Coinbase valmistautuu ottamaan Wall Street? Lanseeraa nyt uudet tuotteet ja käyttöönoton GBP-tuen

Ilmoitettuaan uudesta salauslistausprosessista Coinbase on toimittanut kolme uutta tuotetta ja saattanut GBP: n käyttöönoton valmiiksi auttamaan edelleen käyttäjiä. Yhdysvaltain suurin pörssi laajenee nopeasti ja siitä tulee “Google of Crypto”, kun Wall Streetin jättiläiset alkavat tulla salausmarkkinoille.

Coinbase-laajennus: Uusia tuotteita julkaistiin

Yhdysvaltojen suurin salausvaihto on nyt valmis tekemään asiakkailleen helpoksi ymmärtää ja ostaa salausvaluuttoja. Otettuaan käyttöön muun muassa Coinbase Prime, Coinbase Custody institutionaalisille sijoittajille, San Franciscossa toimiva pörssi odottaa, että “miljoonat ihmiset ostavat ensimmäisen kryptovaluuttaostoksensa tulevina vuosina.” Ja Coinbase pyrkii helpottamaan tätä kokemusta niille miljoonille.

Nämä päivitykset sisältävät kolme tuotetta nimittäin. Coinbase-paketti, tietosisältösivut ja Coinbase Learn.

Coinbase Bundle otetaan käyttöön tänään, ja “se on asiakkaiden käytettävissä Yhdysvalloissa ja Euroopassa tulevina viikkoina”. Se alkaa 25 dollaria ja antaa yhden ostaa nippu viidestä kryptovaluutasta, joita voidaan myydä, lähettää tai vastaanottaa yksittäin.

Niput ovat uusi tapa ostaa salausta Coinbasessa. Sinä päätät, kuinka paljon käytät. Toimitamme markkinoiden painotetun omaisuuden jakamisen lompakkoosi. https://t.co/lfwwO8rcO1 pic.twitter.com/zhW2Tiw3rO

– Coinbase (@coinbase) 28. syyskuuta 2018

Voidaan myös oppia noin 50 parhaasta kryptovaluutasta, jopa niistä, joita ei ole lueteltu Coinbasessa sen tietosisältösivulla. Ilmeisesti Coinbase haluaa “olla varma siitä, että kaikki oppivat ajattelemaan” Bitcoinin “ulkopuolella, kun he rakentavat salausvaluuttasalkkuaan.”

Kolmas tuote, Coinbase Learn, on kouluttaa ihmisiä, jotka ovat uusia salausmaailmassa. Se on verkkosivuston uusi osa, joka vastaa peruskysymyksiin.

Niille ihmisille, jotka ovat täysin uusia salauksessa, loimme Coinbase Learn -sovelluksen, joka on omistettu portaali auttaakseen heitä löytämään vastauksia joihinkin salauksen kysymyksiin, kuten https://t.co/XMdm1ejoKZ.

– Coinbase (@coinbase) 27. syyskuuta 2018

Lue myös: Coinbase’s New Listing Policy saattaa avata oven XRP: lle

Coinbase-tyylistä tulee “Crypto Google”

Samaan aikaan Coinbase raportoi: “Kaikilla Ison-Britannian asiakkailla on nyt pääsy GBP-maksuihin ja uusiin GBP-kaupankäyntipariin Coinbase Pro / Prime -palvelussa.”

Tästä päivästä lähtien kaikilla Ison-Britannian asiakkailla on nyt mahdollisuus tallettaa ja nostaa puntaa Coinbase-, Coinbase Pro- ja Coinbase Prime -sovelluksiin. Jos olet asiakas Isossa-Britanniassa ja et näe GBP-lompakkoasi, tarkista tilisi asetukset ja varmista, että maasi on asetettu Iso-Britanniaan. https://t.co/FrwTQARgPf

– Coinbase (@coinbase) 28. syyskuuta 2018

Se täsmentää,

“Kotimaan punta-maksut vievät useimmissa tapauksissa alle 30 minuuttia tilisi sisään- ja uloskirjautumiseen. Voit hyötyä paitsi nopeuden kasvusta myös pienemmistä kustannuksista. Jos sinun ei enää tarvitse muuttaa varoja Ison-Britannian punnasta euroiksi ja päinvastoin, vältät valuuttakurssit ja lisämaksut valuuttamääräisistä tapahtumista. “

Äskettäin Coinbase ilmoitti uudesta prosessista sellaisten omaisuuserien luetteloimiseksi, joista salausyhteisö on innoissaan. Tällä hetkellä vain 5 salausta eli. Alustaa tuetaan Bitcoinilla (BTC), Bitcoin Cashilla (BCH), Litecoinilla (LTC), Ethereumilla (ETH), Ethereum Classicilla (ETC)..

Tämän prosessinmuutoksen myötä asiakkaamme voivat odottaa meidän listanneen useimmat korkealaatuiset hyödykkeet ajan myötä. Jos olet kehittänyt uuden digitaalisen omaisuuden ja se on läpäissyt itsenäisen oikeudellisen ja turvallisuustarkastuksen, hakeudu luetteloimaan omaisuuttasi Coinbasessa tänään: https://t.co/sIXzqXAuiu pic.twitter.com/YoTDkWtt3E

– Coinbase (@coinbase) 25. syyskuuta 2018

Seuraavan ilmoituksen avulla “ilmoitamme kuitenkin uudesta prosessista, jonka avulla voimme luetteloida nopeasti useimmat paikallisen lain mukaiset digitaaliset hyödykkeet täyttämällä luettelopyynnöt lainkäyttöalueittain”, siinä on esitetty toiveet ja ennakointi nähdä paljon enemmän kryptovaluuttoja tällä alustalla.

Kun Wall Streetin jättiläiset ovat myös tiensä salaukseen, Coinbase kehittyy nopeasti “salauksen Googleksi” ja todistaa voimansa.

Yksi ensimmäisistä miljardin dollarin yrityksistä bitcoin-puomista, Fortune kertoi Coinbase-artikkelissaan,

“Coinbasesta tuli ensimmäinen Yhdysvaltain kryptovaluutta-startup, joka ansaitsi miljardin dollarin” yksisarvisen “arvostuksen sijoittajilta ja toi ensimmäisenä miljardin dollarin vuotuisen tuoton.”

Kun se tulee asiakaskuntaansa, se on kasvanut viisi kertaa kahdesta vuodesta noin 25 miljoonaan. Coinbasen toimitusjohtaja Brain Armstrongin “Haluan todella nähdä, että miljardi ihmistä käyttää salausta seuraavien viiden vuoden aikana” kanssa voidaan odottaa, että Coinbase aikoo mennä pitkälle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me