Salg af optionskontrakter på Huobi Futures Derivatives Exchange

Volatiliteten forbundet med kryptokurver som Bitcoin (BTC) fremskynder skabelsen af ​​afdækningsmuligheder for handlende over hele markedet. Crypto-optioner stiger som den optimale risikostyringsstrategi, hvor handlende vælger, om de vil købe eller sælge disse optioner for at afdække deres positioner.

En option henviser til et finansielt derivat, der giver køberen en mulighed (men ikke en forpligtelse) til at købe eller sælge et aktiv på et foruddefineret tidspunkt. Der er to hovedklasser af optioner – opkald og sæt – den førstnævnte, hvilket giver indehaveren en mulighed (ikke forpligtelse) til at købe et specifikt aktiv på et foruddefineret tidspunkt og en pris (strikepris), mens sidstnævnte giver mulighed for at sælge.

Option købere og sælgere

I hver handel er der mindst to parter, købere og sælgere. Markedet for kryptomuligheder involverer også købere og sælgere afhængigt af den strategi, som de handlende tager. Hvis det er bullish, vælger forhandlere at købe opkald og sælge putter, mens følelser er bearish handelsfolk sælger opkald og køber putter.

Et berømt ordsprog på optionsmarkedet – “optioner er lavet til at blive solgt” – genklang hos de fleste forhandlere, da optioner har tendens til at favorisere optionssælgeren. Artiklen forklarer fordelene ved salgsmuligheder og nogle risici forbundet med salgsmuligheder.

Hvorfor nogle mennesker er villige til at sælge optioner?

Købsoptioner giver den erhvervsdrivende begrænset risikopotentiale og ubegrænset fortjeneste. På trods af opadrettede køb af optioner, er salgsmuligheder ved at slå rod i aktie- og kryptomarkedet, og det af en grund – tidsforfald.

Da udløbsdatoen for optionskontrakter nærmer sig, bliver værdien af ​​optionerne til sidst værdiløs at arbejde til fordel for optionssælgeren. Efterhånden som tiden falder, ville investorerne ikke være villige til at købe en option, da chancerne for at udnytte den, mens de er i pengene (i fortjeneste) reducerer.

”Tidsforfald, også kendt som theta, er blot faldet i værdien af ​​en options præmie på grund af tidens forløb. Tidsforfald accelererer, når tiden til udløb nærmer sig. ” – forklarer Investopedia.

Som forklaret ovenfor er købsoptioner en negativ theta-handel, da værdien af ​​optionen reduceres, når tiden går. At sælge opkald og putter er en positiv theta-handel til sammenligning. Dette betyder, at sælgeren af ​​optionen tjener mere fortjeneste på kontrakten, når tidsforfald accelererer.

Hvis prisen stadig er på vej mod udløbsdatoen, eller værre, stadig bevæger sig langsomt i den rigtige retning, men ikke kan slå den negative theta, mister optionskøberen penge, mens sælgere vinder prisen på optionen (premium).

Hvorfor salgsmuligheder er rentable

Efter at have forstået, hvorfor optionssalg er rentabelt, fremhæver vi i dette afsnit nogle af de grunde og lejligheder, der giver plads til at sælge optioner.

  • Et fladt marked: Hvis du mener, at prisen på det underliggende aktiv forbliver flad eller oplever meget lav volatilitet, kan du sælge optioner for at tjene præmien.
  • Positiv theta-handel: Som nævnt tilbyder salgsmuligheder en positiv theta-handel, hvorved chancen for at få den betalte præmie øges, når kontrakten nærmer sig udløb. Den underforståede volatilitet aftager også, og tiden udløber, hvilket favoriserer sælgere.
  • Opbygning af handelsstrategier: Salgsmuligheder tilbyder også fleksible strategikombinationer såsom at sælge en overdækket købsoption som forklaret her.

Efter at have fået juice med de fordele, som optionssælgere nyder, fokuserer vi nedenfor på den bedste udveksling for at købe og sælge kryptokurrencyoptioner, Huobi-udveksling.

Salgsmuligheder på Huobi-udveksling

Salgsindstillinger kan være en dyr eller forræderisk rute som en handelsstrategi – især i krypto, som er meget ustabil. Imidlertid tilbyder Huobi Futures en effektiv og omkostningseffektiv platform til at sælge og købe optioner. Brugere kan handle med Huobi-muligheder, når og hvor som helst via APP, Web og API. Børsen slår sine jævnaldrende i forskellige faktorer, herunder:

  • Lav indgangsbarriere: Pålydende værdi af Huobi Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) indstillinger er henholdsvis 0,001 BTC og 0,01 ETH;
  • USDt-citeret: Huobi-optioner er citeret i Tether’s stablecoin, USDt. Dette giver den erhvervsdrivendes bekvemmelighed, da de kan handle med flere kryptoer ved hjælp af USDt. Derudover gør USDt-noterede fortjeneste- og tabsopgørelser det lettere for erhvervsdrivende at få et overblik over deres handler;
  • Ingen begrænsninger: I modsætning til de fleste af de bedste kryptobørser har Huobi ingen begrænsninger for salgsmuligheder. De fleste af disse kryptoderivatudvekslinger beder den erhvervsdrivende om at ansøge om en særlig kvalifikation til at sælge optioner
  • Præferencegebyrsats: Huobi Futures leverer VIP-program og Market Maker Program, med hvilket fabrikatgebyrrabatten er så høj som 0,003 USDT pr. kontrakt for BTC-optioner.

Afsked skudt

Salg af optioner giver brugerne en udvej, når de tror, ​​at prisvolatiliteten forbliver lav på kort sigt. Huobi tilbyder brugerne en brugervenlig og begrænsningsfri platform til at købe og sælge optioner i et forsøg på at øge handelsstrategierne på det ustabile kryptomarked.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me