Hvem er Satoshi Nakamoto?

Hvem er Satoshi Nakamoto

Meget lidt er blevet opdaget indtil i dag med hensyn til den berømte, eller rettere, den berygtede personlighed Satoshi Nakamoto. Den enkelte eller gruppe af kryptoudviklere, der er ansvarlige for at skabe Bitcoin blockchains infrastruktur, såvel som den oprindelige oprettelse og transaktion af den revolutionerende digitale valuta, er stadig skjult godt bag dette tilsyneladende japanske pseudonym.

Gennem årene har alle slags publikationer og store virksomheder samt de officielle autoritative organer fra adskillige regeringer sluttet sig til at søge at afsløre ansigtet bag navnet. I denne henseende har de brugt lange timer på at identificere de mange aspekter, der kan give noget indblik i sagen, hvoraf nogle er illustreret mere detaljeret nedenfor.

Hvem er Satoshi Nakamoto?

Der har været adskillige gætter og heftige debatter om den virkelige identitet af opfinderen af ​​Bitcoin, kun kendt under pseudonymet Satoshi Nakamoto. Startende med faktiske optegnelser er denne person den selvudnævnte udvikler af Bitcoin-kryptokurrency. Han eller hun, eller bedre endnu de, blev først kendt for masserne i slutningen af ​​2008, da det egentlige system og dets grundlæggende operative mekanismer blev offentliggjort via en mailingtjeneste.

Bitcoin-skaberen, uanset hvad de måtte være, har påtaget sig at bære ansvaret for at modsætte sig fiat-valutaer og eksisterende finansielle institutioner. Uundgåeligt så har dette vendt mange af de førnævnte organisationer imod dem og dermed bremset den oprindelige udvikling af den mest unikke digitale opfindelse hidtil.

Uanset deres stærke vedholdenhed for at forblive skjult væk fra offentligheden er denne persona eller dette team et ikon i nutidens moderne verden. På trods af alle bestræbelser er mange antagelser og undersøgelser godt i gang ledsaget af de regelmæssige Satoshi Nakamoto nettoværdiansættelser og beregninger.

Denne person siges at være eneejer af den største samling af denne valutas kryptomønter, spredt over flere e-tegnebøger. Med rigdom af denne størrelse er nøje sporing af dens værdi – og endnu vigtigere indikationer vedrørende dens flytning – afgørende for at give pålidelige forudsigelser om markedsskift og valutakurser. Når alt kommer til alt er dette nogle af de vigtigste parametre, der bestemmer vellykket Bitcoin-handel, investeringsprojekter og betalinger.

Historisk overblik

Kronologisk set kom livet og arbejdet til Satoshi Nakamoto kun år efter den første oprindelse af begrebet kryptokurrency. Siden begyndelsen af ​​80’erne har der været forsøg på at indføre en ny form for betalingsmiddel, der i sidste ende har ført til, at den decentralistiske bevægelse ønsker at tage magten fra de store konglomerater og distribuere den blandt de “små mennesker”.

Et årti før Bitcoins officielle frigivelse var der en lignende indsats kendt som Bit Gold, opfundet af Nick Szabo. Dette anses ofte for at være den mest sandsynlige inspiration for Bitcoin-grundlæggerens interesse i sagen. Heldigvis er der ikke observeret nogen overlapning mellem den kryptovaluta, der blev foreslået ved århundredskiftet, og nutidens førende peer-to-peer-blockchain-platform, der understøtter Bitcoin som både en vare og en valuta.

Med fokus på Nakamoto er det vigtigt at påpege, at inden deres frigivelse af Bitcoin-papiret i 2008 var der ikke registreret eller kendt nogen computerudvikler under navnet. I betragtning af denne persons enorme potentiale er det ret mistænkeligt, hvordan et sådant talent formåede at forblive skjult indtil dette bestemte øjeblik.

Det var først, da essayet “Bitcoin: A Peer-to-Peer Electronic Cash System” blev sendt til en gruppe etablerede og anerkendte digitale udviklere gennem en krypto-mailingliste, at navnet først begyndte at hæve øjenbrynene. Når vi taler om, antændte personas forsvinden kort derefter kun alles interesse i den tilsyneladende excentricitet i sagen.

Dette korte essay på 500 ord var Satoshis første forsøg på at kommunikere med andre anerkendte udviklere, og de fortsatte på den samme anonyme måde i løbet af de næste to år. I januar 2009 besluttede Nakamoto at tage sagen ud over Bitcoin-hvidbogen og frigav faktisk kodningen til dette Bitcoin elektroniske kontantbetalingssystem. Som en open source-virksomhed forventede grundlæggeren kolleger fra det samme erhverv at bidrage med deres egne løsninger og forbedringer til systemet og i sidste ende nå sit fulde formål med decentralisering.

Navnet Satoshi Nakamoto besøgte dette felt i de næste to år, da personaen fortsatte med at arbejde på Bitcoin-systemet. Nakamoto minede den første blok, Genesis-blokken, og var den første nogensinde til at udføre en transaktion med den oprindelige kryptokurrency, Bitcoin, produceret af mineprocessen. Når alt kommer til alt er der næppe nogen bedre end den person, der i første omgang opfandt Bitcoin for at tage det til markedet.

Satoshi fortsatte deres arbejde med systemet i slutningen af ​​2010, da en anden usporelig e-mail fra denne person eller denne gruppe mennesker blev sendt, der erklærede hans sidste tilbagetog. Gavin Andersen og andre originale Bitcoin-minearbejdere fik lov til at vedligeholde og rette bugs i systemet, mens Nakamoto så deres ”afkom” blomstre på afstand.

Udviklingen af ​​Bitcoin

Selv om det kan virke som om Bitcoin var en hjælpeløs forladt forældreløs forældreløs til at klare sig selv, beviser dens nutidige succes det modsatte. Satoshi Nakamoto sørgede for opfindelsens bæredygtighed, selvom det udelukkende er op til dens unikke egenskaber, at denne kryptokurrency formåede at tiltrække global interesse.

Den første udvekslingsplatform med henblik på at opnå denne kryptovaluta kom kort efter, og det varede ikke længe, ​​før den første transaktion fandt sted i London. En enkelt Bitcoin-ejer betalte tusindvis af Bitcoins for et par pizzaer, som i dag er kendt som en af ​​de værste handelstilbud i historien. I betragtning af at siden Satoshi Nakamoto hvidbogsudgivelsen nåede Bitcoins maksimale værdi til en forbløffende $ 20.000 per mønt, er alt andet end en økonomisk prøvelse en underdrivelse.

satoshi nakamoto

Når vi taler om de mindre glødende præstationer i kryptokurrencyens fortid, har dens forhold til Silk Road-skandalen været en af ​​de værste perioder. Silkevejen var en etableret mørk webhandelsplatform, der solgte alle slags ulovlige stoffer, våben og lignende materiale. På den anden side var kryptokurrency oprettet af Satoshi Nakamoto beregnet som et decentraliseret betalingssystem, der ville fjerne enhver central myndighed og tillade fuldstændig sikre, uhindrede, men alligevel sikre og helt anonyme transaktioner. Som sådan gav det sorte markedshandlere den ultimative betalingsmetode.

Ikke desto mindre lykkedes det myndighederne at forhindre yderligere misbrug, idet de tillod vækst af den faktiske handelsplatform og gendannede alles god tro på et upåklageligt betalingssystem. Hvad mere er, dets anvendelse til betalinger, indskud og udbetalinger åbnede en række muligheder for den daværende voksende e-handelsindustri. Investeringsmuligheder udviklede sig også, og Bitcoin så snart mod en lysere fremtid. Med de mange nye anvendelser af kryptovalutaen, der udviklede sig fra dens styrkede fundament, blev et spørgsmål løbende forvirret af folks sind:

Hvor mange Bitcoins har Satoshi Nakamoto?

Da Bitcoin begyndte at vokse i værdi, og selv efter at det deflaterede efter sin højeste værdi tilbage i løbet af sommeren 2017, var det stadig en prioritet at opnå Bitcoin. Folk over hele verden ledte efter pålidelige sælgere, udvekslingsplatforme, online-tjenesteudbydere eller beskæftigelsesmuligheder, der betalte i Bitcoin, for ikke at nævne investeringsgrupper. I dag kan folk vælge at investere direkte i kryptokurrency eller i en minedrift, der udvinder nye Bitcoins.

I denne henseende kunne ingen undgå at undre sig over, hvad rigdom skaberen har gemt. Selvom der ikke er nogen bekræftelse, anslås det, at Satoshi Nakamoto besidder lidt mindre end en million BTC eller ca. 5% af dens endelige udbud, hvilket får deres formue til at svinge inden for en række milliarder dollars.         

Mulige identiteter

Hvem er Satoshi Nakamoto? Fra begyndelsen af ​​artiklen er et punkt, der løbende gentages, manglen på en klar definition af personen eller personerne bag det velkendte pseudonym. Kryptovalutaentusiaster er ikke engang klar over det rette pronomen, da der ikke er nogen indikatorer for, at de er mandlige eller kvindelige eller en eller flere mennesker.

Ikke desto mindre er interesserne vedrørende dette emne kun vokset for øjeblikket under hensyntagen til sagens umiddelbarhed og dens udbredte popularitet. Og civilisationen vil uden tvivl fortsætte med at spekulere vildt med hensyn til den sande Satoshi Nakamoto-identitet.

Nick Szabo

Mange spekulanter baserer dette gæt på Szabos forsøg på at etablere Bit Gold digital kryptokurrency omkring et årti, før Bitcoin endda dukkede op. På grund af ligheder i navnet støttede valutaens format og dens transaktionsprincipper – decentraliseret og helt anonymt – ideen om, at Nick Szabo skulle stå bag pseudonymet. Mens det var i kryptoudviklingsområdet, ville det være en ret prestigefyldt beskyldning, men juridiske enheder i det virkelige liv havde et andet synspunkt. Kort efter de indledende beskyldninger nægtede Nick ethvert forhold til navnet.

Dorian Prentice Satoshi Nakamoto

Hvad der virker som en usandsynlig begivenhed, har fået mange mennesker til at tro, at Dorian Prentice Satoshi Nakamoto var den berømte opfinder af Bitcoin-kryptokurrency. Faktisk tilhører dette asiatiske oprindelsesnavn faktisk en japansk mand, der bor i Californien med sin mor, hvis studieretning overvejende omgiver fysik. Mens personens fødselsnavn direkte pegede på Nakamoto, var der ingen yderligere beviser for, at han havde produceret Bitcoin-kontantsystemet.

Hal Finney

Med hensyn til kravstøtte, da vi undersøger, hvem der opfandt Bitcoin, har Hal Finney bestemt den højeste procentdel af spekulanter. Efter Nakamoto selv var Finney den anden person, der nogensinde fik adgang til blockchain, til at udvinde, skaffe og handle med Bitcoin samt rette bugs, foreslå ændringer og anvende sine egne forbedringer på systemet.

Hal’s korrespondance (formodentlig iscenesat) med den aktuelle Nakamoto såvel som hans nærhed i bopæl til den førnævnte Dorian Nakamoto støtter alle denne specifikke teori. Finney døde dog i 2014, og skulle noget af dette være sandt, gjorde det også den eneste virkelige skaber af Bitcoin-kryptokurrency..

Craig Wright

Mens Finney blev betragtet som den mest sandsynlige, er Wright uden tvivl den mest kontroversielle af alle Satoshi Nakamoto-kandidaterne. Han blev fastgjort med ansvaret for at have udviklet det givne kontantsystem et eller andet sted i slutningen af ​​2015, kun for at dukke op i 2016 med en fornyet online tilstedeværelse for at meddele sandheden bag sådanne spekulationer. Men da de vigtigste oprindelige Bitcoin-minearbejdere, der havde deltaget i og forbedret systemet fra de tidligste dage, fortsatte med at anmode om en form for bevis, kom Craig Wrights krav ikke under væsentlige beviser.

En britisk borger

Når specifikke personas fra det europæiske kontinent, USA og i sidste ende Australien ikke havde det, der kræves for at være den Satoshi Nakamoto, som alle leder efter, måtte interesserede søge andre steder. På jagt efter mere nøjagtige resultater analyserede interesserede parter talesegmenterne i Bitcoin-whitepaper-publikationen og identificerede en perfekt brug af det engelske sprog med visse små indikatorer mod den britiske version.

Dette ændrede retningen for folks tanker, da de begyndte at fokusere på borgere i Commonwealth snarere end en Asien-baseret krypto-udvikler. Under alle omstændigheder har denne tilgang hidtil vist sig at være lige så forgæves.                                    

Største teorier

De mennesker, der hidtil er nævnt, er ikke de eneste, der antages at være relateret til Satoshi Nakamotos identitet. I betragtning af at der ikke er noget fast svar på spørgsmålet ”Hvor meget er Satoshi Nakamoto værd?” folk har praktisk talt været frivillige. Flere virksomheder har også været under mistanke, såvel som Tesla-grundlæggeren Elon Musk. Nogle går endda tilbage i det 20. århundrede, da opfinderen af ​​Liberty Dollars fra 1998 Bernard von NotHaus også er blevet betragtet som en potentiel kandidat.

satoshi nakamoto

Uanset hvad, mens spekulationer bugner og flettes sammen, er beviset for den virkelige identitet kontrasterende simpelt. Alt hvad du skal gøre for at bevise, at du er den rigtige Nakamoto, er at give nøglen til dine tidligste tegnebøger eller bare flytte din Bitcoin til en anden destination.

Den underliggende årsag

Mange mennesker tror, ​​at den massive berømmelse og den omfattende eksponering af Satoshi Nakamoto-billedet er det, der skræmmer den rigtige person. Imidlertid opdagede analytikere, der har dybt dybere ind i kernen i Bitcoin, at udvikleren af ​​et sådant elektronisk kontantsystem skulle have alvorlige konsekvenser for deres handlinger. Dette er så selv på trods af sin nuværende juridiske status i flere jurisdiktioner og dets udbredte anvendelse på alle slags platforme.

Hvad mere er, hvis sandheden er tilgængelig for alle, vil uundgåeligt få en så massiv ejer af Bitcoin til at lide alle slags hackerangreb fra ondsindede personer. Der er sådanne grupper over hele verden, der udvikler alle former for modkrypteringsteknologier for at bringe platformen ned eller i det mindste udsætte den for deres dominans.

I sidste ende ligger årsagen til en sådan inderlig anonymitet for at beskytte den ægte Bitcoin-skaber i den konstante bestræbelse på at stabilisere valutaen som sådan. I årenes løb har det bestemt oplevet en rimelig andel af turbulens og forårsaget modvilje blandt Bitcoin-ejere. Hvis en af ​​de største ejere af Bitcoin skulle afsløres eller endda skulle dumpe deres Bitcoin på markedet, kunne det store værdiforskydning få flere platforme, virksomheder og hele økonomiske segmenter til at gå ned over hele verden. Forestil dig det kaos det ville medføre blandt alle online akademier, agenturer, Bitcoin kasinoer og andre virksomheder, der bruger Bitcoin.

Hvem er ejerne af Bitcoin?

Så meget snak om de rigeste Bitcoin-ejere har uundgåeligt fået folk til at tænke på de andre Bitcoin-hvaler – ejere det er værd at vide. Som alt andet omkring kryptovalutaen er de største større ejere lige så komplekse.

Den bedste måde at beskrive disse hvaler på er at opdele dem i fire grupper. Den tidligere gruppe består af aktive handlende, minearbejdere og ejere, der ønsker at skabe nye investeringer, handel og rentable muligheder gennem valutaen. De andre tre, der udgør det passive segment, består af de indledende forhandlere og minearbejdere, der muligvis er gået bort eller mistet deres nøgler, en gruppe passive Bitcoin-ejere, der ikke har nogen måde at få adgang til deres kryptofonde og i sidste ende en lille gruppe af kriminelle ejere.

Alt i alt siger man ikke, at Satoshi Nakamoto ikke er en del af nogen af ​​disse grupper eller repræsenterer en enkeltstående enhed. Med så lidt kendt om personen og alt andet åbent afsløret om valutaen, er entusiaster ikke mindre ivrige efter at fortsætte med at grave på jagt efter et svar på sagen om Satoshi Nakamoto, den virkelige Bitcoin-udviklers alternative identitet..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me