Bit forbinder Slapped Big-Time med Securities Emergency Cease and Desist Order

reklame Phemex

Da investorerne var glade for de stigende kurser for Crypto-valutaer, var torsdag en dag, hvor Bitcoin blev sat i bero da Texas Securities Commissioner (TSC) markerede en nødophold og afståelsesordre for at forhindre, at Bit Connect fungerer. Den forvirrende organisation er et velkendt bitcoin-lånetrin med en kapitalisering på 4,1 milliarder USD og får i lang tid skylden for at tage pludselige beslutninger.

Bitforbindelse Bestilt ikke at rod med Texas

Ordren, der er bestået af dem, er at afslutte de forskellige spekulationsprogrammer, der arbejdes af Bit-connect, ”gennemgår den offentlige erklæring,” en udenlandsk organisation, der hævder et stykke af den samlede industri på 4,1 milliarder dollars for sine mønter i den digitale valuta. ” Coingape.com profileret derefter spændingserklæring inde i det biologiske system om Bitconnect’s spekulationer helt tilbage i november og også gennem et vurderingsstykke. På det tidspunkt, som det nu vises autoritativt, var stresset for det meste på grund af garantier fra den engelske organisation, der syntes at være uforståeligt Ponzi.

”Bit connect beder om finansielle specialister til kryptografiske pengebaserede projekter, som organisationssagerne vil give et årligt afkast på mindst 100%,” planlægger TSC. I kølvandet på at specificere, hvordan de udsteder deres egne mønter med en top på 28 millioner, fortsætter TSC med, ”Organisationen forventer, at folk bruge Bitcoin, en mere afgjort digital valuta for at placere ressourcer i forskellige Bit Connect-programmer. I en spekulation kaldet Bit connect Lending Program, køber finansielle specialister Bit connect Coins, der gives til en ‘Bit connect Trading Bot’ for at producere ‘afkast så høje som 40% om måneden.’ ‘

I det foreliggende tilfælde er controllere med stor sandsynlighed ved at skrabe sig ud over udsigten til mere startende mønttilbud, ureguleret, offentliggjort til deres vælgere. I virkeligheden bemærker den officielle erklæring, “Tilbudsoperatører for Bit connect fokuserer på Texas indbyggere og derudover beboere i forskellige stater gennem websteder, webbaseret socialt netværk og online kommercielle centre som craigslist,” bekræfter de. Og med det i tankerne, at det er kloge, i bedste fald at forvente, at Texas antager en stor rolle i det accepterede trick, her er controllerens begrundelse igen: ”Forretningsspecialisterne er under alle omstændigheder ikke vervet som operatører af Bit connect for at tilbyde værdipapirer i Texas. ”

Erklæringer udstedt af TSC til støtte for deres beslutning:

TSC se desuden siger et kommende og rapporteret begyndende møntudbud fra organisationen, der er reserveret kun et par dage fra nu af, og hvordan det “fungerer websteder og formidler webbaseret reklame for at hente tilbudsspecialister, som det kalder ‘offshoots’. Organisationen giver udstillingsmateriale til medlemmerne, herunder på introduktioner på nettet, og betaler dem provision for henvisninger, der resulterer i interesser i ”organisationens projekter.

Sikkerhedskommissær Travis J. Iles gentager desuden, hvad nogle i kryptogruppen også har opdaget foruroligende, at organisationen “i intet og andet øjemed har afsløret noget om dens hovedpersoner, økonomiske forhold eller metoder til at skaffe fordele til finansielle specialister. Det har ikke givet en fysisk adresse i England. ”

Beklagelseserklæringen fra den mærkelige organisations scoringer af ministre inkluderer typisk at skabe sammenhæng med den obskure karakter af Satoshi Nakamoto og fravær af centralisering omkring Bitcoin arrangere. Det er en muddering af kryptovand, der er skråt at overveje.

Sammenfattende hele spørgsmålet kan vi kun sige, at uanset om du finder det rimeligt eller ej, er et synspunkt for foreningens handlinger åbenlyst: de har fået varme vilkår for controllere, der i øjeblikket griber ind på tilgange til at ryge sådanne virksomheder ud ved at bruge lovlige træk andre autentiske og prisværdige opgaver kan til sidst ryddes op i.

Fortæl os dine tanker om bitconnect i kommentarerne nedenfor eller skriv til os på [e-mail beskyttet]

Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me