Coinbase on tyytyväinen New Yorkin virtuaalimarkkinoiden eheysraporttiin, mutta kumoaa havainnot

mainos Phemex

48 tunnin kuluessa New Yorkin osavaltion oikeusministeriön (OAG) Coinbasen julkaisemasta New York Virtual Markets Integrity -raportista salausvaluutanvaihto on tyytyväinen raporttiin, mutta on kumonnut tietyt havainnot.

Coinnbase uskoo, että raportissa esitetään väärät tosiasiat

Raportti, joka muodostettiin keräämällä yksityiskohdat yhdeksältä New Yorkin alueella toimivalta merkittävältä pörssiltä, ​​päätyi siihen, että useat sen tutkimat kryptovaluuttapörssit ovat alttiita markkinoiden manipuloinnille, on herättänyt vastahyökkäyksen teollisuuden toimijoilta. Erityinen kommentti raportissa kohti Coinbase oli

“Coinbase paljasti, että lähes 20 prosenttia sen alustan toteutuneesta määrästä johtui sen omasta kaupasta.”

Tämä kommentti ei ole mennyt hyvin Coinbasen kanssa ja julkaistussa blogikirjoituksessa Coinbasen pääjohtaja Mike Lempres kirjoitti, että OAG: n väitteet raportissa ovat johtaneet väärään esitykseen pörssin liiketoiminnasta mediassa.

Vastaamalla nimenomaisesti kommenttiin, Lempres selvensi, että Coinbase ei “käy kauppaa yrityksen eduksi omistusoikeuden perusteella”. Hän jatkui:

“Kun Coinbase suorittaa nämä kaupat, se tekee sen Coinbase Consumer -asiakkaiden puolesta, ei itsensä puolesta.”

Lempres selitti lisäksi, että 20 prosentin luku edustaa kuluttajavetoista määrää Coinbase Consumer -palvelussa, joka toteuttaa käyttäjien tilaukset omalla pörssillään, toisin kuin raportissa kuvattiin “itsekaupaksi”.

Jesse Powell, yhdysvaltalaisen Kraken-pörssin perustaja, jonka OAG nimesi mahdollisesti osavaltion lain vastaiseksi, pääsi vihaansa Twitterissä ja kuvasi New Yorkin ympäristöä yleensä “väärinkäyttäjäksi”.

NY on se väärinkäyttäjä, hallitseva entinen, jonka kanssa erosit 3 vuotta sitten, mutta he vainoavat sinua, heittävät varjoa uusille suhteillesi, kykenemättömiä hyväksymään, että olet onnellisesti siirtynyt eteenpäin ja sinulla on parempi ilman heitä. #getoverit https://t.co/DC5S1WyRnp

– Jesse Powell (@jespow) 19. syyskuuta 2018

ShapeShiftin toimitusjohtaja Erik Voorhees kommentoi Powellin twiittiä

Ja tällaiset ihmiset eivät koskaan näytä ymmärtävän käyttäytymistään johtaneen hajoamiseen … NY menettää asemansa globaalin rahoituksen kärjessä, jos se ei muutu pian. Jatka samaan malliin @jpp https://t.co/74CVAfivis

– Erik Voorhees (@ErikVoorhees) 19. syyskuuta 2018

Lue myös: Bitcoin ETF Exclusive: Trump nimittää Pro-Crypto SEC -komissaarin, kun taas Coinbase suunnittelee Bitcoin ETF: ää

Raporttien löytäminen järkyttäviksi

Raportissa oli myös todettu johtavat kryptovaluutanvaihdot Bitstamp, itBit ja Kraken, jotka auttavat CME Group Inc: n Bitcoin-futuurimarkkinoilla. Sääntelyviranomainen on havainnossaan päätellyt, että Bitstampilla ja itBitillä ei ole virallista politiikkaa markkinoiden manipuloinnin torjumiseksi, kun taas Kraken väitti Binancen, Gate.io: n ja Huobin kanssa, etteivät ne toimi New Yorkissa ja kieltäytyivät siten osallistumasta asianajajan katsaus.

Erityisesti raportissa sanottiin, että Binance, Gate.io ja Kraken oli saatettu osavaltion finanssiministeriöön tutkittuaan, toimivatko nämä pörssit New Yorkissa. Myös neljäs vaihto, Huobi, tutkittiin, mutta siihen ei viitattu.

New Yorkin osavaltion oikeusministeriö totesi, että jotkut pörssit voisivat mitata, kuinka paljon kaupankäynti heidän alustoillaan tuli heidän omasta toiminnastaan. Circle sanoi olevansa vastuussa alle yhdestä prosentista Poloniexin kaupankäyntimääristä, kun taas BitFlyer USA suorittaa noin 10 prosenttia kaupoista alustallaan.

Raportissa todettiin myös, että vaikka suurin osa pörsseistä käyttää asiakkaan tuntemista, Bitfinex ja Tidex eivät, “virtuaalivaluutan kaupankäynnin aloittaminen vaatii vain muutakin kuin sähköpostiosoitetta”. Raportti ei kuitenkaan antanut kommenttia mistään oikeudellisista kysymyksistä, joita se voi aiheuttaa.

Koska Coinbase on ensimmäinen vaihdosta tullut ja selventänyt kantaansa mietintöön, voimme odottaa, että myös toinen tulee esiin ja ilmaisee näkemyksensä tai toteuttaa korjaavia toimenpiteitä, kuten raportissa todetaan..

Tulevatko muut vaihdot puhtaiksi vai jopa kiristävätkö ne politiikkaansa vastatakseen tässä mietinnössä esitettyihin väitteisiin? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me