Binancen Fiat-to-Crypto Exchange Ugandassa käynnistää Ugandan šillingin yhdistämisen BTC: n ja ETH: n kanssa

mainos Phemex

15. lokakuuta olisi päivä, joka muistetaan Ugandan ja Afrikan kryptovaluuttojen historiassa, kun Binance ilmoitti aloittavansa fiat-krypto-valuutanvaihdon Ugandassa. Pörssi toimittaa ensimmäisenä BTC- ja ETH-parit paikallisella valuutalla, Ugandan shillinkillä.

Lisää kryptovaluuttapareja Ugandan shillien kanssa lisätään tulevina kuukausina

Binance Uganda on ensimmäinen fiat-krypto-pörssi, jonka käynnistää Binance, suurin krypto-valuutanvaihto kaupan määrän mukaan. Binancen kehittämän tekniikan päälle rakennettu Binance Uganda pystyy käsittelemään 1,4 miljoonaa tapahtumaa sekunnissa ja tarjoaa asiakkailleen 24/7 reaaliaikaisen asiakastuen.

Pörssi tukee alun perin Ugandan shillinkien (UGX) kauppaa Bitcoinilla (BTC) ja Ethereumilla (ETH), ja lisää kauppapareja lisätään. Käyttäjät on vapautettu kaupankäyntimaksuista ensimmäisen kuukauden aikana.

“Olemme erittäin ylpeitä voidessamme virallisesti käynnistää ensimmäisen fiat-salausvaihtomme Ugandassa”, sanoi Binancen talousjohtaja Wei Zhou. “Olemme valmistautuneet uutterasti tähän vaihtoon paikallisten kumppaneidemme kanssa siitä lähtien, kun tiimimme vieraili ensimmäisen kerran Ugandassa huhtikuussa 2018. Tämä on vasta ensimmäinen askel pyrkimyksissämme käyttää blockchain-tekniikkaa Afrikan kestävän talouskehityksen tukemiseksi, ja odotamme innolla lisää innovaatioita alueelle. “

Binance on maailman suurin digitaalinen valuutanvaihto, pelkästään BTC: n 24 tunnin volyymi on noin 1,97 miljardia dollaria Coinmarketcapin tietojen mukaan. Yhtiö on paljastanut suunnitelmansa avata fiat-yhteensopivat pörssit Liechtensteinissa, Maltalla ja Singaporessa. Toistaiseksi vaihto oli optimoitu vain salauksesta salakirjoitukseen.

Ugandassa cryptocurrency- ja blockchain-käyttöönotto ja -kehitys kasvavat edelleen. 44 miljoonan asukkaan maassa asuu erilaisia ​​blockchain-konferensseja, yhdistyksiä ja yhteisöjä hallituksen tuella.

Binance-tiimi on myös hyödyntänyt Telegramin suosittua viestialustaa tarjotakseen chat-ryhmän, jossa uudet käyttäjät voivat esittää kysymyksiä rekisteröinnistä ja muista asiakaskysymyksistä.

Sijoittajat Afrikassa ovat kannustaneet Binancen muutosta Ugandaan. Michael Kimani, johtava kenialainen salauksen kannattaja, sanoi “Tämä on hieno uutinen!” kun hän twiittasi,

Tämä on hieno uutinen!

Sytyttää kilpailun Afrikan maiden välillä suotuisan ympäristön luomisesta kryptovaluuttakaupalle afrikkalaisia ​​valuuttoja vastaan

muhimu rajat ylittävään kauppaan, Afrikan sisäiseen kauppaan, verkkomaksuihin, rahalähetyksiin, kaupankäyntiin, investointikeinotteluun https://t.co/mjV48DwoH8

– Michael Kimani (@pesa_africa) 15. lokakuuta 2018

Blockchain Africa korosti myös, että tämä Binancen siirto luo tosiasiallisesti työllistymismahdollisuuksia Ugandassa. Tämä on twiitti,

Hienoa nähdä maailman suurin # kryptovaluutta vaihto, @Binance luomalla kaivattuja työllistymismahdollisuuksia #UgandaNuoruus vuonna #blockchain! #BlockchainInAfrica #Afrikka https://t.co/FcQqCaVo7k pic.twitter.com/mtWWB1Ai7b

– Blockchain Africa (@BlockchainZA) 21. elokuuta 2018

Ugandalla, kansakuntana, on ollut ristiriitainen näkemys kryptovaluutoista. Ugandan presidentti Yoweri Museveni on puhunut positiivisesti blockchain-tekniikasta – muttei salausvaluutoista. Hän kertoi Ugandan Blockchain Associationin järjestämän Afrikan Blockchain-konferenssin Kampalassa toukokuussa tarpeesta “etsiä uutta tekniikkaa, joka mahdollistaisi asioiden nopeamman liikkumisen ja siihen liittyvät uudet järjestelmät”.

Hänen keskuspankkikuvernöörinsä Emmanuel Tumusiime-Mutebile oli ilmeisesti puhunut päinvastoin aikaisemmassa puheessaan samassa konferenssissa. Mutebile syytti blockchain-tekniikkaa tarvittavan tuen puuttumisesta valuutan ylläpitämiseksi. Mutta ugandalaiset, enimmäkseen ammattilaiset, ovat pitäneet erityisesti virtuaalirahasta, erityisesti bitcoinista.

Binancen läsnä ollessa Itä-Afrikan maassa odotetaan lisäävän taloudellista osallisuutta maassa, jossa vain 33 prosenttia kansalaisista käyttää rekisteröityä tiliä. Mutta tämä on paikka, jossa bitcoin näyttää todennäköisesti kukoistavan esteettömästi. Jotkut Kampalan – Ugandan pääkaupungin – kaupat ja ravintolat hyväksyvät nyt bitcoinin maksuvälineeksi.  

Aikooko tämä Binancen siirtyminen oviin salauskauppaan Afrikassa? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me