Blackrock, maailman suurin ETF-yritys, joka tutkii salausvaluuttoja, mikä saattaa nousta hintoihin

Globaalilla sijoitusvoimalaitoksella on kaikki tarvikkeet kääntää kryptovaluuttapöytiä ja nostaa niiden hintoja taivasta kohti

Raportit ovat paljastaneet, että Blackrock, amerikkalainen globaali sijoitushallintayhtiö, jolla on yli 6,3 biljoonaa dollaria hallinnoitavia varoja, on perustanut toimivan ryhmän tutkimaan kryptovaluutta. Sanotaan, että ryhmä on muodostettu liiketoiminnan eri osista tutkimaan salausvaluuttoja ja niiden perusinfrastruktuuria, lohkoketjua.

Blackrockilla on valta kääntää omaisuuksia

New Yorkissa toimiva talousjätti pitää sisällään kaikki maailmanlaajuisen sijoittamisen päähermot: se on maailman suurin omaisuudenhoitaja, valvoo noin 6 biljoonaa dollaria asiakkaan rahaa. Se on summa, joka on suurempi kuin jokaisen maan BKT, paitsi Yhdysvallat ja Kiina, mikä selventää BlackRockin sijoituspäätöksiä luomalla värejä, jotka kulkevat jokaisella suurella globaalilla markkinalla.

BlackRockin Hyvin suunniteltuihin tuotteisiin ei liity paljon sijoittajien päätöksentekoa. Nämä ovat ansaitsematta ansaita rahaa. Se on suurin passiivisten pörssissä käyvien rahastojen tarjoaja, jonka 1,5 biljoonaa dollaria on sijoitettu iShares-rahastoihinsa, joka on Blackrockin hallinnassa. Ei vain, että BlackRockin institutionaaliset osakkeet ja joukkovelkakirjaomistukset, joista suurinta osaa hoidetaan aktiivisesti, ovat huomattavasti suurempia ETF-salkku.

Ei vain tuotteet, vaan jokainen sijoitusvalinta, jonka yrityksen 135 sijoitusryhmä tekee, mihin rahat voidaan sijoittaa, vaikuttaa ja vaikuttaa lukemattomiin muihin sijoittajiin.

Blackrock on ollut laulu Blockchainissa ja kryptoissa viime vuodesta

Helmikuussa 2018 BlackRockin globaali sijoitusstrategi Richard Turnill oli sanonut, että sijoittajien tulisi vain harkita kryptovaluutat kuten bitcoin jos he ovat valmiita menettämään kaiken, mutta BlackRock näkee sen taustalla paljon potentiaalia hajautettu kirjanpitotekniikka – lohkoketju. Lainatakseni häntä,

“Näemme krypto-valuuttojen käytön tulevaisuudessa mahdollisesti laajemmaksi markkinoiden kypsyessä. Silti toistaiseksi uskomme, että niitä tulisi harkita vain niillä, jotka voivat mahata potentiaalisesti täydelliset tappiot. “

Viime vuonna lokakuussa 2017 puhuessaan Business Insiderin kanssa Richard Turnill sanoi, että kryptovaluutat ovat viime kuukausina kokeneet “näyttäviä hinnankorotuksia”, minkä johdosta hän päätyi siihen:

“Sanoisin, että kryptovaluutat osoittavat monia kuplan ominaisuuksia tällä hetkellä.”

Sama mielipide toistettiin BlackRockin toimitusjohtaja Larry Fink joka sanoi, että Bitcoin on rahanpesun indeksi häntä lainaten,

“Bitcoin näyttää vain kuinka paljon rahanpesulle on kysyntää maailmassa”,

Vaikka Blackrockin huippuvirkamiehet ovat huomautuksissaan suhtautuneet skeptisesti kryptovaluuttoihin, on huomattava, että se ei koskaan ollut heidän tutkansa, koska joku tai toinen puhui siitä tiedotusvälineissä. Ja nyt muuttuvina aikoina – uusien tuotteiden luominen, säädösten valmistelu ja muut instituutiot osoittavat kiinnostusta, BlackRock saattaa tarkastella kryptovaluuttoja.

Lue myös: Bitcoin (BTC) ravistaa karhut pois, kun taas DASH, EOS, & NEO nousee voittajiksi

Blackrock-uutiset innostavat salausyhteisöä

Raportti, jonka mukaan Blackrock on tutkinut kryptovaluuttoja, on saanut salausyhteisön innostumaan. Monet twitter-kahvaa käyttävät ihmiset suosittelivat, että se on oikea aika ostaa bitcoineja.

Blackrock, yksi maailman suurimmista varainhoitajista, on luonut tiimin tutkiakseen, miten he pääsevät salausmarkkinoille.

Helppo vastaus: Osta Bitcoin

– Pomppi? (@Appliano) 16. heinäkuuta 2018

Muutama jopa jakoi mielipiteen siitä, että jos BlackRock, suurin ETF-yhtiö, tulee mukaan, SEC ei ole mitään syytä vastustaa tulevaa bitcoin ETF -päätöstä, jonka teki CBOE.

Ero on tulevaisuudessa & ETF on, että ETF: n on ostettava taustalla oleva likviditeetti markkinoilta.

Kun maailman suurin ETF-yritys tarkastelee salausta ja SEC: llä ei ole todellista syytä estää seuraava ETF, se voi saada hieman jännittävänhttps://t.co/eFAYwnGdyN

– Ran NeuNer (@cryptomanran) 16. heinäkuuta 2018

Olipa BlackRockin sijoittajia vai ei, sen etsintäuutiset ovat myös tärkeä uutinen salausyhteisölle, koska uuden aikakauden tekniikka on pystynyt tarttumaan tämän mammutti-sijoitusjättiläisen kiinnostukseen. Tulevaisuus näyttää ehdottomasti erittäin kirkkaalta.

Muuttaako Blackrock kantaa kryptovaluuttoihin? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me