NEO vs ETHEREUM: Hvad er forskellen?

neo vs ethereum

Bitcoin var den første kryptovaluta, der blev lanceret. Det er også den mest populære kryptokurrency i verden. Der er dog flere typer, der kom i spil gennem årene og har givet et stort indtryk på grund af deres avancerede funktioner. To af sådanne navne er NEO og Ethereum.

NEO og Ethereum er højt profilerede kryptokurver, der tilbyder et blockchain-baseret system med forskellige værktøjer til udviklere, der drives af kryptoaktiver (ETHER i Ethereum, GAS i NEO). De er udviklet til at være vært for smarte kontrakter, DApps og ICO’er på en decentral måde. Begge projekter har en open source, Turing komplet og støttes af samfundet med store og lydhøre teams. Lad os se nærmere på disse to.

NEO

NEO er et blockchain-projekt, der fungerer ved hjælp af blockchain-teknologi og digital identitet til at styre aktiver, skabe en smart økonomi og digitalisere aktiver. NEO har sin unikke algoritme kaldet distribueret byzantinsk fejltolerance (dBFT). Det unikke sparer energi og fører til hurtige transaktioner. NEO giver brugerne mulighed for at køre en decentral applikation og fungerer ikke i et specifikt sprogkrav, da det også kan oprettes i Java, Go og C #. Læs mere om det fra aBitGreedy.

En af årsagerne til dens succes tilskrives dens støtte fra den kinesiske regering. Fra historien har Kina været fjendtlig over for brugen af ​​kryptokurver. I nyere tid har landet dog ændret sig til at implementere blockchain-systemerne. NEO har et partnerskab med mange større virksomheder, herunder Coindash og Alibaba.

ETHEREUM

Ethereum skabte en af ​​de mest interessante teknologier i blockchain-industrien: smarte kontrakter. Dette har hjulpet netværket med at få en bred vedtagelse. Ethereum er nu den mest populære platform på planeten til at oprette og køre smarte kontrakter. Smarte kontrakter beskæftiger sig med en kode, der hjælper med at understøtte komplekse opgaver såsom udveksling af ejendom, penge eller andre lignende aktiver. Det fungerer også i udviklingen af ​​decentrale autonome organisationer (DAO’er). DAO’er udfører aktiviteter uden nogen ledelsesstruktur. De følger et allerede foruddefineret program uden indblanding via svindel eller tredjepart.

STORE FORSKELLER MELLEM NEO OG ETHEREUM

Når du kigger på kryptomarkedet, finder du mange altcoins. Men det er svært at finde nogen af ​​dem, der konkurrerer med Ethereum eller et alternativ til det. NEO er blevet betragtet som det eneste altcoin, der kunne være en mulig konkurrent eller et alternativ til Ethereum. Nedenfor er de største forskelle mellem disse to.

  • De bruger forskellige algoritmer.

Neo anvender delegeret byzantinsk fejltolerant (aka dBFT), som er en forbedret form for Proof-of-stake (PoS) konsensusmekanisme, der er forskellig fra Ethereums, der bruger en mere intensiv og dyr energitung mekanisme, Proof-of-work ( PoW). For nylig har Ethereum gjort fremskridt med at vedtage en proof-of-stake algoritme, der vil øge dens hastighed og energieffektivitet, men stadig ikke sammenlignet med NEO’s.

  • Opbakning

En anden forskel mellem disse to er dens opbakning. NEO bakkes op af den kinesiske regering, hvilket har ført til dens store popularitet og accept i Kina og dermed givet NEO kanten til at udnytte det enorme kinesiske marked. Bortset fra dette støttes det også af statslige og nationale banker. Det understøttes også af Microsoft og Alibaba. Ethereum er derimod ikke bakket op af nogen regering. Det har kun en vis støtte fra EEA-Enterprise Ethereum Alliance, som hjælper med at popularisere dets succeser på verdensplatforme.

  • Funktionel og teknisk forskel

NEO kan ikke gennemgå en hård gaffel, mens Ethereum allerede er opdelt i to: Ethereum og Ethereum Classic. Funktionelt er NEO bedre end Ethereum.

  • Sprog

De smarte kontrakter og DApps fra NEO kan skrives på flere programmeringssprog, der inkluderer Java, C # osv., Mens Ethereum har et specifikt programmeringssprog kendt som Solidity; dette er ikke kendt og endnu ikke mestret af mange programmører.

  • Delbarhed

NEO findes kun i hele tal og kan ikke opdeles i decimaler, i modsætning til Ethereum, der bruger kryptobrændstof, og kan opdeles i decimaler.

  • Hastighed

Neo er betydeligt hurtigere sammenlignet med Ethereum. Det kan håndtere omkring 10.000 transaktioner pr. Sekund, langt mere sammenlignet med Ethereums 15. Denne store ulempe for Ethereum har ført til en langsigtet plan for skalerbarhed, der kan løse problemet.

  • Påfyldning af blockchain

Mens NEO producerer NeoGAS til brug som kryptobrændstof, brænder Ethereum sit netværk via små enheder af Ether.

  • Sikkerhed

Med hensyn til sikkerhed kaldes NEO kvantecomputertæt, fordi det er den eneste blockchain-platform, der er fri for kvantecomputertrusler. De har udviklet en antikvant-kryptografimekanisme kaldet NeoQS. Kvantecomputere har styrken til at manipulere blockchain-systemer. Uanset om denne negativitet kommer i spil eller ej, har den ingen virkning på NEO.

  • International publikum

De fleste papirer om Neo er normalt på kinesisk, og meget få for de engelsklæsende publikum oversættelser for udenlandske investorer er ikke pålidelige. Oversættelser er ikke nødvendige i Ethereum. Det er en global virksomhed, der fuldt ud henvender sig til både internationalt og engelsk læsepublikum.

  • Retning

Neo digitaliserer traditionelle virkelige aktiver ved hjælp af digital identitet kombineret med kørende smarte kontrakter og DApps Med henblik på at skabe en smart økonomi, mens Ethereum er vært for adskillige tilfælde af digital identitet, decentraliserede udvekslinger, computing, pengeoverførsler og KYC’er, der er rettet mod ved at blive verdens eneste supercomputer.

KONKLUSION

Hvilken er bedre: NEO eller Ethereum?

På dette tidspunkt er det vanskeligt at angive, hvilken der er bedre. Det er også fristende at investere i begge dele, fordi begge projekter er open source, Torino komplette og har massiv samfundsstøtte. NEO har udtalt deres motiv for at positionere sig i konstant og direkte konkurrence med Ethereum. Begge har dog brug for at fokusere på manglende funktion, hovedsagelig mainstream-adoption. I aspekter af teknologi er Ethereum godt positioneret på kryptomarkedet.

Ingen ved, hvad deres respektive fremtid bringer; i betragtning af den store tingordning er både NEO og Ethereum relativt nye, og der er helt sikkert plads til begge altcoins i kryptosfæren.

Der er også behov for begge at opfylde deres store løfter. Når dette sker, vil vi helt sikkert have et klart billede af, hvilket kryptovaluta-netværk der er bedre.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me