Keskitetty hajautetun tulevaisuuden ratkaisu, kysymykset salauksen valuutan eduista dollarin suhteen nostetaan jälleen

Yhdysvaltain hallitus. lainsäätäjät eivät jälleen kerran ymmärtäneet kryptovaluuttojen perusteita, kun kuulemisvaliokunta keskusteli kysymyksistä, jotka koskivat salausvaluutan tulevaisuutta rahana.  

Yhdysvaltain lainsäätäjät kokoontuivat 18. heinäkuuta keskustelemaan kryptovaluutoista kuulemistilaisuudessa, joka tunnetaan nimellä Digitaalinen valuutta: rahan tulevaisuus. Todistusten ja kysymysten edetessä koko keskustelu eteni ymmärtämään, kuinka Bitcoinia tai kryptovaluuttoja voitaisiin käyttää valuuttoina, ja onko mahdollista, että ne voivat korvata dollarin tulevaisuudessa.

Todistajat todistavat digitaalisen valuutan eri näkökohtia

Kuulemistilaisuus alkoi avata senaattoreiden kommentteja, jotka pohtivat periaatteessa rahan tulevaisuutta ja kuinka digitaalinen valuutta voi esiintyä siinä keskustellessaan rahan tulevaisuudesta. lainsäätäjät yritti myös arvioida, vaaditaanko siitä vankkaa ymmärrystä joistakin virtuaalivaluutan määrittelevistä ominaisuuksista – arvon varasto, laskentayksikkö ja vaihdon väline. todistus jokaisen läsnä olevan todistajan antama erilainen näkökulma digitaalisiin valuuttoihin yritti kattaa kaikki mahdolliset näkökohdat uuden tekniikan ymmärtämiseksi.

Todistus Rodney J.Garratt, Maxwell C. ja Mary Pellish puheenjohtaja, Kalifornian yliopiston taloustieteiden professori Santa Barbara kertoi kuinka sähköisten siirtojen mukavuus ja nopeus ovat johtaneet käteisen käytön vähenemiseen maailmanlaajuisesti. Ja käteisrahan laskiessa ihmiset voivat joutua käyttämään vaihtoehtoisia maksujärjestelmiä, jotka voivat olla joko kryptovaluuttoja tai keskuspankkien liikkeeseen laskemia digitoituja valuuttoja.

Seuraava todistaja oli Norbert J.Michel, The Heritage Foundationin data-analyysikeskuksen johtaja, joka puhui siitä, miten kryptovaluutoilla on potentiaalia muuttaa finanssialaa ja miksi kryptovaluutta olisi omaksuttava vaihtoehtoiseksi maksujärjestelmäksi ilman suurta valtion puuttumista asiaan

Seuraava, Eswar S.Prasad, Vanhempi stipendiaatti, The Brookings Institution kommentoi kriittisten valuuttojen taloudellisia vaikutuksia ja seurauksia Fed: lle sen rahapolitiikassa, matalan inflaation, korkean työllisyyden ja ennen kaikkea taloudellisen vakauden kannalta, jos digitaaliset valuutat yleistyvät. Hän yritti myös tehdä eron keskuspankin digitaalisten valuuttojen välillä, jotka voisivat käyttää samaa salaustekniikkaa, ja epävirallisiin kryptovaluuttoihin.

Häntä seurasi Alex J.Pollock, Arvoisa vanhempi stipendiaatti, R Street Institute, joka todisti salaustoimien hyötyihin liittyvät näkökohdat, jotka sisältyivät maksuihin ja selvityksiin tai joita käytettiin velkojen ja muiden täytäntöönpanokelpoisten sopimusten nimittämiseen.

Lue myös: Fedin puheenjohtaja Powell todistaa, että kryptoilla ei ole sisäistä arvoa

Hyvä, huono & ruma Yhdysvaltain kongressin keskustelusta “kryptovaluutan tulevaisuudesta” rahana

Kun lainsäätäjät kyselivät todistajilta ymmärtämään, olivatko digitaaliset valuutat yksinkertaisesti uusi tapa pitää arvoa ja siirtää arvoa, jolla on rajallinen vaikutus ja kapea vetovoima vai onko sillä kauaskantoinen muutosvaikutus, joka muuttaa talouttamme ikuisesti, paljon mielenkiintoisia kohtia esiteltiin.

Monet lainsäätäjät epäilivät onko salausvaluutoilla potentiaalia syrjäyttää keskuspankin setelit tai sinulla on kyky vähentää näiden muistiinpanojen käyttöä. Asiantuntijoiden mukaan vastaus tähän oli, että kryptovaluutat olivat huonot “Vaihdon väline” ja krypto-valuutat, joita tukevat fiatit, kuten hihna, ovat saamassa vetovoimaa vaihtovälineenä, jolloin Yhdysvaltain dollari voi säilyttää hallitsevan roolinsa ja asemansa Yhdysvaltain instituutioiden kautta ja luottamus keskuspankkiin..

Mitä etuja kryptovaluutoilla on tavallisille käyttäjille, paitsi rikollisille ja veronkiertäjille?

Keskustelu toi lisää valoa teknisesti haavoittuvuuksiin, jotka ovat mahdollisesti siellä, mikä on huolestuttavaa siitä, että keskuspankit hyväksyvät kryptot. Johon Tohtori Prasad vastasi, että samoja haavoittuvuuksia esiintyy myös fiaateissa, joissa valuuttatietojen väärentäminen on suuri ongelma.

Keskusteluun sisältyi myös kohtia, kuten kysymys siitä, että kryptovaluutat tarjoavat vertaansa vailla olevia etuja ihmisille, jotka harjoittavat laitonta toimintaa, veronkiertäjiä ja rikollisia ennen paluuta siihen, mikä tekee kryptovaluutasta valuutan.

Valiokunta puhui keskustelun uudelleenkäynnistämisestä ja pyysi jäseniä esittämään kysymyksensä kirjallisesti seuraavien viiden työpäivän kuluessa.

Mitä mieltä olet tästä keskustelusta? Oliko se tarpeeksi vakuuttava ohjaamaan Yhdysvaltain lainsäätäjiä kryptojen sääntelyyn? Kerro meille mielipiteesi samasta.

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me