Kaksoset vs Coinbase | Salausvaihtovertailu

Kaksoset vs Coinbase

Gemini ja Coinbase ovat kaksi suurinta kryptovaluutanvaihtoa. Heillä molemmilla on vahva läsnäolo kryptovaluuttateollisuudessa ja he ovat myös luotettavimpia turvallisuuden ja palvelujen laadun suhteen. Tässä Gemini vs Coinbase -vertailussa aiomme analysoida kahta vaihtoa keskeisten ominaisuuksien ja palvelun yleisen laadun suhteen.

Tietoja Kaksosista

Kaksoset on digitaalisen omaisuuden kryptovaluutanvaihto- ja säilytyspalvelujen tarjoaja. Se on rekisteröity New Yorkin osavaltiossa (NYSDFS), ja sen pääkonttori on myös New York Cityssä. Pörssin perustivat vuonna 2014 Winklevossin kaksoset Cameron ja Tyler.

Geminiä voidaan pitää parhaana kryptovaluutanvaihdona, joka onnistuu pysymään samalla tasolla kuin jättiläiset, kuten Binance, Bitstamp ja Kraken. Pörssi ilmoitti äskettäin, että se tarjoaa nyt Bitcoin-säilytyspalveluja sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Sitä pidetään myös yhtenä turvallisimmista vaihtoista, kun se on ottanut käyttöön sotilastason turvallisuusjärjestelmän, kuten keskustelemme myöhemmin.

Tietoja Coinbasesta

Coinbase on johtava kryptovaluuttakauppapaikka, jonka pääkonttori sijaitsee San Franciscossa Kaliforniassa. Nykyisen toimitusjohtajan Brian Armstrongin ja Fred Ehrsamin perustama Coinbase on vuonna 2012 Yhdysvaltojen suurin salauspörssi. Alusta toimii välittäjänä digitaalisten omaisuuserien ostamiseen ja myymiseen jopa fiat-valuutoilla. Sitä voidaan käyttää myös lompakkona digitaalisen omaisuuden tallentamiseen.

Coinbase Pro on Coinbasen varsi, jonka avulla alustan käyttäjät voivat ostaa ja myydä digitaalisia resursseja toisiltaan. Lisäksi Coinbasella on vahvuus, joka erottaa sen; se on avannut ovensa kaikille hyväksyttäville omaisuuserille listattavaksi alustallaan. Se käynnisti äskettäin Coinbase Asset Hub -sovelluksen, joka sallii rahakkeiden liikkeeseenlaskijoiden liikkeeseen laskea omaisuutensa suoraan ilman, että itse pörssi osallistuu siihen hyvin vähän. Coinbase on myös yksi turvallisimmista pörsseistä useiden tietoturvatarkastusten mukaan.

Gemini vs Coinbase: Saatavana olevat valuutat

Coinbase tarjoaa tukea monenlaisille kryptovaluutoille. Tällä hetkellä se tarjoaa markkinatietoja 50 omaisuudesta. Näitä ovat Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, 0x, USD Coin, Basic Attention Token, Ripple, EOS, Stellar, Augur, DAI, Link, Atom, Kyber Network ja Zcash. Näiden varojen käyttö Coinbasessa on vaihtelevaa, ja jotkut niistä on listattu Coinbasessa, mutta eivät Coinbase Prossa ja päinvastoin.

Gemini tukee tällä hetkellä 20 kryptovaluutta. Näitä ovat BTC, ETH, LTC, LINK, DOGE, EOS, XLM ja paljon muuta.

Gemini vs Coinbase: Saatavana olevat maat

Gemini on saatavana 50 maassa eri maanosissa. Näitä maita ovat muun muassa Yhdysvallat, Kanada, Brasilia, Iso-Britannia ja Irlanti. Se toimii myös kaikissa Yhdysvaltojen osavaltioissa.

Coinbase päinvastoin toimii 32 maassa, ja se on levinnyt myös monille eri mantereille. Alusta tarjoaa salaustapahtumia ja tallennuspalveluja 190 maassa. Yhdysvalloissa Coinbase USD -lompakko on yksinkertaisesti toimintavalmis valtioissa, joissa yritykselle on myönnetty lupa rahan lähettäjänä. Tuettuja kauppiaita on Itävallasta, Belgiasta, Bulgariasta, Kroatiasta, Kyprokselta, Tšekin tasavallasta, Tanskasta ja Suomesta.

Tästä näkökulmasta Gemini vs Coinbase -taistelun voittaja on Coinbase, koska sillä on kattavuus monissa muissa maissa, mikä antaa pääsyn suuremmalle määrälle käyttäjiä.

Gemini vs Coinbase: Käyttöliittymä ja käyttökokemus

Gemini ei ole vain tunnettu turvallisuudesta, vaan sillä on myös yksinkertainen käyttöliittymä, jota jopa aloittelija voi helposti navigoida. Sivustolla on hyvin niukkaa tekstiä ilman tarpeettomia yksityiskohtia, jotka hämmentävät uusia käyttäjiä. Siksi se voi olla ihanteellinen sekä aloittelijoille että edistyneille käyttäjille.

On syytä mainita, että Coinbase on käytön suhteen aivan kuin Gemini. Sen yksinkertaisuus tekee siitä ihanteellisen määränpään aloittelijoille, ja se on säilyttänyt tämän maineen vuosia. Vaikka molemmilla on puhtaat käyttöliittymät, Coinbase on parempi vaihtoehto aloittelijalle, koska käyttöliittymässä on helpompi navigoida kuin Kaksosilla.

Gemini vs Coinbase: Mobiilisovellukset

Kaksosilla on mobiilisovellus sekä Android- että iOS-käyttäjille. Käyttäjillä on kuitenkin joitain valituksia, kuten hidas lataus ja vastauksen puute. Toinen valitus on, että se näyttää ponnahdusikkunoita myös vastauksen jälkeen. Lompakon saldon siirtämisessä ulkoiseen lompakkoon on myös vaikeuksia, mutta sovelluksella on hämmästyttävä kokoelma varoja.

Coinbasen mobiilisovelluksella on yksinkertainen ja puhdas muotoilu, mutta käyttäjät ovat valittaneet kyvyttömyydestä hyväksyä enemmän altcoineja, kuten Dogecoin, ja myös heikosta asiakastukesta. Palkkiot huolestuttavat myös sovelluksen käyttäjiä, joiden mielestä sitä tulisi tarkistaa alaspäin.

Kaksoset vs Coinbase: Talletukset ja nostot

Gemini sallii talletukset BTC: llä, ETH: lla ja USD: llä. Dollarin talletukset voidaan tehdä luotto- tai maksukorteilla, kuten Visa, Mastercard ja American Express. Yhdysvaltain asukkaat voivat käyttää myös suoria pankkisiirtoja.

Coinbasella on sitä vastoin suurempi määrä vaihtoehtoja talletuksiin ja nostoihin. Näihin kuuluvat sekä kryptovaluutat että fiat-valuutat seuraavasti.

Talletukset:

  • Pankkisiirto (samoin kuin ACH Yhdysvalloissa ja SEPA EU: ssa) kaikille tuetuille valuutoille, nimittäin CAD, EUR, GBP, SGD ja USD;
  • Luotto- ja maksukortit;
  • Luetellut kryptovaluutat.

Nostot:

  • PayPal;
  • Luetellut kryptovaluutat.

Talletuksen ja noston helppouden kannalta Coinbase on parempi valinta, koska sillä on enemmän vaihtoehtoja.

Kaksoset vs Coinbase: Palkkiot

Toinen kriittinen ominaisuus, jota käytämme Gemini vs Coinbase -vertailussa, on maksut. Kaksosilla on kaksi maksuluokkaa: kauppa- ja siirtomaksut. Ensimmäistä veloitetaan alustan kaupoista Dynamic Maker-taker -maksuina. Siirtomaksut peritään varojen siirtämisestä pörssin kaupankäyntitileille ja sieltä pois.

Talletukset ovat ilmaisia ​​kaikille kryptovaluutoille ja pankkisiirrolle. On syytä huomata, että nostot ovat ilmaisia ​​kaikille kryptoille, kunnes se saavuttaa kynnyksen, joka on korkeintaan 10 yksittäisille asiakkaille ja 50 kynnykselle institutionaalisille sijoittajille, minkä jälkeen veloitetaan palkkiot omaisuuden mukaan. Nostot ACH: n, Gemini Dollarin ja pankkisiirron kautta ovat ilmaisia.

Coinbasesta veloitetaan maksut käyttäjän asuinmaan, maksutavan, valuutan ja määrän perusteella. Mitä suurempi määrä, sitä enemmän palkkiot. Pankki- tai luottokortilla ostavien on maksettava 3,99 prosenttia summasta.

Yhteenveto on seuraava:

Tavallinen osto / myynti Pikaostot (vain maksukortti) Pankkisiirrot (SEPA) – sisään / ulos * Nopeammat maksut
1,49% 3,99% Ilmainen / 0,15 € Vapaa
Maksutapa ostoa / maksutavaa varten myytävänä Muunnosmaksun todellinen osuus (luopumisen jälkeen)
Yhdysvaltain pankkitili 1,49%
Coinbase USD -lompakko 1,49%
Luottokortti 3,99% ***
USD-talletusmenetelmä Maksu
ACH-siirto Vapaa
Tilisiirto 10 dollaria (25 dollaria lähtevä)

Coinbase on kuuluisa korkeiden maksujen perimisestä, joten selvästi Gemini on edellä.

Kaksoset vs Coinbase: Turvallisuus

Gemini on ylimääräinen väkevöity vaihto turvallisuuden suhteen. Sanotaan olevan sotilaallisen tason turvajärjestelmä. Tämä on ymmärrettävää, koska heidän tarjoamansa säilytyspalvelut takaavat asiakkaiden varojen turvallisuuden. Pörssi on myös yksi ensimmäisistä, jolle on annettu sääntelyä, ja se on yksi alan vaatimustenmukaisimmista, mikä antaa itsessään turvallisuuden tason.

Ehkä tämän vuoksi Kaksoset eivät ole koskaan olleet murtautuneet tai muuten vaarantuneet. Ei ole tietoa siitä, että käyttäjät menettäisivät varoja tai henkilökohtaisia ​​tietoja.

Coinbase käyttää myös erinomaisia ​​turvatoimia käyttäjien varojen ja tietojen turvallisuuden varmistamiseksi. Vaikka sitä ei ole koskaan hakkeroitu, käyttäjät ovat menettäneet varoja muutaman tietojenkalasteluhuijauksen avulla.

Gemini vs Coinbase: Asiakastuki

Gemini ylpeilee tarjoamalla laadukasta ympärivuorokautista asiakastukea. Käyttäjien arvostelut viittaavat kuitenkin siihen, että on ollut joitain ongelmia. Asiakkaat väittävät pyytäneensä tukea (lähinnä epäonnistuneiden nostojen takia), ja vastauksen saaminen vie viikkoja.

Coinbasea käyttäneet ovat myös valittaneet asiakaspalvelun laadusta. Tähän sisältyy ennenaikainen reagointi ja ratkaisemattomat kysymykset, jotka viipyvät viikkojen ajan, aivan kuten Kaksoset. Suurin osa valituksista rajoittuu kyvyttömyyteen poistaa tai ladata KYC-tietoja, joita asiakastuki lupaaa ratkaista, mutta ei koskaan tee.

Kaksoset vs Coinbase: Julkinen mielipide

Sekä Gemini että Coinbase ovat huipputason kryptovaluutanvaihtoa, jotka ovat rakentaneet mainetta ajan myötä. Tästä huolimatta pieni tutkimus yleisestä käsityksestä osoittaa, että yleisö ei tunne rakkautta. Kysymykset johtuvat enimmäkseen huonosta asiakaspalveluvastauksesta, eivät asiakkaiden ongelmista. Monissa arvosteluissa viitataan näihin suosituimpiin vaihtoihin huijauksina, joita ne eivät suosittele kenellekään.

Kaksoset vs Coinbase: Tuomio

Tarkasteltaessa tätä Gemini vs Coinbase -vaihtovertailua on selvää, että molempien on päivitettävä asiakaspalvelua. Tämä on se alue, jolla molemmat näyttävät jäävän alle. Lisäksi valinta näiden kahden välillä riippuu motivaatiostasi ja prioriteetistasi. Esimerkiksi maksut voivat olla joillekin ratkaisevia tekijöitä. Heillä molemmilla on kuitenkin vahvuutensa ja heikkoutensa, joten kannattaa valita se, joka vastaa ensisijaisia ​​tarpeitasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me