Bloker DX: Hvorfor vi har brug for troværdige krypto-udvekslinger

Kryptovalutaer har været en vigtig komponent i udviklingen af ​​penge og vedtagelsen af ​​digitale aktiver. Deres handel er fortsat et paradis for enkeltpersoner i regioner med økonomiske eller politiske ustabiliteter. Ligeledes spiller kryptobørs en vigtig rolle i cirkulationen af ​​kryptoer ved at muliggøre køb, salg og handel ved hjælp af virtuelle valutaer.

Disse udvekslinger adskiller sig imidlertid på mange måder og kan være forvirrende, når du vælger den rigtige type. Tidligere fandt mest handel sted den centraliserede kryptokursudvekslinger (CEX’er), hvilket gjorde dem til den mest populære mulighed for alle handlende, der kom ind på markedet. Tillidsløse børser eller decentraliserede børser (DEX’er) forsøgte derimod konstant at indhente hype af CEX’er. Men tillidsløse udvekslinger er nu hurtige og bringer en enorm konkurrence om CEX’er. Denne artikel håber at kaste mere lys over, hvorfor handlende bør bemærke det stigende skift til tillidsløse børser.

Skader på CEX’er

Nogle af de vigtige faktorer, man skal være opmærksom på, er:

 • Sikkerhedssårbarheder: CEX’er er et vigtigt mål for cyberkriminalitet på grund af at have en central position med besiddelse af aktiver og styring. Sagerne om valutahacks, der førte til tab af millioner i handlendes aktiver, har været stigende på det seneste med store CEX’er, såsom Coinbase og BitFinex faldende offer. 
 • Privatliv: Brugere skal delegere deres private nøgler til børserne til opbevaring. Det betyder, at børsen har fuld kontrol over dine digitale aktiver. Desuden skal du indsende personlige oplysninger, der er gemt på børsenes servere, under tilmeldingen. I tilfælde af cyberrelaterede forbrydelser kan hackere tilegne sig disse oplysninger og bruge dem til identitetstyveri. Endnu værre er CEX’er forpligtet til at dele personlige oplysninger med andre CEX’er og offentlige organer, uanset tredjeparts hæderlighed eller hensigt.. 
 • Nedetid: CEX’er oplever forsinkelser og nedetid, på trods af bestræbelser på at sikre, at systemer kører problemfrit. Det er en ulempe for de fleste forhandlere, der ønsker at handle strategisk på et bestemt tidspunkt. Desuden reducerer øgede investorer og handel på disse platforme systemernes effektivitet på grund af centraliserede noder.
 • Forskrifter: Styring fra et centralt organ og tilvejebringelse af lokationer fører til chancerne for lukning af regeringer. Monopolistiske miljøer tilskynde til manipulation af priser og gebyrer, som investorer pådrager sig. CEX’er lider også af underslag, hvilket kan føre til, at netværkene falder. Endelig mangler nogle børser regler, der fuldstændigt nægter ethvert juridisk ansvar over for deres kunder.
 • Handelsbegrænsninger: CEX’er placerer en udbetalings- eller indbetalingsgrænse for alle brugere, der udgør upålidelighed for dem, der ønsker at handle over eller under deres grænser. Desuden tilbyder CEX’er ikke nye tokens med begrænsninger i lister og høje omkostninger til den samme proces. 

Tillidløse udvekslinger som en løsning

Tillidsløse børser giver alle mulighed for at håndtere deres aktiver og automatiseret handel uden børsen er involveret. Disse børser har mere avanceret teknologi og indstilling, hvilket gør det svært for nybegyndere at handle.

På trods af dette problem kan DEX’er udrydde de fleste af de problemer, som CEX’er udgør. For det første betyder decentralisering, at enhver bruger har fuld kontrol over deres aktiver og tegnebøger. Det opretholder systemets troværdighed og reducerer samtidig de handelsgebyrer, der påløber under handel med CEX’er. Desuden er der ikke behov for at tilmelde sig eller tilbyde dine personlige oplysninger til netværket, hvilket sikrer alle brugeres anonymitet under alle forpligtelser.

Decentraliserede børser er også sikre og praktiske rum for investorer og deres digitale aktiver. DEX’er er mindre modtagelige for hacks, en opadgående grund af distribution af noder. De har ingen risiko for at lukke i henhold til offentlige ordrer, intet misbrug af midler, da hver transaktion er uforanderlig på en distribueret hovedbog og ingen nedetid med stigende trafik.

DEX’er præsenterer en bred vifte af tokens til handel ved hjælp, inklusive de nyeste på markedet. Alle faktorer peger på, hvorfor DEX’er langsomt vælter CEX’er i markedsvolumen og popularitet.

Bloker DX, den Ultimate Trustless DEX

Bloker DX er en DEX etableret som “den mest sikre, hurtigste og mest decentraliserede” udveksling i dag, bygget på Blocknet-protokollen. Ifølge oversigten over de værdier, den kører efter, mener børsen, at en effektiv DEX bør tilbyde decentral opbevaring af midler, ordrebøger, ordrematchning, styring, afvikling og open source-kode.

Alle handlende kan nyde direkte overførsler fra individuelle tegnebøger uden interaktion med tredjepartsenheder. Platformen sigter også mod at returnere værdi til servicenoderne, der kører netværket, i modsætning til CEX’er, som beriger børserne.

Bloker DX-funktioner

I så fald er her et kort kig på vigtige funktioner Block DX-skærme:

 • Interoperabilitet: Gennem Blocknet-protokol, Block DX forsikrer alle brugere om en sikker og jævn handelsoplevelse. Protokollen er interoperabel og initierer kommunikation med andre DEX’er og blockchains. Dens integration er ikke-tasking, hvilket giver nem sammenkædning af andre blockchains for at udnytte Blocknet-protokollen. 
 • Ægte decentralisering: Block DX anvender ægte decentralisering gennem XBridge-komponent og atombytter for at benytte oplagring af decentraliserede midler, ordre på bøger, ordrematchning og afvikling. Alle kunder kan frit oprette deres egen ordrebøger og matchning. 
 • Privatliv og sikkerhed: Brugere undgår konti, tilmeld dig, KYC, eller AML-krav, hvilket eliminerer behovet for at give personlige oplysninger. At have distribuerede noder sikrer, at det er mindre modtageligt for cyberrelaterede angreb. 
 • Hurtig og pålidelig: Distribuerede noder gearer også mod nul nedetid under handler, der arbejder hånd i hånd med indbygget DoS-beskyttelse; brugere kan gennemføre handler på 5-15 sekunder. 
 • Open Source: Block DX giver alle brugere en mulighed for at udnytte eller kritisere alle kildekoder til gavn for sig selv eller foreslå forbedringer. Til gengæld kan de få høje sikkerhedsniveauer i henhold til brugerstandarderne.
 • Handel og lister: Block DX muliggør enhver handel par i henhold til brugerens præference i stedet for at tillade interaktion med dets oprindelige token, BLOK, kun. Det understøtter en række valutaer, herunder bitcoin, Bitcoin kontanter, Dogecoin, Litecoin, DASH, og mere. Block DX arbejder på at notere ETH og ERC-20 tokens på netværket. Det censurfrie miljø sikrer, at ingen enkeltpersoner kontrollerer børsnoteringen og deres handel. Der er ingen noteringsgebyrer på Block DX.
 • Ingen grænser og lavere gebyrer: Der er ingen begrænsninger for handel, tilbagetrækning eller deponering, hvilket er pålideligt afhængigt af en brugers aktivitet. Al handel er tillidsfri, hvilket letter lavere handelsgebyrer, der gælder ved overførsel af penge fra adresser, og nul tilbagetrækningsgebyrer. Derudover kan du nyde afkast fra handelsgebyrer på netværket, hvis du er BLOCK-indehaver. 

Konklusion

Centraliserede krypto-udvekslinger tilbød den eneste vej til kryptohandel i lang tid, hvilket førte til, at de dominerede markedet. Vindene skiftede imidlertid med DEX’er, der kom ind i billedet, hvilket eliminerede centraliserings-, privatlivs- og sikkerhedsproblemer i CEX’er. Brugere er klar over de muligheder, DEX’er udvider, hvilket øger deres adoption.

Block DX er blandt DEX’erne, der præsenterer enestående bekvemmelighed for sine handlende gennem ægte decentralisering. Det håber at skabe et sikkert, anonymt og censurfrit miljø for handlende til at udføre deres aktiviteter. Desuden løser det problemet med interoperabilitet, der skyder de fleste DEX’er i dag. Fordelene, Block DX har over CEX’er, vil fremskynde antallet af brugere, der opgiver CEX’er til DEX’er. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me