Forex-signaalit Yhdysvaltain istuntoseloste, 10. syyskuuta – Ison-Britannian toinen suuri tulo- ja työllisyysraportti

Nykyään rahoitusmarkkinat ovat jälleen olleet melko hiljaisia. Riskinäkemys on edelleen positiivinen, ja Kiinan kommentit auttavat pitämään mielialan sellaisena. Kiinan pääministeri Li sanoi tänä aamuna, että “kauppaneuvottelut edistyvät” ja poistivat myös investointikiintiöt. Mielenkiintoinen pala tänään oli Reutersin raportti, jossa ehdotettiin, että Japanin keskuspankki on nyt avoimempi keskustelemaan ensi viikolla tapahtuvasta rahan keventämisestä. Tämän pitäisi pitää JPY laskussa jonkin aikaa.

Suurin tapahtuma oli kuitenkin Yhdistyneen kuningaskunnan työllisyys- ja tuloraportti. työttömyysaste aleni 3,8 prosenttiin sillä aikaa tulos nousi jälleen korkeammaksi 4,0 prosenttiin 3M / Y. Varsinkin työllisyys ja tulot yllättävät markkinoita edelleen lopulta nopeasti, kun muu talous on kohti taantumaa. Vaikka Iso-Britannia saattaisi välttää taantuman kapeasti nyt tällä viikolla havaittujen positiivisten lukujen jälkeen, mutta on vielä liian aikaista kertoa.

Euroopan istunto

 • Ranskan ja Italian teollisuustuotanto – Viime kuun raportti osoitti, että teollisuustuotanto laski voimakkaasti Ranskassa, 2,3% kesäkuussa. Vaikka tuotannon odotettiin kääntyvän positiiviseksi heinäkuussa ja kasvavan 0,5%, mutta se menetti odotukset ja kasvoi vain 0,3%. Myös Italiassa teollisuustuotanto laski kesäkuussa 0,2%, kuten viime kuun raportti osoitti, jota tarkistettiin tänään matalammaksi -0,3%: iin. Tämän päivän raportin odotettiin jälleen laskevan 0,1% kesäkuuhun, mutta lasku oli suurempi, 0,7%. Valmistus kärsii edelleen Euroopassa.
 • Yhdistyneen kuningaskunnan työllisyysraportti – ILO: n työttömyysasteen odotettiin pysyvän ennallaan, mutta se putosi 3,8 prosenttiin odotetusta ja aiemmin 3,9 prosentista. Elokuussa työttömien korvausten muutos oli 28,2 tuhatta. Aiempi luku oli 28,0 kt, joka tarkistettiin 19,8 tuhanteen. Työllisyyden muutos oli 31k ja odotettu 55k, verrattuna 115k aiemmin. Työllisyys on edelleen melko vahva Isossa-Britanniassa.
 • Yhdistyneen kuningaskunnan tulosraportti – Keskiansioindeksin odotettiin pysyvän ennallaan 3,7 prosentissa. Mutta keskimääräinen ansioindeksi tekee vielä yhden hyppyn 4 prosenttiin heinäkuussa. Kesäkuun lukumäärää tarkistettiin myös korkeammaksi 3,7 prosentista 3,8 prosenttiin. Keskimääräiset viikkotulot ilman bonuksia nousivat myös 3,8 prosenttiin, kun ne olivat odotettavissa 3,7 prosenttia 3 miljoonaa euroa vuodessa, mutta ne laskivat edellisvuoden 3,9 prosentista. Tulos vuotta aiemmin oli + 4,2%, mikä on korkein luku helmikuusta 2010 lähtien. Reaalisesti keskimääräinen viikkotulos on + 2,1% 3 miljoonaa euroa vuodessa, mikä on vahvin lukema syyskuusta 2015 lähtien.
 • Ei vielä Backstop-vaihtoehtoja Irlannin rajalle – Irlannin Eurooppa-asioiden ministeri Helen McEntee kommentoi tänä aamuna sanoen, että he eivät ole vielä saaneet todellisia todisteita backstop-vaihtoehdoista. Brexitin tilanne muuttuu joka päivä, mutta Yhdistyneeltä kuningaskunnalta heillä ei ole ollut mitään ehdotusta vain Pohjois-Irlannin takapysäkistä. Joten, ei toivoa sopimuksesta.
 • Ei verotuksellista kannustinta Scholzille – Saksan valtiovarainministeri Olaf Scholz sanoi aiemmin tänään, että he tekevät mitä tarvitaan ilman uusia velkoja. Vuoden 2020 talousarvio on laajentava, ja se vastaa suuriin haasteisiin, mukaan lukien maailmanlaajuiset kauppakiistat. Saksa ei ole kriisissä, sillä on vakaa finanssipolitiikka. Reagoimme kriisin sattuessa.

Yhdysvaltain istunto

 • Carney ei kuulosta liian huolestuneelta – Englannin keskuspankin puheenjohtaja Mark Carney kommentoi jonkin aikaa sitten, ettei BOE näe taloudessa suurta epätasapainoa, joka yleensä saisi hidastua. BOE: llä on työkalut talouden hidastumiseen. Taloudilla on finanssipolitiikka taantuman käsittelemiseksi, mutta se ei ole rajoittamatonta. Olemme lähestymässä globaalia likviditeettilukkoa.
 • Kanadan asumisoikeudet ja rakennusluvat – Asuntojen määrä kasvoi Kanadassa heinäkuussa 222 000: lla, kuten viime kuukauden raportti osoitti. Elokuun määrän odotettiin jäähtyvän 213 tuhanteen, mutta niiden määrä kasvoi edelleen 227 tuhanteen. Rakennusluvat tekivät kaksi todella huonoa kuukautta kahdessa viimeisessä käsittelyssä. Toukokuussa lasku oli 13,0% ja kesäkuussa 3,7%. Kesäkuu korjattiin tänään korkeammaksi ja oli -3,1%. Rakennuslupien odotettiin kääntyvän positiiviseksi heinäkuussa ja nousevan 2,1%, mutta näimme tänään 3,0%: n nousun, joka ylitti odotukset.
 • OPEC: n Barkindo kuulostaa optimistiselta öljyn suhteen – OPECin pääsihteeri sanoi juuri, että he ovat olleet erittäin konservatiivisia kysyntäennusteiden kanssa. Öljymarkkinoita eivät ohjaa perustekijät. Hän ei näe taantumaa horisontissa ja sanoi, että Yhdysvaltain talous sujuu hyvin.

Kaupat näköpiirissä

Karhumainen EUR / GBP

 • Trendi on siirtynyt laskusuuntaan
 • Aiemmin aikaisemmin toteutettu vetovoima on valmis
 • 20 SMA työntää hintaa matalammaksi

20 SMA tarjoaa jälleen vastarintaa laskusuuntauksen jatkuessa

EUR / GBP oli ollut vahvassa nousutrendissä toukokuun alusta lähtien, mutta elokuun alussa trendi muuttui laskusuuntaan, kun euro venytti laskuaan, kun taas GBP kääntyi korkeammalle. 20 SMA (harmaa) tarjosi aluksi vastustusta, mutta trendi hidastui seuraavina viikkoina ja suuremmat myyntilupaajat ryhtyivät tähän työhön. Vaikka laskusuunta jatkoi jälleen viime viikolla, ja 20 SMA näyttää olevan muuttunut jälleen vastarinnaksi, tappamalla paluumatkoja korkeammalle ja työntämällä hintaa alemmaksi. Joten paine pysyy tämän parin haittapuolena.

Tiivistettynä

GBP on tänään kääntynyt nousuun jälleen nähtyään eilen positiivisia valmistustietoja ja tänään suuren työllisyys- ja tuloraportin. Brexit saattaa viivästyä jälleen, mikä tarkoittaa, että saatamme nähdä nouseva vaihe GBP-pareittain tulevina viikkoina.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me