StormGain.Com: Lås op for brugervenlig margenhandel med multiplikator op til 200X

I denne uges projektanmeldelse fokuserer vi på en af ​​de hurtigst voksende kryptokurrencyudvekslinger, StormGain, som giver handlende branchens høje multiplikatorer, likviditet, konkurrencedygtige gebyrer og en brugervenlig platform.

Interessen for kryptohandel bliver varm, da regulering, udvikling og bevidsthed til fordel for kryptoprojekter vokser over hele verden. Dette fører til en slagsmål blandt børser i et forsøg på at få fat i disse nye kunder og holde dem på børsen. Et af nøgleelementerne i kryptohandel er margin, som er et vigtigt salgsargument for brancheførende.

Udveksling af handel på nogle af børserne er for dyr eller for kompliceret til at bruge, eller børsen er ikke likvid nok. Desuden er vilde prisudsving en voksende katastrofe for brugernes handler, der forårsager massive likvidationer på gearede kryptobørsplatforme.

Udfordringer inden for kryptomarginhandelfeltet

I årenes løb har (og fortsætter) kryptomarginhandelsfeltet med disse og flere udfordringer, som StormGain sigter mod at løse. StormGain adskiller sig fra de fleste børser, der tilbyder brugerne unikke funktioner for at forbedre brugeroplevelsen på sin platform. Lave gebyrer, en brugervenlig handelsgrænseflade, de bedste gearingskurser og store muligheder for at købe krypto er nogle af de konkurrencemæssige fordele, som børsen tilbyder.

I denne artikel dvæler vi ved StormGains unikke muligheder og funktioner, hvordan man køber, sælger og handler krypto på børsen, og hvordan man får mest ud af sin højt gearede platform.

StormGain.com: Styrken ved gearet handel

Ifølge den officielle hjemmeside, StormGain er en praktisk krypto-handelsplatform, der betjener over 120.000+ brugere og er tilgængelig i over 100 lande. Børsen blev lanceret i juli 2019 og ledes af CEO og Chief Operating Officer hos XCOEX, Alex Althausen.

Børsen tilbyder handel, køb, salg og besiddelse af de bedste kryptokurrencypar, herunder Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), XRP og Tether (USDT).

Mere vigtigt er det, at børsen tilbyder en meget likvid udveksling og industriel høj gearing med en multiplikator på op til 200 gange.

Gearing er evnen til at handle en stor position med kun en lille mængde handelskapital. For eksempel tillader en 200x multiplikator på $ 1000 handelskapital handel på $ 200.000, hvilket øger fortjenstmargenerne.

Husk: Handel med høj gearing er meget risikabel. Vær forsigtig, når du handler med stærkt gearede handler.

Hvad mere tilbydes?

·     Fiat indskud og udbetalinger

StormGain-udveksling tillader op til $ 20.000 USD i indskud med et minimum på $ 50 sæt. Provisionsgebyret for fiat-indskud er sat til 5% med kryptoudtag på 0,1%.

·     Flere fiat købsmuligheder

Platformen giver brugerne mulighed for at købe kryptovaluta direkte ved hjælp af fiat-valuta ved hjælp af deres VISA- og MasterCard-betalingskort og Simplex, en betalingstjenesteudbyder. Desuden tilbyder StormGain op til 15% i rabatter på hver indbetaling og tilbyder også provision på handel og udvekslingstjenester.

·     Konkurrencedygtige gebyrer

Gebyrer på udvekslingen varierer mellem 0,095% og 0,25% på hver udveksling, der foretages afhængigt af de valgte kryptovaluta-par.

En stærk konkurrencemæssig fordel

Med tilstrømningen af ​​kryptobørser, der tilbyder marginhandel og de udfordringer, der følger med det (forklaret ovenfor), er StormGains platform bygget med et skarpt øje for at løse disse problemer. Her er nogle af de konkurrencedygtige funktioner, som udvekslingen tilbyder.

Høj gearing

Som nævnt tidligere tilbyder børsen konkurrencedygtige multiplikatorer til branchen for at øge brugernes afkast på deres handler. Minimumsbeløbet for handel er sat til kun 10 USDT (eller tilsvarende), hvilket gør det muligt for detailkunder at indtage større positioner.

En rente på 10%

På det officielle websted lover StormGain en årlig rente på 10% på krypto-beholdninger, hvilket gør børsen til en af ​​de mest populære platforme i dette aspekt.

Hurtig og problemfri registrering

Det ballonerende antal detail- og institutionelle investorer, der kommer ind i kryptovalutaområdet, er et velkomment syn. Desuden bliver KYC-overholdelse et almindeligt træk på centraliserede kryptoplatforme, hvilket er en god ting for branchen. Børser mister imidlertid kunder ved at afvise dem, hvis du ikke fuldt ud overholder kravene.

StormGain omgår de komplekse krav med brugere, der kun har brug for en internetforbindelse, e-mail-adresse og 50 USDT-depositum for at åbne en konto.

Sådan tilmelder du dig på StormGain.com

  1. Gå til embedsmanden StormGain.com internet side.
  2. Klik på knappen “Registrer” i øverste højre hjørne, og indtast din e-mail-adresse eller telefonnummer og en adgangskode for at sikre kontoen.
  3. Vent på en bekræftelsesmeddelelse fra børsen. Følg instruktionerne.
  4. Indsæt dine midler (fiat eller crypto) og begynd at nyde fordelene, StormGain-handelsappen tilbyder.
  5. Du kan også henvise dine venner og få bonus: https://stormgain.com/refer-a-friend

>>Find mere på “Sådan køber du Crypto på StormGain.com”Udveksling.

Demokonto handel

Hvis du er lærer i marken, tilbyder børsen en demo-konto, der er fyldt med op til 50.000 virtuelle USDT-tokens for at hjælpe brugeren med at starte deres handelsrejse uden risici.

Skubber for mere …

Partnerskab med Newcastle

StormGain laver hurtigt et varigt navn med den udveksling, der nu er annonceret i den engelske Premier League (EPL) efter at have sikret sig et ærmepartnerskab med fire gange ligamestre, Newcastle United FC.

Bonusprogram for loyalitet

Er du en fuldtidshandler og vil du gerne have nogle belønninger for at udføre dine daglige handler? StormGain tilbyder op til 20% provision i deres “loyalitetsbonusprogram” til deres primære forhandlere.

Programmet leveres i fem lag; Standard-, guld-, platin-, diamant- og VIP-fordele. (Se diagrammet ovenfor).

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

  • Kan jeg handle på StormGain ved hjælp af min telefon eller tablet?

Ja. StormGain er tilgængelig i iOS-mobilappbutikken og Android’s Play Store.

  • Hvor meget gearing kan jeg få?

Udvekslingen tillader en række muligheder fra multipla på 50x til 200x.

Konklusion

Efterhånden som kryptokurrencyverdenen forvandles til et globalt vedtaget aktiv, er børser som StormGain.com de bedste inden for innovation, der er lettere på platforme og handelstjenester. Virksomheden tilbyder et avanceret handelssystem inklusive begrænsede ordrer og AI-drevne handelssignaler til sine brugere.

En udfordring, som børsen står over for, er dens unge natur i marken, men med større lancering to år tidligere tilbyder børsen et stort løfte til sine brugere.

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me