3 Crypto-virksomheder, der allerede accepterer PayPal-betalinger

Amerikansk online-pengeoverførselstjeneste PayPal rygtes at være klar til at komme ind i kryptovalutaindustrien. Hvis det er nøjagtigt, bliver PayPal den største enhed, der endnu tilbyder kryptovaluta-køb, hvilket markerer en betydelig milepæl for branchen.

Men for dem, der ikke kan vente, er det allerede muligt at bruge PayPal til at købe næsten alt hvad du vil have i kryptokurrencyområdet – hvis du ved, hvor du skal kigge!

Køb kryptovalutaer med Coinbase

Når det kommer til at købe kryptokurver for første gang, ser mange enkeltpersoner uundgåeligt at købe ind ved hjælp af PayPal, Venmo og andre populære online betalingstjenester. De finder dog typisk, at det er lettere sagt end gjort, da meget få mæglere og leverandører accepterer andet end debet- og kreditkortbetalinger.

Heldigvis anerkendte den Californisk-baserede kryptokurrencymægler Coinbase et stort behov på markedet og trådte ind for at udfylde hullet, da det begyndte at acceptere PayPal til køb af kryptokurrency i 2016. Siden da har børsgiganten dramatisk udvidet udvalget af kryptokurver, den tilbyder til salg og har rullet ud support til PayPal-betalinger i en række forskellige lande.

Coinbase tilbyder i øjeblikket direkte køb af mere end 30 forskellige kryptokurver med PayPal, lige fra velkendte aktiver som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) og Chainlink (LINK) til mindre etablerede som Basic Attention Token (BAT) og Zcash (ZEC).

Kunder i 40 forskellige regioner har i øjeblikket mulighed for at købe kryptokurver med PayPal – inklusive USA, Canada, Storbritannien, Frankrig, Italien og Spanien. Imidlertid har kunder i Afrika, Asien og Australien ikke i øjeblikket denne mulighed.

For enkeltpersoner i et land, der ikke betjenes af Coinbase, er der en håndfuld alternativer, der er værd at tjekke ud i stedet. Disse inkluderer peer-to-peer-handelsplatforme Paxful og Local Bitcoins samt eToro, en populær social handelsplatform, der mere almindeligt bruges til aktie- og råvarehandel.

Lær at handle med NewsCrypto

Selvom Coinbase kan bruges til at købe mange populære kryptokurver med PayPal, vil enhver, der ønsker at handle kryptokurver senere, næsten helt sikkert ønsker at lære det grundlæggende i handel, teknisk analyse og kortlægning, inden de gør det – da uerfarne handlende ofte ikke klarer sig alt for godt ustabile markeder.

NewsCrypto blev designet til at løse dette nøjagtige problem. Som et knudepunkt for spirende og etablerede kryptovalutahandlere tilbyder NewsCrypto et væld af ressourcer, der sigter mod at gøre handel både mere tilgængelig og mere rentabel. Disse inkluderer en bunke af markedssporings-, kortlægnings- og analyseværktøjer samt sentimentindikatorer, der giver handlende en betydelig fordel i forhold til konkurrencen.

En bred vifte af funktioner leveres gratis, men for dem, der ønsker adgang til mere avancerede værktøjer, der bruges af professionelle forhandlere, tilbyder NewsCrypto også et par premium-medlemsplaner.

Mellemplanen kommer ind på 250 NewsCrypto Coins (NWC) pr. Måned (omkring $ 8,30) og låser op for arbitrage- og sentimentindikatorværktøjer ud over flere brugerdefinerede diagramtyper, mens 500 NWC / måned (omkring $ 16,60) avanceret opgradering går et skridt videre og låser også hvalalarmer op, korrelationskort og i flow indikerer blandt andet.

NWC-tokens kan købes direkte på NewsCrypto-webstedet ved hjælp af PayPal, eller de kan fås fra tredjepartsudvekslinger som KuCoin for at betale for en medlemsopgradering. Alternativt NewsCrypto-brugere, der fuldfører NewsCrypto’s handelsuddannelseskursus vil låse op for en uges gratis avanceret medlemskab.

Hold dine aktiver sikre med Ledger

Hvis du er en ivrig kryptovaluta-bruger, er oddsene, at du enten har hørt om problemet omkring børshacks eller tyverier i kryptovalutaindustrien eller selv har oplevet en form for tab.

Du kan også være opmærksom på, at kryptovaluta-hardware-tegnebøger betragtes bredt som den bedste måde at holde dine midler på, da de giver dig mulighed for at gemme dine kryptokurver i et sikkert offline-miljø og bevare fuld kontrol over dine private nøgler.

Ledger er uden tvivl den mest succesrige cryptocurrency-tegnebogsproducent, da den producerer den bedst sælgende Ledger Nano S-hardware-tegnebog og solgte over 1,5 millioner enheder i de sidste fire år.

Sidste år afslørede virksomheden sin næste generations hardware-tegnebog, $ 119 Ledger Nano X, som giver den samme funktionalitet som Ledger Nano S, men tilføjer Bluetooth-support, mere hukommelse og bedre dækning af kryptokurrency. Ledger Nano X understøtter enhver kryptovaluta, der sælges af Coinbase, og understøtter endda ovennævnte NewsCrypto Coin.

Både Ledger Nano S og Nano X kan købes fra officiel Ledger-butik ved hjælp af PayPal og en række andre betalingsmetoder – herunder kryptovalutaer. Hvis ingen af ​​disse passer til dine krav, er ShapeShifts budget KeepKey tegnebog er en af ​​de eneste andre hardware-tegnebøger, der kan købes med PayPal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me