Yksinomainen raportti: Onko Etelä-Korean virkamiesten “upbit” vakaviin oikeustoimiin? Täysi analyysi

mainos Phemex

Upbit-pörssi ilmoitti virallisesti alustallaan, että sitä tutkitaan, vaikka palvelujen oletetaan toimivan normaalisti. Kun otetaan huomioon markkinoiden tapa reagoida, salaussijoittajat vaikuttavat jo uutisiin. Upbitia epäillään petoksesta, joka voi johtaa vakaviin seurauksiin.

Upbit-petosten tutkinta: Vakava asia

Etelä-Korean suurinta kryptovaluutanvaihtoa Upbitia ympäröivän kaaoksen jälkeen Soulissa sijaitsevaan päämajaansa ryöstäneille virkamiehille pörssi on vihdoin tehnyt virallisen ilmoituksen.

upbit-vaihtohttps://upbit.com/service_center/notice?id=373

Joten nyt, kun on varmistettu, että Upbit on tutkimuksen alla, ymmärretään sen merkitys ja miten kaikki alkoi?

Iltapäivällä, kun hyökkäysuutiset tulivat markkinoille, Upbit on ollut neljänneksi parhaimmissa kryptovaluuttapörsseissä 24 tunnin kaupankäyntimäärällä 1,8 miljardia dollaria Coinmarketcapin mukaan. Muutamassa tunnissa Upbit on noussut kolmannelle sijalle 2,2 miljardin dollarin kaupankäyntimäärällä.

upbit-vaihto

Lue myös: KODAKOne on vihdoin valmis KodakCoin-token-myyntiin

Salausvaihto FSC: n tutkan alla

Puhumalla siitä, miten kaikki alkoi, Etelä-Korea on viime kuukausien aikana ottanut vahvan kannan ja ottanut käyttöön tiukat sääntelysäännöt kryptovaluutanvaihdon hillitsemiseksi kasvavien petosten ja huijausten seurauksena..

Maaliskuussa on vahvistettu, että Etelä-Korean syyttäjät ryöstivät edellisen kuukauden aikana kolme salausvaihtoa, joihin sisältyi taloudellisten tietojen, tietokoneen kiintolevyjen ja matkapuhelinten takavarikointi..

Tuolloin syyttäjä ilmoitti, että kolmen päivän raid tapahtui Etelä-Korean pääkaupungissa Soulissa. Muiden henkilöstön vaihto-johtajien on epäilty selvittäneen rahaa asiakkaiden tileiltä ja käyttänyt sitä sitten salausten ostamiseen muissa pörsseissä.

Tutkimukseen osallistunut syyttäjä sanoi, että yritykset kääntyivät tutkaansa tammikuussa epäilyttävistä siirroista bitcoin-pörssien välillä. Tämä oli aika, jolloin Financial Services Commission (FSC) osallistui toimintaan.  

Sanotaan, että myös voitettuja noin 637,5 miljardia dollaria on vaihdettu laittomasti ulkomaan valuuttoina, mikä johti edelleen salaamattomien tilien salauksen valuuttamarkkinoinnin kieltoon..

Viime kuussa Etelä-Korean syyttäjät pidättivät neljä johtajaa kahdesta kryptovaluutanvaihdosta, joihin osallistui myös Coinnest-pörssin johtajia petoksesta ja petoksesta..

Joten Upbit ei ole ensimmäinen vaihto, joka herättää viranomaisten huomion. Maailman kolmanneksi suurin ja Etelä-Korean suurin kryptovaluutanvaihto tekee siitä kuitenkin korkean profiilin.

Upbit-vaihto: Ristiriitainen & kysymyksiä

Alusta lähtien lokakuussa 2017 Upbitin kuva ei ole ollut kaikki puhdas, kuten joulukuussa, salausvaihdosta tuli kiistan keskus, kun se ei liittynyt muihin pörsseihin itsesääntelyn tukemiseksi.  

Huomionarvoinen asia tässä on, että Etelä-Korean Internet-jättiläinen Kakao on tämän vaihdon takana. Upbit on myös yhteistyössä toisen kryptovaluutanvaihdon, Bittrexin kanssa, joka on myös kymmenen parhaan salausvaihdon alla 24 tunnin kaupankäyntimäärän mukaan, ja sen alustalla on lueteltu lähes 300 kryptovaluuttaa.

Vaihdossa oli viime vuonna myös lukuisia asioita, kuten varojen menetys ja transaktiovirheet. Yksi sen käyttäjistä väitti:

“Tämä ei ole palvelinongelma, vaan manipulointi. Jos tarkastelet tapahtumahistoriaa, yksikköhinta ei ole oikea. “

Toinen käyttäjä kertoi saaneensa noin 1,8 miljoonan voiton arvoisen bitcoinin lompakkoonsa ostaessaan 3 miljoonan voiton arvoisen bitcoinin, samanlaisen ongelman ilmeisesti jakoivat monet muut käyttäjät. Upbit väitti kuitenkin tilausten määrän kasvun BTC-markkinoiden viivästyneen taustan syyksi.

Nyt paikallinen poliisi tutkii vaihtoa asiakkaiden varojen laittomasta siirtämisestä sen toimeenpanotilille. Koska yksi johtavista salausvaihdoista, Coinnestin toimitusjohtaja on pidätetty varojen kavalluksesta, Upbit joutuu käymään läpi tarkastuksia ja paljon muuta.

Vaikka viranomaiset eivät ole vielä antaneet loppuraporttiaan, jos vaihtoa vastaan ​​löydetään todisteita, se voidaan sulkea joko väliaikaisesti tai pysyvästi.

Koska se on suurin salauksenvaihto Etelä-Koreassa, jos se suljetaan, seuraukset voivat olla vakavia. Ottaen huomioon, että markkinat ovat jo punaisella, nämä uutiset voivat edelleen vaikuttaa hintoihin negatiivisesti, mikä tarkoittaa, että salaushinnat laskevat enemmän.

Luuletko, että tutkimuksen kohteena oleva Upbit iskisi markkinoihin vakavammin? Onko meillä verikylpy? Jaa ajatuksesi kanssamme!

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me