Binance Launchpad viser sig at være en boon for kryptoindustrien

reklame Phemex

I begyndelsen af ​​2019 igangsatte Binance, den største udveksling af kryptokurrency efter volumen, sit altcoin fundraising-program, Binance Launchpad, der gav nye muligheder for altcoins og de platforme, de muliggør.

Fra get-go har programmet været en succes. For eksempel BitTorrent, et af de første og mest forventede tokensalg på Binance Launchpad, indsamlet $ 7,12 millioner på femten minutter, fornyelse af branchens tillid til levedygtigheden af ​​nye kryptoprojekter.

Andre platforme, som Fetch.AI, modtog også enorme indsamlingsnumre, hvilket bragte 6 millioner dollars på 10 sekunder, en vendende, en brancheformende sum, der bragte Binance Launchpad betydelig entusiasme..

Nu hvor vi er mere end seks måneder inde i projektet, er det nu det rigtige tidspunkt at tjekke Binance Launchpad og nogle af de virksomheder, der har brugt denne mekanisme til at starte deres initiativer.

Her er et kig på tre fremtrædende platforme, der deltog i Binance Launchpad og deres udvikling efter deres salg.

# 1 Matic-netværk

Matic Network var fokuseret på at gøre det decentrale økosystem mere tilgængeligt og brugervenligt fjerde token salg den Binance Affyringsrampe.

MATIC-tokenet blev solgt ved hjælp af Binance Networks seneste lotteriprogram, og alle 1,9 milliarder tokens var udsolgt, hvilket bragte 5 millioner dollars til at finansiere virksomhedens udvikling. Deres netværk bruger sidekædeteknologi til at oprette et netværk med lave omkostninger, hurtige blokbekræftelser, der understøtter både betalinger og smarte kontrakter.

matisk netværk

Efter token-salget fortsætter MATIC-token med at klare sig godt, en stigning på 445% siden lanceringen.

Nu samarbejder Matic Network med Cere-netværk til platformens token-forsalg. Aftalen tillader, at Matic-tokens bruges på Cere af private salgsbidragere. Cere, som allerede er tilbage med $ 3,5 millioner i frøfinansiering og den tekniske ekspertise hos tidligere medlemmer af Amazon, Twitch og Bebo, går ind på CRM-markedet, og deres integration med Matic Network vil gøre dette skridt både mere fremtrædende og muligt.

Dette partnerskab giver Matic Network-deltageren mulighed for at købe et stykke af virksomheden ved hjælp af Matic Coin, hvilket er en stor mulighed for begge netværk.

I alt leverer Matic Network sine idealer og skaber den teknologiske infrastruktur til at forbedre den decentrale oplevelse, noget der er mest tydeligt i deres partnerskab med Cere Network..

# 2 Blinke

Wink, den første blockchain-baserede spilplatform på Binance Launchpad, giver brugerne mulighed for at spille spil, oprette forbindelse til spillere og spille på tværs af flere blockchain-økosystemer. Platformen understøttes af TRON Foundation og deres salgsresultater, som var annonceret den 31. juli afslørede, at 40.870 mennesker deltog i processen.

blinke

Dette repræsenterer et betydeligt løft for platformen, som 4.000 aktive brugere i gennemsnit hver dag.

Siden dets deltagelse i Binance Launchpad, Wink har opnået en Gaming Curacao-licens. Ølandet Curacao er et knudepunkt for onlinespilvirksomheder, og denne licens er et stort skridt for blockchain-baserede spilplatforme generelt.

Derudover opnåede Wink Costa Rica patentcertifikat. Deres fortsatte udvikling signaliserer, at deres modenhed ikke stoppede med Binance Launchpad, men som navnet antyder, var det lige ved at komme i gang.

# 3 Harmoni

Harmonys åbne infrastruktur stræber efter at give blockchain-industrien høj gennemstrømning, lav latenstid og konsensusplatform med lave gebyrer, der kan indvarsle fremtiden for decentralisering. Med vægt på skalerbarhed er Harmony fokuseret på virksomheden ved at tilbyde en mekanisme til alt fra loyalitetspoint til ejendomstransaktioner.

harmoni. en

Under Harmonys token-lancering blev der solgt 1,58 milliarder ONE-tokens, og token fortsætter med at fungere godt efter salget.

Derudover fortsætter Harmony med at fokusere på lanceringen af ​​sit Mainnet og i juli virksomheden meddelte, at al deres udvikling ville være open source, bringe et nyt niveau af gennemsigtighed og indsigt i deres fortsatte udvikling.

Med den tredje fase af deres Mainnet stadig forestående, er Harmony godt positioneret til at fungere som en mere funktionel og lettere at bruge blockchain til virksomheder.

Konklusion

Binance Launchpad vil fortsætte med at præsentere nye token-projekter hver måned, hvilket giver nye platforme eksponering for et stort publikum med en betydelig appetit på decentrale produkter og tjenester.

Hvis resultaterne af Matic Network, Wink og Harmony er nogen indikation, vil disse fremtidige projekter være godt positioneret til at indse, at deres potentiale har modtaget den økonomiske opbakning og den brede eksponering, der følger med Binance Launchpad.

Selvom fremtiden altid vil være klar, kan de rigtige muligheder gøre perspektiverne for alle projekter lysere, og det er den ultimative konklusion fra det første sæt Binance Launchpad-initiativer.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me