Mitä negatiiviset raakaöljyn hinnat tarkoittavat Bitcoinin tulevaisuudessa?

mainos Phemex

20. huhtikuuta West Texas Intermediate (WTI) -raakaöljyn futuurit toukokuun toimituksissa laskivat 305 prosenttia – 36,73 dollariin tynnyriltä NY-istunnossa.

Se oli verilöyly. Vihje siitä, miten kysynnän ja tarjonnan markkinavoimat muokkaavat hintoja.

Kerran kauppiaat ja sijoitusyhteisö kiinnittivät tämän koronaviruksen ja lukkojen negatiivisiin vaikutuksiin useissa osavaltioissa ja joissakin osissa maailmaa.

Totuus on, että se on ollut tuhoisa.

Analyytikoiden mukaan talous voi viedä vuosia, ennen kuin se palautuu koronavirusta edeltävälle tasolle.

Tällä olisi myös vakavia seurauksia työllisyydelle, elintasolle ja työntekijän hyvinvoinnille. Suurin osa heistä on käsketty työskentelemään kotona, käsketty hyväksymään matalampi palkka ja joskus menettämään työpaikkoja.

Velvoitteen kustannukset?

Eilinen öljyn hintojen lasku paljastaa kuitenkin kuinka varovaiset kauppiaat ovat. Heidän riskinvaraisuus perustuu ennakointiin, että hallituksen optimismista huolimatta teollisuuden ja talouden palautuminen kestää jonkin aikaa. Mitä matalampi tämä synkkyys viipyy, sitä pienempi kysyntä on.

Samaan aikaan kysynnän lasku, huolimatta OPEC: n jäsenten aseleposta päivittäisen tuotannon vähentämiseen, ei estä miljoonia öljytynnyreitä tulvien varastoista. Pohjimmiltaan markkinoiden eilinen lausunto oli, että öljyn varastointilaitteet purkavat öljyä kenelle tahansa, kunhan ylimääräisiä varastoja on jyrkällä alennuksella.

Tämä piristi markkinoita ja hinta, jonka mukaan sopimus öljyn toimittamisesta tietystä lähteestä tiettynä ajankohtana kaatui, paljasti paljastaen. Selvyyden vuoksi öljyn hintaan kaasupumpuissa ei sinänsä vaikutettu.

Mutta tarjonnan ahtaus todennäköisesti alentaa kaasun ja muiden öljytuotteiden hintoja välittömällä aikavälillä. Ymmärrettävästi kukaan ei halua tehdä sopimusta, jonka he voisivat uudistaa toukokuun puolivälissä tai joutua maksamaan suuria laskuja varastotilojen puutteen vuoksi.

”Öljyllä on varastointikustannuksia. Keinottelijat eivät halua vastaanottaa fyysisiä öljytynnyreitä. Välttääkseen toimituksen heidän on myytävä tulevaisuus ennen voimassaolon päättymistä. Globaali pandemia on vienyt öljyn kysynnän nollaan. Öljyn hintasota on lähettänyt tarjonnan äärettömään. Bitcoinilla ei ole varastointikustannuksia. “

Öljyllä on varastointikustannukset.

Keinottelijat eivät halua vastaanottaa fyysisiä öljytynnyreitä.

Välttääkseen toimituksen heidän on myytävä tulevaisuus ennen voimassaolon päättymistä.

Globaali pandemia on vienyt öljyn kysynnän nollaan.

Öljyn hintasota on lähettänyt tarjonnan äärettömään. #bitcoin ei ole varastointikustannuksia https://t.co/U4QAq7CAds

– James Viggiano (@jamesviggy) 20. huhtikuuta 2020

Bitcoinilla ei ole varastointikustannuksia, kuten öljy, on täydellinen arvovarasto

Öljyn futuurimarkkinoiden ongelmat ovat saaneet asiantuntijat kääntymään salauksen, fiatin ja kullan puoleen.

Kulta on pitkään pitänyt kruunua arvon säilyttäjänä, kun taas USD taistelee myös vaihtoehtona erityisesti kriisiaikoina.

Tämän päivän jälkeen öljyä ei voida enää pitää luotettavana arvovarastona. Seuraavat parhaat vaihtoehtosi ovat Yhdysvaltain dollari (kulta), kulta (niukka) tai Bitcoin (kiinteä).

– Cameron Winklevoss (@winklevoss) 20. huhtikuuta 2020

Heidän haittapuolensa on, että keskuspankin interventio USD: n kanssa ja loputtoman kullan tarjonnan todennäköisyys loistaa Bitcoinin kirkkaat valot.

Bitcoinia ohjaa matematiikka ja siellä on tunnettu kiinteä toimitus. Sen hyödyllisyys ei myöskään riipu kulutuksesta.

Todellisuudessa öljyn futuurihinnan lasku on todella esimerkki siitä, mitä voi tapahtua varalle, öljylle, jonka kysyntä perustuu kulutukseen, johon puolestaan ​​vaikuttavat muut ulkoiset tekijät.

Voimme syyttää tästä koronavirusta, mutta Bitcoinin jakelu ja hajauttaminen on toistaiseksi torjunut sen vaikutusta.

“Äskettäinen öljynhintaromahdus on esimerkki siitä, mitä voi tapahtua, kun jotain, jota käytetään arvovarastona, perustuu joko kyseisen tavaran kulutukseen tai sen muodikkauteen tärkeimpänä arvon perustana. Taide, viini, kulta, hopea ja #öljy jakavat tämän ominaisuuden. Ei Bitcoin ”

Äskettäinen öljynhintaromahdus on esimerkki siitä, mitä voi tapahtua, kun jotain arvovarastoksi käytettyä tavaraa riippuu joko kyseisen tavaran kulutuksesta tai sen muodikkaudesta. Taide, viini, kulta, hopea ja #öljy jakavat tämän ominaisuuden. Ei #Bitcoin.

– Bob Burnett (@boomer_btc) 20. huhtikuuta 2020

Lehdistön aikaan Bitcoin vaihtaa omistajaa 6815 dollariin, mikä on neljä prosenttia vähemmän viimeisen kaupankäyntipäivän aikana.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me