Kuinka ostaa Bitcoinia prepaid-kortilla

Kuinka ostaa Bitcoinia prepaid-kortilla

Jos olet kiinnostunut ostamaan Bitcoinia prepaid-kortilla, olet iloinen tietäessäsi, että monet Visa- ja Mastercard-kortit hyväksyvät alustat tarjoavat tämän vaihtoehdon. Bitcoin-vallankumous väittää auttavansa tavallisia ihmisiä pääsemään salamarkkinoille salauksen automaattisen kaupankäynnin kautta.

Ennakkomaksukortit eroavat debit-korteista, koska niitä ei ole linkitetty sekkitileihisi. Prepaid-korttien avulla voit ostaa tavaroita tai palveluita rahalla, jonka olet ladannut kortille etukäteen.

Lisäksi prepaid-kortteja on viime aikoina käytetty menetelmänä ostaa Bitcoin. Tässä artikkelissa näytämme, miten ja mistä voit ostaa Bitcoinia ennakkomaksukortilla.

Kuinka ostaa Bitcoinia prepaid-kortilla

Lähde: Freepik.com

Bitcoinin ostaminen prepaid-kortilla ei ole samanlainen kuin ostaminen tavallisella pankki- tai luottokortilla. Tämä prosessi on yleensä erittäin helppoa, ja jokainen voi käsitellä sitä seuraamalla alla kuvattuja vaiheita:

Valitse vaihto: Erittäin tärkeä ensimmäinen askel on löytää sopiva vaihto. On olemassa useita pörssejä, jotka tukevat Bitcoinin ostamista prepaid-kortilla, kuten näet pian. On kuitenkin otettava huomioon tekijöitä, joista yksi on palkkiot, koska pörssit yleensä veloittavat enemmän korttien käytöstä kryptovaluuttojen ostamiseen.

Luo tili: Bitcoinin ostamiseen tarvitset käyttäjätilin valitussa pörssissä. Jos sinulla ei vielä ole sellaista, sinun on luotava se. Tämä on yhtä yksinkertaista kuin antaa nimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Vaikka jotkut vaihdot eivät vaadi KYC: tä, on todennäköistä, että joudut toimittamaan KYC-tietoja tämän prosessin loppuun saattamiseksi.

Hanki lompakko: Tarvitset lompakon Bitcoinin säilyttämiseen, kun ostat sen. Lataa ja asenna lompakko, joka tukee Bitcoinia. Sitten olisi hyvä varmistaa, että Internet-yhteys on nopea ja vakaa ennen lompakon käyttöä, jotta sinulla ei ole mitään ongelmia.

Käytettävissä on monia lompakoita, joista osa tukee vain Bitcoinia, kun taas toiset tukevat monia kryptovaluuttoja. Huomaa, että ostamasi Bitcoin talletetaan oletuksena vaihto-lompakkoon. Joten, jos haluat välttää tappiot siinä tapauksessa, että vaihto hakkeroidaan, voit valita laitteistolompakot.

Lisää korttisi maksutapana: Maksuvaihtoehtoja on yleensä useita. Sinun on lisättävä ennakkomaksukortti maksutavallasi. Siirry maksuvaihtoehtoon, valitse maksukortti ja lisää prepaid-korttisi. Tähän sisältyy korttitietojen, kuten kortin numero, viimeinen voimassaolopäivä ja PIN-koodi, toimittaminen.

Osta Bitcoin: Nyt olet valmis! Voit tehdä tilauksen ostaa Bitcoin ja maksaa prepaid-kortillasi. Sinulla pitäisi olla riittävät varat palkkioiden kattamiseen. Nämä ovat kaikki vaiheet, joita sinun on noudatettava, jos haluat ostaa Bitcoinia prepaid-kortilla.

Mistä voit ostaa Bitcoinia prepaid-kortilla

Kuten aiemmin todettiin, BTC: tä voi ostaa monista pörsseistä. Seuraavat ovat parhaita, joita voit käyttää ostamaan Bitcoinia prepaid-kortilla. Alla luetellut vaihdot ovat turvallisimpia, joten voit valita yhden niistä toiminnallesi.

Lähde: Freepik.com

Kolikkopohja

Coinbase on yksi parhaista kryptovaluutanvaihdoista ja myös yksi turvallisimmista. He palvelevat asiakkaita 32 maasta, mikä on melko tärkeä tekijä, joka on otettava huomioon, jos haluat ostaa BTC: n käyttämällä prepaid-korttia.

Pörssi veloittaa kaikista ostoista 3,99 prosentin maksun. Tämä maksu on kohtuullinen, kun otetaan huomioon, että useimmat pörssit veloittavat 4–5 prosenttia. On syytä huomata, että Coinbase on erittäin suosittu yksinkertaisen käyttöliittymänsä vuoksi, jonka jopa täysin uusi käyttäjä voi selvittää nopeasti.

Crypto.com

Crypto.com, aiemmin nimellä Monaco, perustettiin vuonna 2016 tehtävänään tuoda kryptovaluutta valtavirtaan. plaftorm saavutti suosionsa MCO Visa -kortilla, joka toimii MCO-tunnuksella, joka julkaistiin ICO: n kautta vuonna 2017.

Käyttäjät voivat ostaa Bitcoinia suoraan Crypto.com-sovelluksen kautta maksukortilla tai luottokortilla. Crypto.com tarjoaa nyt salauksen ostamisen 0%: n luottokorttimaksulla kesäkuun 2020 loppuun asti, maksamalla luottokortilla tai prepaid-kortilla.

Käyttäjät voivat myös ostaa Bitcoinia fiat-valuutoissa pankkisiirrolla. Crypto.com tukee jopa 7 fiat-valuutan (USD, JPY, EUR jne.) Talletusta ja 55 erilaista salausvarallisuutta, joten Crypto.com on todella paras paikka ostaa ja myydä kryptoja sekä suorittaa Bitcoin-maksuja.

PaikallisetBitcoins

LocalBitcoins ei ole tavanomainen pörssi, vaan pikemminkin vertaisverkkokaupan foorumi. Se on yksi pörsseistä, jonka avulla voit ostaa Bitcoinia prepaid-kortillasi. Vaikka se on P2P, se on erittäin turvallinen, koska on olemassa turvatalletus, joka pitää bitcoineja ja vapauttaa vain, kun niistä maksetaan. Itse asiassa suurin osa Bitcoin-kaupoista tapahtuu nyt tällaisilla alustoilla, koska niitä on helpompi käyttää.

Sillä on myös monia muita maksuvaihtoehtoja, kuten IDEAL, Western Union, PayPal ja Amazon Gift Card. Voit vain lisätä etukäteen maksetun korttisi ensisijaiseksi maksutapaksi ostaa Bitcoin turvallisesti LocalBitcoins.

Coinmama

Coinmama perustettiin Israeliin vuonna 2013 ja tukee nyt käyttäjiä yli 220 maasta. Alustalla on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja se tukee useita kieliä, jotta ihmiset eri puolilta maailmaa voivat käyttää palveluitaan.

Voit ostaa Bitcoinia käyttämällä ennakkomaksukorttiasi Coinmamassa, edellyttäen että se on joko Visa tai Mastercard. On syytä mainita, että alusta veloittaa 5% ennakkomaksukortilla tehdyistä ostoista, toisin kuin Coinbase, joka veloittaa vain 3,99%.

CEX.IO

Tämä on Lontoossa sijaitseva eurooppalainen kryptovaluutanvaihto. Se on yksi edullisimmista pörsseistä, kun on kyse krypto-valuuttakaupoista korttien avulla. CEX veloittaa vain 3,5 prosenttia, luultavasti pienin Bitcoinin ostamisesta ennakkomaksukortilla avaruudessa. Palvelut ovat kuitenkin rajoitettu Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin. Jos ostat muulla valuutalla, sinun on maksettava muuntomaksut transaktiomaksujen lisäksi, mikä on hieman päänsärky.

Sitä voidaan pitää parhaana salauksenvaihtona, jota voidaan käyttää jopa aloittelijoille. Jos etsit mistä ostaa Bitcoinia prepaid-kortilla halvalla, varsinkin jos olet Euroopassa tai Yhdysvalloissa, CEX on yksi paikka, sinun kannattaa kokeilla.

Paybis

Paybis on Isossa-Britanniassa toimiva pörssi, joka tukee Bitcoinin ja viiden muun salauksen myyntiä ja ostoa erilaisilla maksutavoilla, mukaan lukien Visa- ja MasterCard-kortit..

Bitcoinin ostamisen etukäteen maksetulla kortilla edut ja haitat

Kuten mitä tahansa tekemisen arvoista, Bitcoinin ostaminen etukäteen maksetulla kortilla on etuja ja haittoja. Ensinnäkin tarkastelemme etuja.

Edut

Helppokäyttöisyys: Prepaid-kortteja, kuten muitakin kortteja, on helppo käyttää verrattuna muihin Bitcoinin ostomenetelmiin. Sinun tarvitsee vain antaa kortin tiedot, ja olet valmis ostamaan BTC: n.

Turvallisuus: Jos päätät ostaa Bitcoinin prepaid-kortilla, sinun on tiedettävä, että se on turvallisempi kuin muut menetelmät, koska prosessissa paljastuu vähemmän asiakastietoja. Koska se ei ole yhteydessä pankkitiliin, sen varastaminen ei anna pääsyä rajoittamattomiin varoihin, vain kortille ladattuihin.

Välitön osto: Ennakkoon maksettujen korttien käyttäminen varmistaa, että saat Bitcoinisi melkein välittömästi verrattuna pankkisiirtoon, joka saattaa kestää päiviä kolikoiden vastaanottamiseen. Tämä poistaa ahdistuksen ja säästää aikaa, joka odottaa Bitcoinin saapumista lompakkoon.

Haitat

Ennakkokorttien käytöllä on myös seuraavat haittansa:

Korkeammat palkkiot: Bitcoinin ostaminen prepaid-kortilla on perinteisesti korkeampi kuin muut menetelmät. Esimerkiksi pankkisiirto voi maksaa vain 1 prosentin joidenkin alustojen veloittaman 5 prosentin sijaan.

Muutama alusta: Ei monet vaihdot tukevat prepaid-korttien käyttöä Bitcoinin ostamiseen. Tämä tekee vaihtoehdoista hyvin rajalliset, eivätkä asiakkaat välttämättä pysty käyttämään suosikkipörssiään tähän palveluun.

KYC: Yksi salausvaluutan taustalla olevista ideoista on nimettömyys. Bitcoinin ostaminen prepaid-korteilla poistaa käyttäjiltä tällaisen etuoikeuden, koska KYC: n on useimmiten vaadittava Bitcoinin ostamista tällä menetelmällä.

Rajoitettu osto: Jotkut käyttöympäristöt eivät salli prepaid-korttien käyttöä suurien määrien Bitcoinin ostamiseen. Tämä on suuri ongelma, jos haluat ostaa merkittävän määrän Bitcoinia kerralla.

Johtopäätös

Tällä tavoin päätämme artikkelimme siitä, miten ostaa Bitcoin ennakkomaksukortilla. Vaikka se on helppo ja nopea tapa, BTC: tä ei voi ostaa niin paljon. Luetellut alustat ovat kuitenkin ostettavissa, ja voit tehdä tämän erittäin helposti, jos maasi ja valuuttasi tuetaan. Toivomme, että tämä opas auttaa sinua ostamaan Bitcoinin onnistuneesti.

Esillä oleva kuva: time24.news

Huomaa: Tämä viesti julkaistiin alun perin 15. helmikuuta 2019, ja se on päivitetty täysin sisällön täydellisyyden ja oikeellisuuden vuoksi 3. maaliskuuta 2021.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me