En hård start på den nye uge med store markedshuller på mange valutapar. Den amerikanske dollar viser igen tegn på liv og går ind i de amerikanske præsidentvalg i morgen

Den australske dollar klarede sig rigtig godt i dag og formåede at vinde omkring 45 kerner mod en stærk amerikansk dollar. Den canadiske dollar stod også sin plads og fik cirka 34 kerner mod Buck.

 

De europæiske majors var dog ikke så heldige. EUR / USD gappede omkring 80 pips lavere og tabte cirka 100 pips for dagen. Det britiske punds opstigning blev stoppet i dets spor, og GBP / USD tabte omkring 115 kerner på dagen.

 

Selv hvis vi vidste, hvad resultatet ville blive af morgendagens valg, er dets virkning på valutamarkedet ikke let at måle. Måske er der muligvis en masse sidelæns piskesaglignende prishandling med en ubetydelig varig effekt i slutningen af ​​dagen, hvem ved.

Når der er meget usikkerhed i luften, og investorer og handlende er nervøse, ser vi ofte irrationelle træk på de finansielle markeder. Dette gør handel meget risikabelt, hvis du ikke ved, hvad du laver, og du ikke har nok selvkontrol. Rookie-forhandlere vil ofte jage stærke pristopper og bruge for meget gearing under ustabile markedsforhold. Nu har du måske hørt dette mange gange før, men det er bestemt sandheden – du skal handle med en god handelsplan og derefter holde dig til den. Vær ikke fristet til at tage uplanlagte, impulsive handler.

 

Lad os se på nogle tekniske detaljer på et par store valutapar:

 

EUR / USD

 

Dette er det mest likvide valutapar på planeten. EUR / USD mislykkedes på et vigtigt rollevendningsniveau i dag. Se på dette diagram, som jeg postede torsdag (3. november):

 

EUR / USD dagligt diagram (3. november)

 

Jeg nævnte, at der kunne være en fantastisk mulighed for at sælge parret på det niveau, der vises på diagrammet. Jeg brugte også RSI-indikatoren til at måle niveauet for udmattelse af parret. Her er det samme diagram med RSI-indikatoren på det:

 

EUR / USD dagligt diagram (3. november)

 

Dette er et godt eksempel på at bruge sammenløbet af forskellige signaler til at bekræfte en god handel. Se hvor vi er i dag:

 

EUR / USD dagligt diagram

 

Her kan du se, at RSI-indikatoren er vendt tilbage fra overkøbt, og parret handlede aggressivt lavere i dag. Forskellen mellem fredagens tætte og dagens afslutning er næsten 100 kerner. Dette kunne have været en stor kort handel, hvis du benyttede opsætningen.

 

Hvis vi får stærke prisbevægelser i løbet af de næste to dage, kan der være nogle fantastiske muligheder for at tjene penge ud af momentum. Jeg kan godt lide at handle tilbagetrækninger til 20-EMA på et 5-minuts diagram på et valutapar, der bevæger sig impulsivt i en retning. Du spørger måske, hvorfor jeg bruger en så lille tidsramme. Når et meget impulsivt, ensidigt træk forekommer på et bestemt valutapar, handler forhandlere, der normalt handler tilbagekøb til f.eks. 20-EMA på et 4-timers diagram får kun indgangssignaler længe efter at det meste af handlingen fandt sted, og de vil gå glip af en gevinst på potentielt hundreder af kerner. Her er et eksempel på handelstrækninger til 20-EMA på et 5-minuts diagram:

 

EUR / USD 5-minuts diagram

 

Med et stoptab på ca. 10 til 15 kerner, kunne du let have ramt et mål på 20 til 30 kerner – dobbelt så stort som dit stoptab. Husk kun at risikere en meget lille del af din konto på hver handel, ligesom de erfarne og professionelle forhandlere gør.

 

Det tekniske billede på EUR / USD er ikke særlig klart i øjeblikket. Vi kan dog drage den konklusion, at parret handler i et stort interval, og at der måske mangler en solid retning i løbet af de næste par uger eller endda måneder. Naturligvis kan vi ikke udelukke muligheden for en afhentning i volatilitet i dette par, især ikke med valget i USA i morgen. Jeg kan bare ikke se parret bryde ud af det interval, som det er fanget i de sidste + – 426 handelsdage i den næste uge eller to, selvom det er fuldt ud muligt.

 

GBP / USD

 

Dette par er brudt smukt over 20-EMA i sidste uge, og måske vil dette glidende gennemsnit blive til ny dynamisk understøttelse af parret. Det større billede af parret afslører, at det stadig er i en nedadgående tendens, så husk det bare, når du beslutter at engagere dig i lange positioner. Jeg tjente personligt nogle gode fortjenester på dette par i sidste uge ved at købe ind i den impulsive stigning. Her er et dagligt diagram, hvis parret:

 

GBP / USD dagligt diagram

 

AUD / USD

 

Sidst men ikke mindst, lad os se på AUD / USD:

 

AUD / USD dagligt diagram

 

Den australske dollar klarede sig rigtig godt i dag og avancerede mod den amerikanske dollar, som selv var ret stærk. Selvom jeg ikke handlede AUD / USD i dag, har jeg korte positioner på EUR / AUD, som kører smukt.

 

Det ser ud til, at AUD / USD bryder ud af kilen, hvor den har været begrænset i så lang tid. I betragtning af sin smarte præstation de sidste par dage, men især i dag, ville jeg ikke blive overrasket over at se dette par flyde højere i løbet af de næste par uger.

 

For nu er jeg ikke interesseret i at forudsige markedsretning, men jeg er klar til at reagere på hvad der sker. Markedsreaktioner på begivenheder som dette valg er ofte overreaktioner, og irrationel adfærd kan føre til urolig prishandling. Vær forsigtig med din handel de næste par dage, og brug ikke for meget gearing, når du handler.

 

Alt det bedste, og held og lykke!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me