Hvordan knækker den næste store ICO-investeringsmulighed?

Et af de hotteste emner på markedet og en favorit blandt krypto-investorerne, ICO er en unik decentraliseret fundraising-metode, der er centreret omkring kryptovalutaer. En populær kapitalkilde for opstartsvirksomheder, i ICO, er en del af crowdfunded-kryptokurrency forudallokeret til investorerne i en tokenform i bytte for andre kryptovalutaer.

Det første token-salg (ICO) blev afholdt i juli 2013 af Mastercoin. For nylig, i 2017, fik ICO’er popularitet så meget, at ca. 6 mia. $ Blev rejst via ICO’er alene det år.

Vores team har udarbejdet en liste over KPI’er, som du godt kan bruge, før du beslutter din næste ICO-investering.

7 spørgsmål, som du skal besvare, inden du kommer til ICO Investments beslutning?

  • Hvidt papir

Spørgsmål: Hvad er projektet? Hvad er symbolstrukturen?

Et væsentligt dokument, der beskriver projektets formål. Læs grundigt igennem dette dokument, der kan give dig en overbevisende forklaring på, hvorfor dette projekt skal oprettes, det formål det vil tjene, og hvordan det vil tilskynde sine deltagere.

Ting at se i en hvidbog:

Når du går gennem hvidbogen, skal du kigge efter formålet med symbolet i den forstand, om det er et hjælpeprogram eller et sikkerhedsbillede. Hjælpeprogrammer repræsenterer din fremtidige adgang til virksomhedens produkt eller tjeneste. Hvis et token får sin værdi fra et omsætteligt aktiv, er det et sikkerhedstoken og underlagt reglerne for føderale værdipapirer.

Token mekanik der fortæller dig om antallet af poletter, der er til salg, soft cap, hard cap, hvor meget der bliver brændt senere, og hvor meget der distribueres blandt holdet.

Anvendelse af hævet fond som i hvor meget der går i marketingafdelingen eller vil blive brugt til den faktiske produktudvikling, dybest set skal det have den korrekte fordeling af de midler, der er angivet i dokumentet.

  • Teamprofil

Hvem er menneskerne bag dette projekt?

Få en forståelse af det førende teams baggrund. For eksempel, hvis produktets fokus er på biokemi, skal der være mennesker i teamet, der er specialister på dette område. Desuden skal du se på deres profiler på LinkedIn-, Twitter- og Medium-konti for at se, om de er falske eller virkelige. Hvis der er lidt information tilgængelig, eller det er svært at finde, er det et negativt tegn.

  • Forretningsmodel

Hvordan vil investorerne drage fordel af projektet?

Se efter det investeringsafkast, som ICO-projektet tilbyder. Return on Investment (ROI) måler grundlæggende fortjeneste eller tabsproduktion på en investering i forhold til det investerede beløb. At kende til investeringsafkastet giver dig det beløb, du kan tjene i investeringen i fremtiden.

  • Fællesskabsaccept

Er folk især udviklere begejstrede for disse projekter?

Det er vigtigt, at projektet er i et åbent samfund som Telegram eller Slack, så investorer kan få deres forespørgsler ryddet. Se på størrelsen på deres samfund, er det for nylig blevet oprettet og den aktivitet, det er involveret i. Det burde have tilstedeværelse på en række andre kilder så som Facebook, Twitter, Reddit osv..

  • Prototype & Produkt

Hvad er projektfasen?

Det er vigtigt, at en ICO allerede har en prototype tilgængelig, eller at teamet arbejder på den. Du har brug for noget at sætte din tillid til, før du investerer i en ICO. Det giver dig dybest set en idé om, hvilken type ICO der vil være, og vigtigere er, at projektet har noget at bakke op. Det viser, at holdet ikke bare er kommet op med en idé, men har gjort fremskridt med den.

  • Opbakningsteknologi

Hvad er platformen til token?

Er projektet baseret på bitcoin eller Ethereum-platform? Hvad er grunden til at vælge en bestemt platform? Dette er nogle af de vigtige spørgsmål, der skal besvares. En betroet platform betyder, at du har noget at bakke på og stole på dens ægthed.

  • Problemformulering

Hvilket problem i den virkelige verden løser dette projekt?

Løser projektet en slags problemer, eller er det baseret på nogens indfald? Normalt er et projekts definerede problemangivelse defineret og givet, men hvis du ikke kan finde det problem, det giver løsningen til, er det tid til at blive mistænksom.  

En af de mest populære og mest lukrative muligheder på dagens marked, ICO, er noget, der berettiger investorernes opmærksomhed. Bare sørg for at huske disse punkter, mens du udfører ordentlig forskning for at tjene penge på denne mulighed.

Så når du er overbevist om disse spørgsmål, mener vi, at du er meget ved at knække din næste store fortjeneste ICO. Hold øje med vores næste artikel om værktøjer til ICO.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me