Karkea alku uudelle viikolle, jossa on suuria markkina-aukkoja monissa valuuttapareissa. Yhdysvaltain dollari näyttää jälleen elämän merkkejä, menossa huomenna Yhdysvaltain presidentinvaaleihin

Australian dollari menestyi tänään todella hyvin ja onnistui saamaan noin 45 pistettä vahvaa Yhdysvaltain dollaria vastaan. Myös Kanadan dollari pysyi paikkansa ja sai noin 34 pistettä Buckia vastaan.

 

Eurooppalaiset päämiehet eivät kuitenkaan olleet niin onnekkaita. EUR / USD rikkoi noin 80 pistettä matalammaksi ja menetti noin 100 pistettä päivälle. Ison-Britannian punnan nousu pysäytettiin, ja GBP / USD menetti noin 115 pistettä päivällä.

 

Vaikka tiedämme, mitä huomisen vaalien tulos olisi, sen vaikutusta valuuttamarkkinoihin ei ole helppo arvioida. Ehkä voi olla paljon sivuttain piikkisahan kaltaista hintatoimintaa, jolla on vähäinen kestävä vaikutus päivän lopussa, kuka tietää.

Kun ilmassa on paljon epävarmuutta ja sijoittajat ja kauppiaat ovat hermostuneita, näemme usein irrationaalisia liikkeitä rahoitusmarkkinoilla. Tämä tekee kaupankäynnistä erittäin riskialtista, jos et tiedä mitä olet tekemässä ja sinulla ei ole tarpeeksi itsehillintää. Rookie-kauppiaat jahtaavat usein voimakkaita hintapiikkejä ja käyttävät liikaa vipuvaikutusta epävakaissa markkinaolosuhteissa. Nyt olet ehkä kuullut tämän monta kertaa aiemmin, mutta se on varmasti totuus – sinun on käytävä kauppaa hyvällä kaupankäyntisuunnitelmalla ja pidettävä siitä kiinni. Älä houkuttele tekemään suunnittelemattomia, impulsiivisia kauppoja.

 

Tarkastellaan muutaman tärkeimmän valuuttaparin teknisiä tietoja:

 

EUR / USD

 

Tämä on planeetan likvidein valuuttapari. EUR / USD epäonnistui tänään tärkeällä roolinvaihtotasolla. Katso tätä taulukkoa, jonka lähetin torstaina (3. marraskuuta):

 

EUR / USD-päivittäinen kaavio (3. marraskuuta)

 

Mainitsin, että voisi olla loistava tilaisuus myydä pari kaavion tasolla. Käytin myös RSI-indikaattoria parin uupumustason mittaamiseen. Tässä on sama kaavio, jossa on RSI-indikaattori:

 

EUR / USD-päivittäinen kaavio (3. marraskuuta)

 

Tämä on hyvä esimerkki erilaisten signaalien yhtymäkohdan käytöstä hyvän kaupan vahvistamiseksi. Katso missä olemme tänään:

 

EUR / USD päivittäinen kaavio

 

Täällä voit nähdä, että RSI-indikaattori on palannut yliostetusta ja pari kävi kauppaa aggressiivisesti matalammalla. Perjantaisen ja tämän päivän sulkemisen ero on lähes 100 pistettä. Tämä olisi voinut olla suuri lyhyt kauppa, jos käytit asetuksia.

 

Jos saamme voimakkaat hintaliikkeet kahden seuraavan päivän aikana, saattaa olla upeita mahdollisuuksia ansaita rahaa vauhdista. Pidän 20-EMA: n vetäytymisestä 5 minuutin kaaviossa valuuttaparilla, joka liikkuu impulsiivisesti yhteen suuntaan. Voisit kysyä, miksi käytän niin pientä aikataulua. No, kun tietyllä valuuttaparilla tapahtuu hyvin impulsiivinen, yksipuolinen liike, kauppiaat, jotka yleensä vaihtavat vetoja esimerkiksi 20 tunnin EMA 4 tunnin kaaviossa saa pääsysignaaleja vasta kauan sen jälkeen, kun suurin osa toiminnasta on tapahtunut, ja he menettävät mahdollisten satojen pistemäärien voiton. Tässä on esimerkki 20-EMA: n retracements-kaupankäynnistä 5 minuutin kaaviossa:

 

EUR / USD 5 minuutin kaavio

 

Noin 10-15 pisteen pysäytyshäviöllä olisit voinut helposti saavuttaa tavoitteen 20-30 pistettä – kaksinkertainen pysäytyshäviösi määrä. Muista riskoida vain pieni osa tilistäsi jokaisessa kaupassa, aivan kuten kokeneet ja ammattimaiset kauppiaat.

 

EUR / USD: n tekninen kuva ei ole tällä hetkellä kovin selkeä. Voimme kuitenkin tehdä johtopäätöksen, että pari käy kauppaa laajalla alueella ja että vankka suunta saattaa puuttua seuraavien viikkojen tai jopa kuukausien aikana. Emme tietenkään voi sulkea pois mahdollisuutta volatiliteetin piristymiseen tässä parissa, etenkin huomenna pidettävien Yhdysvaltojen vaalien yhteydessä. En vain näe parin purkavan sitä aluetta, johon se on kiinni viimeisen + – 426 kaupankäyntipäivän aikana, seuraavalla viikolla tai kahdella, vaikka se onkin täysin mahdollista.

 

GBP / USD

 

Tämä pari on hajonnut kauniisti viime viikolla 20-EMA: n yläpuolelle, ja ehkä tämä liukuva keskiarvo muuttuu uudeksi dynaamiseksi tueksi parille. Suurempi kuva parista paljastaa, että se on edelleen laskutrendissä, joten pidä tämä vain mielessä, kun päätät harjoittaa pitkiä positioita. Henkilökohtaisesti ansaitsin hyviä voittoja tälle parille viime viikolla ostamalla impulsiivisen nousun. Tässä on päivittäinen kaavio, jos pari:

 

GBP / USD päivittäinen kaavio

 

AUD / USD

 

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, katsotaanpa AUD / USD:

 

AUD / USD päivittäinen kaavio

 

Australian dollari suoriutui tänään todella hyvin ja kehittyi suhteellisen vahvaan Yhdysvaltain dollariin nähden. Vaikka en käynyt kauppaa AUD / USD: lla tänään, minulla on lyhyitä positioita EUR / AUD: ssä, jotka ovat kauniisti käynnissä.

 

Näyttää siltä, ​​että AUD / USD murtautuu kiilasta, johon se on ollut suljettuna niin kauan. Ottaen huomioon sen hienon suorituskyvyn viime päivinä, mutta varsinkin tänään, en olisi yllättynyt nähdessäni tämän parin kelluvan korkeammalla seuraavien viikkojen aikana.

 

Toistaiseksi en ole kiinnostunut ennustamaan markkinoiden suuntaa, mutta olen valmis reagoimaan kaikkeen mitä tapahtuu. Markkinoiden reaktiot näiden vaalien kaltaisiin tapahtumiin ovat usein ylireaktioita, ja järjetön käyttäytyminen voi johtaa epävakaaseen hintatoimintaan. Ole varovainen kaupankäynnin suhteen seuraavien päivien aikana, äläkä käytä liikaa vaihdetta vaihdettaessa.

 

Onnea ja onnea!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me