Voiko tämä vaihto tuhota Binancen? Kuinka FCoin nousi 17,3 miljardin dollarin päivittäiseen volyymiin

Se on kuumin vaihto kaupungissa, etkä todennäköisesti ole koskaan kuullut siitä.

Sillä on tällä hetkellä maailman suurin tapahtumamäärä, eikä sitä ole edes listattu CoinMarketCap.com-sivustolla.

FCoinin nousu

Huoin entisen teknologiajohtaja Zoin Jianin perustama kiinalainen pörssi FCoin aloitti kaupankäynnin toukokuun alussa.

Se on nähnyt meteorinen kahden viime viikon aikana. Suurimmat tietopisteet eivät ole vielä saaneet mitään näistä, koska suurin osa niistä, kuten Coinmarketcap.com, ei ole vielä lisännyt tietosyöttöä sivustoilleen.

Ja se on todella meteorinen. Näet itse alla olevasta tilannekuvasta viimeisen 24 tunnin $ volyymista, joka käytiin kauppaa heidän verkkosivustollaan.

* 26. kesäkuuta 2018 klo 11.00 HKT

Päävirta-alue:

Valtavirta-alue

Innovaatioalue:

Innovaatioalue

Nämä määrät on otettu verkkosivustolta https://www.fcoin.com ja on jaettu kahteen osaan:

 1. “Mainstream Zone”, joka on luettelo tärkeimmistä salaus- ja USDT-pareista, sekä heidän oma FT (FCoin Token) -kauppansa.
 2. ”Innovaatiovyöhyke”, joka käy kauppaa pienellä määrällä vähemmän tunnettuja pareja.

FCoinin Eye Popping Numbers

 • Kyllä, silmäsi eivät erehdy viimeisten 24 tunnin aikana, a valtava 17,3 miljardin dollarin volyymi vaihdettiin pörssissä.
 • Tämän näkökulmasta katsottuna 10 parhaan pörssin vaihdettavan $ -arvon summa on noin 6 miljardia dollaria
 • Viimeisen 24 tunnin aikana vaihdetuista 17,3 miljardista dollarista, 8,9 miljardia dollaria on pelkästään FT-pareilla! Tämä tarkoittaa, että FCoin Tokenin ympärillä on paljon fanfaareja tai ainakin aktiviteetteja, jotka edustavat 51,1% pörssin kokonaismäärästä.
 • Tässä on pari suurta kysymysmerkkiä. Kuinka suuri osa tästä määrästä on todellista (ts. Ei pesukauppaa) ja kuinka kestävä tämä määrä on. Kummassakin tapauksessa, vaikka käytämme konservatiivista lähestymistapaa ja sovellamme valtavaa alennusta volyymilukuihin, käydään kauppaa edelleen erittäin suurella arvolla.

Kuinka FCoin saavutti tällaisen meteorisen kasvun?

Pidä mielessä, että FCoin-pörssi aloitti kaupankäynnin joidenkin suurten parien kanssa toukokuun alussa, vähän tai ei lainkaan fanfareja ja vähän äänenvoimakkuutta, mutta vasta noin 2 viikkoa sitten, kun äänenvoimakkuus alkoi nousta eksponentiaalisesti.

Mitä tapahtui? Yksinkertainen, FCoin Token (FT) syntyi.

vuonna valkoinen paperi FT: lle tärkeimmät symboliset apuohjelmat kuvataan seuraavasti:

 1. Tulojen jakautuminen 80%
 2. Päätöksenteko-oikeudet – älykäs sopimusäänestys tärkeistä päätöksistä
 3. Vaalit & Valvontaoikeudet – liittyy FCoinin hallintoneuvoston jäseniin

Tärkein huomioitava asia on kuitenkin tunnusten jakelumenetelmä, jota he kutsuvat Trans-Fee Mining Model -malliksi:

Trans-maksu Kaivostoiminta

Onko FCoinin ”Trans-Fee Mining Model” ICO: n uusi muoto?

Kuinka tämä uusi malli tarkalleen toimii? Kaupankäynnin yhteydessä FCoin-pörssissä, kuten kaikissa muissakin pörsseissä, maksat transaktiomaksun, joka on 0,1% kaupankäynnin määrästä.

Suurimman osan ajasta maksat perusvaluutassa, joka on suurimmaksi osaksi BTC tai ETH. Päivän lopussa oleva FCoin hyvittää tilillesi vastaavan arvon FT: ssä, mikä tekee teoriassa FCoinista tunteenvaihdon!

Tämä jakelu jatkuu, kunnes 51% tai 5,1 miljardia merkkiä on jaettu kokonaan.

Mielenkiintoista on, että jos oletetaan, että FCoinin volyymi jatkaa kauppaa 5 miljardilla dollarilla (17,4 miljardia dollaria päivässä varmasti kuolee), 0,42 dollarilla FT: n hintana,t kestää 214 päivää 51% rahakkeista jaetaan lopulta.

Tässä on yksinkertainen esimerkki; käydään kauppaa 1000 dollarin arvoisella BTC / USDT: llä, joten transaktiomaksusi olisi 1 dollari, jota sinua veloitettaisiin BTC: ssä. Oletetaan, että päivän lopussa FT käy kauppaa 0,5 dollarilla, pörssi hyvittää sinulle 2 FT.

Joitakin tärkeitä huomioitavia asioita:

 • Maksuton maksutapahtuma ei tarkoita ilmaisia ​​FT-tunnuksia – pohjimmiltaan vaihdat BTC: täsi & ETH FT: lle. Tämä on itse asiassa hyvin uusi tapa vaihdolle suorittaa ICO omalla tunnuksellaan, ja nykyisillä volyymeillä se on varmasti toiminut.
 • 80 prosentin osuus liikevaihdosta on mahdollisesti erittäin houkutteleva, ja yhdessä FT-rahakkeiden vastaanottamisen kanssa se tarjoaa valtavan kannustimen kauppiaille hypätä pörssiin – miksi ei? He vain maksavat maksuja muualla.
 • Koska vaihdat ETH: ta & BTC for FT, se tarkoittaa, että otat tosiasiallisesti riskin. Jos FT: n hinta laskee merkittävästi ennen kuin nostat rahaa, vastaat itse asiassa pörssin kaupankäyntikustannuksista.

Päätös siitä, pitäisikö kauppiaiden vaihtaa vaihtoa, riippuu siitä, mikä on FT-tunnuksen hinta, koska käyvän arvon perusteella on järkevää ostaa ja myydä salaus FCoinilla, koska saat jotain vastineeksi – kun taas muissa pörsseissä olet edelleen nettomaksut.

Mikä on FCoinin arvo?

FCoinin nykyinen hinta (FT-parit käyvät kauppaa omassa pörssissään) on noin 0,42 dollaria, ja kun otetaan huomioon kolikoiden kokonaismäärä 10 miljardia, tarkastelemme 4,2 miljardia dollaria.

Tämä on suurempi kuin BNB: n (Binance Exchange Token) markkina-arvo, jonka arvo on 2,85 miljardia dollaria.

Vaikka voimme keskustella symbolisten apuohjelmien eron arvosta, alle 2 kuukautta sitten syntyneelle vaihdolle Trans Fee Mining -malli on varmasti ollut menestys.

Huomautus 80%: n tuotto-osuudesta

Yksi tunnuksen tärkeimmistä apuohjelmista on 80 prosentin osuus liikevaihdosta, joka alkaa elokuussa 2018.

Koska Trans Fee Mining Model -mallilla on jo kerätty valtava määrä BTC: tä ja ETH: ta, se tekee FT: n tulo-osuudesta erittäin houkuttelevan. Tämä luo positiivisen palautesilmukan, jossa käyttäjät käyttävät FCoinia FT-tunnusten hankkimiseen, ja käyttö antaa arvoa FT-rahakkeille, mikä tekee hänestä transmaksujen kaivosmallin loistavan “kasvuhakkeroinnin” FCoinille.

Mutta skeptiset tarkkailijat ihmettelevät, kuinka pörssi, joka jakaa 80% tuloistaan, voi tehokkaasti hoitaa liiketoimintaa. On syytä huomata, että FCoinin sidosryhmät omistavat loput 49% tarjonnasta ja pitävät siten epäsuorasti 40% tuloista.

Binancen toimitusjohtaja ottaa huomioon

FCoin-pörssin meteorinen nousu on varmasti herättänyt kilpailijoidensa huomion, kuten todistavat Binancen toimitusjohtaja CZ: n vastaus Weibossa julkaistuun malliin.

Tässä on yhteenveto niille, jotka eivät lue kiinaa:

 • “Trans-Fee Mining Model” ei ole vain ICO, se on erittäin kallis ICO. Käyttäjien tulee toimia varoen.
 • Käytät BTC: tä tai ETH: ta maksamaan transaktiomaksun vaihtoon, jossa se maksaa sinulle takaisin 100% vaihto-merkkien kautta. Eikö se ole sama kuin BTC: n tai ETH: n käyttäminen vaihtotunnusten ostamiseen? Mikä on ero tämän ja ICO: n välillä?
 • Jos pörssi ei veloita transaktiomaksua, ainoa tapa tuottaa voittoa on nostaa merkkihintaa, muuten he eivät voi selviytyä. Luuletko voivasi voittaa tässä pelissä?
 • Kun tunnukset avataan yrityksen osakkeenomistajille, luuletko heillä olevan vielä motivaatiota jatkaa vaihtoa? Luuletko tämäntyyppisestä vaihdosta kilpailukykyä pitkällä aikavälillä??
 • Kilpailusta puhuen, tällä mallilla ei ole paljon esteitä. Kuka tahansa voi tehdä sen. Mitä alhaisempi palkki on asetettu pääsylle, sitä vähemmän ammattitaitoa. Jotkut pörssit väittävät aikovansa tehdä 100 franchising-vaihtoa. Pian se menettää arvonsa.
 • Binance suojaa käyttäjiä. Emme käytä tätä mallia.

CZ: n vastaus jatkui:

”Tajusin, että matematiikka ei ole vahva puku monille teistä. Haluan käyttää Binancea esimerkkinä vertailussa.

Vaihto A: 80% osinko, 0,1% transaktiomaksu. Osakkeenomistajien rahakkeet avataan samalla nopeudella.

Binance: 0,1 transaktiomaksu, käytä BNB: tä saadaksesi 50% alennuksen plus 40%: n lähetysmaksu.

Oletetaan, että vaihdoit 10000 eettistä.

Vaihto A saa 10ETH: n ja antaa takaisin 8ETH: n yhteisölle. Samanaikaisesti 10ETH vapautettiin joukkueelle. Joten joukkue saa 12ETH. 50% yhteisölle palautetusta ETH: sta annetaan joukkueelle, koska heillä pitäisi olla noin 50% vaihto-rahakkeista, jos he eivät ole myyneet yhtään. Siksi joukkue saa 16ETH ja yhteisö 4ETH osinkoa.

Jos sinulla on BNB, Binancessa veloitamme vain 5ETH: n, joka on 0,05%. 40% 5ETH: sta palautetaan sinulle, joka viittasi sinut (älä edes aloita minua asiasta, jonka viittasit itse). Joten joukkueemme saa vain 3ETH, ei osinkoa.

Mikä malli on sinulle parempi kuin käyttäjä??

Haluatko mieluummin, että vaihto ottaisi sinulta 20ETH: n, sitten antaisit 4ETH: n sinulle takaisin todellisen veloituksen ollessa 16ETH vai pidätkö mieluummin vaihto-veloituksena vain 3ETH?

Mihin veloittamaton transaktiomaksu meni Binancessa? Se palautetaan suoraan todelliselle kauppiaalle!

Jos luulet, että pörssi tarjoaa osinkoa, on hyvä, koska muut maksavat transaktiomaksun ja saat osingon. Mutta luuletko, että ihmiset jatkavat kaupankäyntiä pörssissä pitkään? Kuka olisi niin tyhmä maksamaan tapahtumamaksua? Ovatko vaihto-rahakkeet edelleen 50 miljardia? Se on jo 500% korkeampi kuin BNB.

Tämä on peli nähdäksesi kuka pudottaa merkit nopeasti.

Teollisuuden kurinalaisuus riippuu myös käyttäjien kurinalaisuudesta. Älä syyttää vaihtoa, kun menetät rahaa. Ole vastuussa tekemistäsi päätöksistä ja valinnoista. Jos pääset myöhään, älä syytä ketään siitä, ettei se varoita sinua. “

CZ: n kritiikistä huolimatta FCoin näyttää pelottomalta. He jopa listasivat BNB-parin “Innovaatiovyöhykkeelleen”, mikä todennäköisesti on tarkoitus salamurhata Binancen asiakaskunta tai ainakin sekoittaa pottia vähän – todella röyhkeä.

Selviääkö tämä uusi malli?

Kuten useimmissa salausasioissa, on vaikea sanoa, pitäisikö tämä “Trans-Fee Mining Model”, joka on katapultoinut FCoinin huipulle, jatkossakin siellä.

Lisäksi on vielä nähtävissä, onko 80 prosentin liikevaihdon osuus liiketoimintamallista itsensä ylläpitävä (CZ ei todellakaan usko niin), mutta muutama asia on varma:

 • ”Trans-Fee Mining Model” on ollut menestyvä vaihtoehto ICO: lle siinä mielessä, että se on kerännyt varoja arvoltaan suurempana kuin suurin vaihtotunnus BNB ja toiminut samalla nerokkaana asiakashankintastrategiana tarjoamalla kannustimia kauppiaiden siirtyä alustalleen
 • Vaikka FCoin ei kykene kärjessä, muilta pörsseiltä hankittu kaupankäyntimäärä johtaa siihen, että muut pörssit arvostavat uudelleen symbolimallinsa ja ehkä tarkistavat sitä tarjoamaan lisää kannustimia kauppiaille. Lisääntynyt vaihtokilpailu merkitsee parempia ehtoja kauppiaille.
 • Ehkä CZ pystyy vihdoin toteuttamaan ehdottamani symbolisen apuohjelman.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me