BDAM starter 2020 med et strategisk Zapaygo-partnerskab, der giver brugerne adgang til over 900.000 butikker, restauranter, hoteller og spillesteder

reklame Phemex

BDAM starter 2020 med et strategisk Zapaygo-partnerskab, der giver brugerne adgang til over 900.000 butikker, restauranter, hoteller og spillesteder.

Krypto- og blockchain-industrien registrerer vækst i et hidtil uset tempo på global skala. Fremgangen af ​​blockchain, tokenisering og decentral teknologi har frigivet en ny race af apps, websteder og tjenester, ikke kun inden for fintech-rummet, men på tværs af alle større industrier inklusive, men ikke begrænset til bank, supply chain-industri, medicinsk industri osv. Mens i de udviklede lande betragtes kryptoprojekter som Bitcoin råvarer, i økonomisk ramte lande som Venezuela og Iran bruges disse virtuelle valutaer som betalingsmiddel og værdilagring.

Acceptabilitet er stadig et stort problem

På trods af den blomstrende markedsværdi kæmper denne industri dog stadig med masseadoption. En væsentlig årsag er købsprocessen, der involverer et stort antal mellemmænd, hvilket resulterer i massive tredjepartsgebyrer og forårsager forsinkelser på op til dage. Tilsvarende er likvidering af dine kryptoaktiver også en tidskrævende proces, der kan resultere i, at en modtager får et beløb, der er mindre, end det var, da det blev sendt på transaktionstidspunktet på grund af gebyrer og fradrag fra tredjepart. Et andet problem er nytten og accept af de respektive mønter eller tokens på tværs af handlende og detailbutikker.

Desuden har børserne, hvor kryptovaluta handles, også deres eget sæt problemer. Tag for eksempel spørgsmålet om høje handelsgebyrer, sikkerhedssårbarheder (flere hackingshændelser i de seneste måneder og år, der har medført tab på milliarder dollars i tab), usikker karakter af operationer med hensyn til juridisk overholdelse, ingen support på flere sprog og dårlig kunde support.

BDAM (British Digital Asset Management) stræber efter at ændre dette ved at bygge bro over kløften mellem den moderne tids kryptoverden og den eksisterende finansielle infrastruktur og samtidig tilbyde en hybrid arkitekturudveksling.

Vi interviewede CEO for BDAM, Jaian Cuttari, hvis baggrund stammer fra at fungere som ledende rolle i flere virksomheder, især som CEO for VelTrust, et førende strategisk rådgivnings- og investeringsselskab med base i USA. Han talte med ham om projektet

”Med BDAM er vores vision at tilbyde en række finansielle produkter og tjenester og dermed skabe et komplet finansielt økosystem med fuld service med fokus på at betjene både krypto- og traditionelle markeder. Hvis du ser status for vores projekt lige nu, er vi allerede lanceret BDAMX, der fungerer som en hybrid-arkitektur krypto-aktiv udveksling. Det markante aspekt ved denne udveksling er, at det tillader handel på flere markeder som Bitcoin, Ethereum og mange flere, alt sammen på samme tid. ”

”Lad os nu tale om  BDAM betal, som vi er glade for at kunne annoncere for nylig startede et strategisk partnerskab med Zapaygo, et selskab med base i Storbritannien, der har adgang til over 900.000 butikker, restauranter, hoteller og spillesteder gennem deres eksklusive partnerskab med NEC-gruppen. ” – Jaian

“BDAM Pay, der er indstillet til at være en af ​​de tidligste EOS-baserede betalingsgateways, giver BDAM-brugere mulighed for at udføre kryptobaserede transaktioner i den eksisterende VISA-, Mastercard- eller UnionPay-infrastruktur. Forhandlere som dem, der tilbydes på Zapaygos platform fra hele verden, vil være i stand til at acceptere betalinger fra BDAM-kunder, som med det samme kan betale i bestemte store eller standard ERC20-tokens for ethvert produkt eller enhver tjeneste på en af ​​de 42 millioner POS- terminaler over hele verden. ”Mr. Jaian fortsatte.

Zapaygo CEO Elliot Hall, som også var en del af diskussionen, blev citeret og sagde: ”Med det økosystem, der tilbydes af BDAM, har det helt sikkert potentialet til at forenkle udgifterne til krypto i den virkelige verden, Zapaygos seneste partnerskab med BDAM vil hjælpe begge virksomheder betjener deres kunder, mens de fører indsatsen i denne branche mod real implementering af kryptovaluta. ”

”Forestil dig at have adgang til over tusind madbutikker, restauranter, caféer og barer: alt klar til at acceptere dine kryptokurver og det også med en prioritet. Det er det, vi håber at opnå med Zapaygo og BDAM. ” Fortsat Elliot.

BDAM-teamet har visionen om at løse de aktuelle problemer, som kryptoindustrien står over for, og dermed forbedre processen med kryptooptagelse. Med et komplet økosystem til projekter, offline og online virksomheder, vil det støtte potentielle startups ved at tilbyde dem en platform til at implementere deres forretning, samtidig med at de skaber tiltrængt likviditet og hjælper dem med at vokse.

Det BDAM Team sigter mod at starte en IEO-kampagne inden marts 2020.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me