Mikä on helpoin tapa ostaa bitcoineja välittömästi vuonna 2019

Osta Bitcoin

Tämän päivän artikkelissa esitämme joitain nopeimmista tavoista ostaa Bitcoinia vuonna 2019.

Bitcoin-logo pngKuten Bitcoin sen suosio on kasvanut, sillä on mahdollisuus ostaa maailman paras salaus. Vaikka joidenkin kauppiaiden voi olla vaikeaa ostaa Bitcoinia maantieteellisten rajoitusten ja monimutkaisten menettelyjen vuoksi, on olemassa useita pörssejä, joiden avulla käyttäjät voivat helposti ostaa BTC: tä useilla maksutavoilla.

Mitkä ovat nopeimmat tapat ostaa Bitcoinia?

Kolme välitöntä tapaa ostaa Bitcoin ovat joko läpi luotto- / maksukortit, PayPal tai pankkiautomaatit.

Osta Bitcoin luottokortilla

On olemassa monia pörssejä tai maksupalveluja, jotka tukevat Bitcoins-välitöntä ostamista luottokortilla. Coinbase, Cex.io, eToro, Coinmama, Bitpanda, Bitstamp ovat kaikki pörssejä, jotka tukevat luottokorttimaksuja. Markkinapaikat, kuten LocalBitcoins ja Paxful, sallivat myös Bitcoin-ostot luottokorteilla, jos osapuolet ovat sopineet tästä maksutavasta.

Kolikkopohja

Jotta voit ostaa bitcoinia luottokortilla Coinbasessa, sinun on ensin luotava tili. Klikkaus “Luo tili”, Kirjoita vaaditut tiedot ja vahvista sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Yhdistä maksu- tai luottokorttisi Coinbase-tilillesi maksutavana.

Sitten sinun on ladattava henkilötodistuskuvat sinusta ja kortistasi. Henkilöllisyystodistuksen jälkeen voit ostaa bitcoinia vapaasti. Syötä haluamasi summa ja napsauta Osta-painiketta.

Jos olet yhdysvaltalainen asiakas, et voi käyttää luottokortteja, mutta voit linkittää tilisi käyttääksesi maksukortteja.

Coinbasen luotto- ja maksukorttimaksut ovat 3,99%, mikä on hieman alhaisempi kuin alan standardit. Saadaksesi korkeammat ostorajat, sinun on toimitettava lisäasiakirjat tilisi vahvistamiseksi.

Osta Bitcoin Coinbasella

cryptocompare.com

Coinmama

Niille, jotka haluavat ostaa Bitcoinia käymättä läpi vahvistusprosessia, Coinmama on loistava vaihtoehto.

Vaikka ostorajat ovat melko alhaiset, asetettu 150 dollariin, voit ostaa bitcoinia välittömästi luottokortilla ilman vahvistusta.

Suorita kauppa seuraavasti:

 1. Mene Coinmamaan ja rekisteröidy tilille;
 2. Kirjaudu tilillesi;
 3. Napsauta “Osta Bitcoineja”.
 4. Valitse maksutavaksi luotto- tai maksukortti;
 5. Täytä bitcoin-lompakkosi osoite;
 6. Anna laskutustietosi ja osoite;
 7. Anna luotto- tai maksukorttitietosi.
 8. Vahvista puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.
 9. Tunnistustodistuksen lataaminen voidaan ohittaa, jos Coinmama ei vaadi sitä;
 10. Odota vahvistusviestiä.

Osta Bitcoin Coinmaman kanssa

Osta Bitcoin PayPalin kautta

Useat alustat sisältävät PayPal-palveluja, vaikka sinulla on vähemmän vaihtoehtoja kuin luottokorttimaksuja tarjoavat pörssit.

PaikallisetBitcoins

LocalBitcoins-logoLocalBitcoins on verkkokauppa, joka tapaa ostajia ja myyjiä ympäri maailmaa tekemään Bitcoin-kauppoja.

 1. Mene Localbitcoins ja Kirjaudu kirjoittamalla käyttäjätunnuksesi, sähköpostiosoitteesi, salasanasi ja siirtämällä captchan;
 1. Sitten sinun on ladattava henkilöllisyystodistus, kuten passi tai kansallinen henkilökortti, ja täytettävä profiilisi, kun olet avannut tilisi. Useimmat kauppiaat kieltäytyvät käymästä kauppaa kanssasi, jos sinulla on epätäydellinen profiili;
 2. Voit tehdä ostoksen napsauttamalla “Quick Buy” ja valitsemalla maasi avattavasta valikosta. Et voi hakea ihmisiä ympäri maailmaa, koska alustan oletetaan etsivän vain paikallisia kauppiaita henkilökohtaisten liiketoimien suorittamiseen. Tämä tarkoittaa, että sinun on tutkittava kaikki maat erikseen löytääksesi kaikki PayPalia tukevat tilaukset;
 3. Valitse haluamasi maksutapa ja siirry avattavaan Kaikki verkkotarjoukset -valikkoon ja etsi kaikki kauppiaat, jotka vastaavat valintasi.
 4. Tarkista ja valitse haluamasi tarjous ja napsauta Osta-painiketta saadaksesi lisätietoja myyjän maineesta, kaupankäynnin historiasta, palautepisteistä ja profiilin vahvistuksen tilasta arvioidaksesi, onko hän luotettava kauppias. Sinun on oltava hyvin varovainen tässä vaiheessa, koska monet alustan käyttäjät voivat yrittää huijata sinua varoiltasi. Muista, että tarjoukset, jotka näyttävät olevan liian hyviä ollakseen totta, ovat yleensä ansoja, joissa et näe mitään BTC: tä. Sellaisena useimpien laillisten myyjien tarjouksissa on korkeammat valuuttakurssit;
 5. Kun olet löytänyt tarjouksesi, siirry kaupanäyttöön ja täytä kaupan ja maksuikkunan edellyttämät tiedot. Odota joidenkin myyjien kieltäytyvän kaupastasi, jos olet uusi, koska he epäilevät ketään, jolla ei ole vankkaa mainetta alustalla. Mutta kun olet käynyt kauppaa vyösi alla, löydät helpommin ihmisiä, joiden kanssa käydä kauppaa;
 6. Muista jättää palautetta, kun olet lopettanut tapahtuman.

PaikallisetBitcoins veloittaa 1%: n maksun kaikista toteutetuista kaupoista maksutavasta riippumatta. Sama prosessi koskee ostettaessa Bitcoinia käyttämällä luotto- tai maksukorttiasi alustalla.

Häiritsevä

Paxful on toinen P2P-markkinapaikka, joka hyväksyy Bitcoin-ostot PayPalin kautta. Verrattuna LocalBitcoins -alustaan, alusta on pienempi ja vähemmän tunnettu.

BTC: n ostoprosessi on yksinkertainen ja mutkaton, kuten näette seuraavista ohjeista:

Siirry Paxfulin verkkosivustolle ja rekisteröidy a henkilökohtainen tili.

 1. Valitse maksutapa, joka on tapauksessamme PayPal;
 2. Etsi myyjä. Kuten LocalBitcoinsissa, sinun tulee olla hyvin varovainen, kenen päätit harjoittaa kaupankäyntiin. Kuten kaikki paikat, joihin liittyy suurten rahamäärien luovuttamista, on myös ihmisiä, jotka yrittävät huijata sinua;
 3. Kun olet löytänyt kauppias, voit aloittaa keskustelun hänen kanssaan live-chatin kautta määrittääksesi kauppasi yksityiskohdat;
 4. Kun olet suorittanut maksun, Bitcoins vapautetaan turvatalletuksesta ja tilillesi.

Paxful ostaa Bitcoinia

Muista, että sinulla ei ole paljon aikaa hukattavaksi, kun olet päättänyt käydä kauppaa, koska sinun on suoritettava maksu alle puolessa tunnissa kaupan loppuun saattamiseksi. Jos et suorita kauppaa määritetyssä ajassa, kauppa peruutetaan automaattisesti.

Kuten LocalBitcoins, Paxful veloittaa myös 1%: n maksun. Voit myös ostaa Bitcoinia Paxfulista luotto- ja maksukortillasi.

eToro

Vaikka Coinbase tukee vain PayPalin nostoja, eToro antaa käyttäjien myös ostaa bitcoinia maksupalvelun avulla. Se on luultavasti yksi helpoimmista tavoista saada BTC luettelollemme.

Tämän tyyppiselle maksuvaihtoehdolle on kuitenkin joitain rajoituksia. Vaikka saatat pystyä ostamaan Bitcoinia, et voi nostaa sitä, lähettää tai käydä kauppaa sen kanssa, koska voit muuntaa BTC: n takaisin vain fiat-valuuttoiksi.

Tämä vaihtoehto on ihanteellinen vain niille, jotka haluavat vain pitää Bitcoinin spekuloida sen hinnasta, koska et voi suorittaa mitään tapahtumia sen kanssa. Silti voit ansaita voittoa, jos hyödynnät BTC: n hintavaihteluita, koska hintavaihtelut voivat nousta sadoista tuhansiin dollareihin.

Voit tehdä ostoksen seuraavasti:

 1. Siirry eToroon ja rekisteröidy tilille;
 2. Valitse maksutapa, jonka kautta teet talletuksen.
 3. Valitse summa, jolla haluat ostaa ja millä valuutalla;
 4. Tee talletus ja odota, että varat hyvitetään tilillesi.
 5. Napsauta alareunassa olevaa avointa kauppaa.
 6. Valitse kuinka paljon BTC: tä haluat ostaa;
 7. Osta BTC.

Osta Bitcoin eTorosta

Voit myös ostaa Bitcoinia eToro luotto- tai maksukorttien käyttäminen prosessin vastaavilla vaiheilla. 25 dollarin eToro-maksu nostoista ja vähimmäis nostosumma on 50 dollaria; hajautuksesta syntyvät palkkiot veloitetaan, kun positio suljetaan.

Osta Bitcoin pankkiautomaattien kautta

Jos sinulla on rahaa ja mitä ostaa Bitcoin heti, on myös mahdollisuus käyttää pankkiautomaattia. Ongelmana on, että jos joku ei sijaitse alueellasi, joudut matkustamaan lähimpään lähelläsi olevaan, Bitcoin-pankkiautomaateissa on yleensä korkeat maksut, jotka veloittavat 5-10 prosenttia tapahtumastasi.

1. Etsi Bitcoin-pankkiautomaatti

Bitcoin-pankkiautomaatteja on yli 1200 ympäri maailmaa, ja siellä on kartta, joka näyttää, missä kukin niistä sijaitsee. Muista, että useimmat pankkiautomaatit sijaitsevat yleensä suurissa kaupungeissa, joten jos olet pienessä kaupungissa, et ehkä onnistu omistamaan sellaista lähelläsi.

Bitcoin pankkiautomaattien kautta

cnbc.com

2. Käytä pankkiautomaattia

Prosessi voi vaihdella hieman pankkiautomaatin tarjoajasta riippuen, mutta yleensä useimmilla koneilla on sama ostoprosessi.

 • Napauta näyttöä aloittaaksesi tapahtuman;
 • Sinulta kysytään, kuinka paljon Bitcoinia haluat ostaa;
 • Aloita vahvistus kirjoittamalla matkapuhelinnumerosi, jotta voit vastaanottaa tekstiviestin (SMS).
 • Anna Bitcoin-lompakon vastaanotto-osoitteesi;
 • Luo osoitteesi lomake bitcoin-lompakostasi QR-koodin muodossa, joka voidaan skannata;
 • Pidä lompakossa näkyvää QR-koodia pankkiautomaattiin asti ja skannaa se. Noudata näytöllä näkyviä ohjeita varmistaaksesi, että kone skannaa koodin oikein;
 • Vahvista lompakon osoite – tarkista ennen jatkamista, että se on oikein.
 • Talleta käteinen koneeseen. Sinun pitäisi pystyä tallettamaan mikä tahansa summa BATM: n asetettujen vähimmäis- ja enimmäisrajojen väliin. Näytössä tulisi näkyä ostamasi Bitcoinin määrä paikallisessa valuutassasi;
 • Suorita tapahtuma.

Pankkiautomaatin tulisi tulostaa kuitti, joka sisältää tapahtuman yksityiskohdat. Kun prosessi on valmis, sinun pitäisi saada BTC-rahasto lompakkoon.

Johtopäätös

On monia tapoja ostaa Bitcoin välittömästi. Tietysti on joitain haittoja, kuten korkeampi maksu luottokortti- ja pankkiautomaateista, ja P2P-markkinoilla sinun on aina etsittävä huijareita.

Esillä oleva kuva: livetradingnews.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me