JP Morgan, Fidelity pitää salausintressinsä aktiivisena, kun maailman on ymmärrettävä salauksen syntymisen esteet – asiantuntijalausunto

mainos Phemex

”Tämä analyysi on mukautus työstä Mati Greenspan, EToron vanhempi markkina-analyytikko ”

Tärkeimmät kohokohdat

  • JP Morgan yrittää arvostaa Bitcoin Mining Costia viimeisimmässä raportissaan
  • Fidelity suunnittelee Crypto Custody -palvelujen maaliskuussa julkaisua
  • Crypto Nascency Roadblocksin ymmärtäminen

Wall Streetin instituutiot jatkavat kiinnostustaan ​​salauksessa

Bitcoin ETF on nyt poissa tieltä jonkin aikaa, myös perinteisten rahoituslaitosten suorat sijoitussuunnitelmat ovat saattaneet jäätyä. Mutta kiinnostus kryptoihin lisää edelleen tulta. JP Morgan julkaisi äskettäin raportin “Blockchain and Cryptocurrencies: Adoption, Performance and Challenges”, jossa puhutaan adoptioiden esteistä, viimeaikaisista karhumarkkinoista, skaalautuvuusongelmista ja muista tavallisista asioista. Mutta raportissa on mielenkiintoinen käänne, kun se yrittää laskea bitcoinin kaivoskustannuksia.

JPM: n arvion mukaan se jakoi kaivostyöläiset luokkiin ja väitti, että edulliset kaivostyöläiset asettavat hintatason. Vaikka oli kriitikot Tämän menetelmän perusteella JPM-arvio näytti jossain määrin hyvältä.

Kartoittaa

Kaivoskuluja on tunnetusti vaikea arvioida, mutta olettaen, että nämä luvut ovat oikeita, bitcoin on nyt alle keskimääräisten kaivoskustannusten (4060 dollaria). Ja mitä raportissa todetaan, on se, että jos kalliit kaivostyöläiset päättävät poistua, halvat kaivostyöläiset kilpailevat sitten keskenään, mikä voi laskea hintoja jopa 1260 dollariin. Jälleen tarkka lausunto.

Ainoa asia, jota JP Morgan ei ota huomioon, on yksinkertainen käyttäytymistalous. Oman tunnustuksensa mukaan ja yllä olevaan kaavioon sisältyen, monet kaivostyöläiset ovat toimineet jo jonkin aikaa tappiolla, ja hajautusasteet kasvavat edelleen myös maissa, joissa sähkö on kalliimpaa. Siksi ei ole paljon syytä olettaa, että jos esimerkiksi joku Tšekin tasavallassa on kaivanut bitcoinia 8 000 dollarilla tähän asti, hän yhtäkkiä hylkää koneensa, jos hinta putoaa vielä 1 000 tai 2 000 dollaria. Jotkut pakotetaan varmasti ulos, koska kukaan ei voi toimia tappiollisesti loputtomiin, mutta kuka vain varaa, hän todennäköisesti roikkuu niin kauan kuin pystyy.

Fidelity etenee salaussuunnitelmiensa kanssa

Vaikka JP Morgan jatkaa kotitehtäviään bitcoinilla, Fidelity Investments tähtää maaliskuun aloituspäivämäärään Bitcoin-säilytyspalvelulleen kolmen asiasta perehtyneen ihmisen mukaan, kun sijoitusrahaston jättiläinen etenee suunnitelman kanssa, joka voi auttaa lievittämään pelkoja kaupankäynti kryptovaluutoilla. Yhtiö ilmoitti lokakuussa 2018 tarjoavansa joukon salaustuotteita, jotka on suunniteltu suurille sijoittajille, kuten hedge-rahastot.

Ymmärtäminen salauksen tiesulkuista

Jos joku käy läpi JP Morgan -raportin, salauksella on vielä paljon esteitä laajamittaisen käyttöönoton saavuttamiseksi. Ei voi olla samaa mieltä heidän arvionsa kanssa siitä, että maailma on pitkälti blockchain-vallankumouksen alkuaikoina, ja se voi varmasti viedä aikaa, ennen kuin kaikki edut toteutuvat.

Sijoittajina on kuitenkin vielä otettava huomioon, että kaikki salausvarat ovat riskialttiita. Yksinkertainen tosiasia on, että olemme tekemisissä hyvin kokeellisen tekniikan kanssa, joten asiat voivat varmasti mennä pieleen matkan varrella. Siksi kannattaa aina hajauttaa sijoitussalkkua ja käydä kauppaa myös muilla varoilla.

Yksi esimerkki tekniikan virheellisyydestä koettiin eilen NEO-verkossa, kun NEO: n verkko tahattomasti haarautui. Nyt, ilman liian teknistä, näyttää siltä, ​​että jotkut NEO-estoketjua käyttävät ihmiset eivät päivittäneet kunnolla, mahdollisesti huonojen yhteyksien takia, ja koko verkko ei ollut synkronoitu. Joka tapauksessa näyttää siltä, ​​että kaikki on jo ratkaistu ja vaikutus hintaan oli vähäinen.

Vaikka NEO oli yksi esimerkki Nascenscystä, Ethereumilla saattaa olla vaikeuksia Konstantinopolin päivityksen viivästymisen vuoksi. Näyttää siltä, ​​että “vaikeuspommi”, jonka päivityksen piti korvata, on nyt käynnistynyt ja lohkopalkinto on pudonnut 25%. Yhtäältä vähemmän verkkoon tulevaa tarjontaa voi nostaa Ethereumin hintaa, mutta näyttää siltä, ​​että hash-määrä laskee tällä hetkellä. Ei huolestuttavaa, Vitalik istuu tällä hetkellä Stanfordin yliopiston kampuksen parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Istunnon tallenteet ovat tässä.

Kartoittaa

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me