Mere brug af Blockchain-teknologi kan medføre fordele for Afrika

reklame Phemex

Relativ nyere erfaring med at indeholde udbrud af ebola i Afrika har gjort det muligt for sine nationer effektivt at begrænse spredningen af ​​coronavirus. Mange afrikanske lande har hurtigt implementeret effektive spor-, sporings- og karantæneforanstaltninger af den art, der har været bemærkelsesværdigt fraværende i USA og Europa. Virusens økonomiske virkning rammer dog dele af Afrika på andre mere indirekte måder. 

Verdensbanken projekter at værdien af ​​pengeoverførsler til Afrika syd for Sahara vil falde med omkring 9% i 2020 på grund af den globale recession forårsaget af pandemien. I en region, hvor mange familier er afhængige af pengeoverførsler fra medlemmer i udlandet, vil faldet sandsynligvis resultere i en stigning i madusikkerhed og fattigdom. 

Desuden har Verdensbanken fundet ud af, at omkostningerne ved at sende penge til 200 dollars til Afrika syd for Sahara er omkring 8,5% – blandt de dyreste i verden. Det identificerer imidlertid også, at udvikling af digital teknologi er et område, der kan hjælpe med at mindske omkostningerne ved pengeoverførsler. At reducere omkostningerne vil hjælpe med at øge værdien af ​​betalinger fra udlandet og hjælpe med at udligne nogle af de negative økonomiske virkninger af COVID-19-krisen. 

Sænkning af overførselsgebyrer ved hjælp af Blockchain

I betragtning af de lave omkostninger ved at sende betalinger via en blockchain synes det sandsynligt, at teknologien kan have en væsentlig rolle at spille for at reducere omkostningerne ved pengeoverførsler til Afrika syd for Sahara. Det er et område, som blockchain-udviklingsfirmaet Jelurida har identificeret, hvor blockchain kan gøre en væsentlig forskel i livet for mennesker, der bor i Afrika.. 

Gennem sin afrikanske gren, Jelurida Afrika DLT, virksomheden arbejder med lokale virksomheder for at hjælpe dem med at implementere sine blockchain-baserede løsninger i deres virksomheder. Jelurida driver Ardor multichain-platformen, som har en innovativ struktur for forældre og børnekæder. Alle kan bruge Ardor til at oprette deres egen barnekæde til enhver brugssag. 

Bitswift er et sådant eksempel. Det har været i drift i de sidste seks år og besluttede at flytte sin blockchain-arkitektur til Ardor i 2017. Bitswift er en kombination af virksomheder og et online samfund, der arbejder sammen om at fremme en sund digital livsstil. Dens Bitswift.cash filial tillader enhver at deltage i den blockchain-baserede tokenøkonomi, hvilket giver et billigt middel for to parter til at handle værdi. Det er designet til at appellere til selv ikke-tekniske brugere, der ønsker at høste fordelene ved token-markeder, hvilket gør det til en brugbar løsning på udfordringen med høje pengeomkostninger. 

Frigørelse af potentialet for bæredygtig energi 

Blockchain tilbyder også et betydeligt potentiale på andre områder ud over rene betalinger, der kan hjælpe innovatører, der ønsker at løse udfordringer i afrikanske lande. For eksempel er mange afrikanske lande stærkt afhængige af fossile brændstoffer, hvilket kan hæmme investering i vedvarende energikilder, ifølge FN. Nigeria alene subsidierer produktionen af ​​fossile brændstoffer med op til $ 2,5 milliarder hvert år. 

Derfor er det vigtigt at fjerne barrierer for mere bæredygtige midler til energiproduktion. Gennem sin schweiziske enhed har Jelurida arbejdet med et projekt, der samarbejder med den østrigske regering og har til formål at genbruge spildvarmenergi. Projektet hedder “Hot City,”Og det bruger gamification til at Crowdsource spildvarme, der kan genbruges tilbage i energinet. Borgere kan belønnes for deres bestræbelser på at identificere disse kilder ved hjælp af blockchain-baserede tokens, som er sikret ved hjælp af Ardor-platformen. Selvom det i øjeblikket opererer i Wien, kan et sådant initiativ være endnu mere værdifuldt i en by som Lagos, der har omkring syv gange befolkningen. Det kunne reducere afhængigheden af ​​fossile brændstoffer, hjælpe med at spare omkostninger og også bekæmpe virkningerne af klimaændringer. 

Støtter ny innovation

Jelurida Africa støtter udviklingen af ​​en ny generation af blockchain-innovatorer via Africa Blockchain Institute. Instituttet tilbyder flere brancheførende programmer, der hjælper fremtidige udviklere med at etablere deres blockchain-legitimationsoplysninger. 

Jelurida har også for nylig været en nøgledeltager i Africa Blockchain Developers Call-serien, fremvisning af forskellige applikationer bygget på Ardor-platformen, herunder en Smart Voting Bot-applikation og GiveSafely, et sikkert system til velgørende donationer. 

På et så stort og forskelligartet kontinent som Afrika findes der ingen “one-size-fits-all” -løsning til noget problem. Imidlertid er blockchain-teknologi alsidig nok til at tackle mange af de specifikke udfordringer, som afrikanske lande står over for. Jelurida Africa sætter fokus på uddannelse og innovation for at hjælpe virksomheder og iværksættere med at låse op for de virkelige fordele ved blockchain. 

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me