Solen skinner på DefHold – store produkter frigives

DefHold

Ud over at tjene som et udvekslingsmiddel, bliver kryptokurver et hott investeringsaktiv. Siden deres første markedsstart i 2009 i form af Bitcoin har deres markedskapsler været stigende. Pr. 18. december 2020 er den samlede markedsværdi 637 milliarder dollars ifølge CoinMarketCap, med en vækst på 18% på 7 dage fra den 12. december 2020. De gode tider varer dog ikke for evigt, der er stigninger og nedture på markederne. Der er næppe incitamenter for investorer til at fortsætte med at have kryptoaktiver under markedsnedgang. Dette førte til oprettelsen af ​​Defhold, som bruges til at implementere afkastgivende strategier for at belønne kryptoindehavere.

Afværge

DefHoldKilde: CryptoAdventure

Defhold er en DeFi økonomisk anvendelse med et ikke-inflationært økosystem, der tilbyder afkastgivende investeringer. Investeringerne er til gavn for langsigtede kryptoholdere, der vedvarer både under markedsstød og nedgang.

For at muliggøre indtægtsgenerering muliggør Defhold-økosystemet anbringelse og opdræt af investorers aktiver gennem deres oprindelige token, Defo.

Udbyttegenerering gennem afværg

Defo-tokens gør det muligt for investorer at investere eller opdrætte aktiver i puljer med faste låseperioder. Alle indtægter genereres for investorer gennem gebyrer og belønninger

Udbytter gennem gebyrer

Puljerne er beregnet til at bevare investeringerne indtil slutningen af ​​lock-up-perioden, så investorer kan tjene afkast. Investorer kan vælge at fravælge ved at trække deres aktiver tilbage når som helst inden låseperioden. En for tidlig tilbagetrækning vil dog tiltrække et gebyr for tidlig tilbagetrækning (EWF).

EWF udgør den første strøm af udbytter til landmænd og stakere, der stadig er i puljen. Investorer, der bevarer deres aktiver i puljerne, kan tjene EWF’erne for dem, der trækker deres investeringer tilbage. Gennem nøjagtig porteføljestyring og forsvarlig vurdering af ens likviditetsbehov kan investorer blive sat, indtil lock-up-perioden modnes.

Processen involverer god forudsigelse for kontantbehovsfordeling og aktivfordelingskompetencer. Investorer, der fravælger på grund af kolde fødder med hensyn til markedssvingninger eller krav til pengestrømme, kaldes svage hænder.

Udbytter gennem belønninger

Den anden indtægtskilde er gennem belønning på aktiver, der er indsat eller opdrættet. Disse belønninger bestemmes først af investeringstypen, uanset om det er indsats eller landbrug.

Inden for hver specifik investeringstype er den anden determinant varigheden af ​​lock-up poolen. Indsættelse sker på Defo, mens landbrug er tilgængeligt igennem LP tokens ved hjælp af Uniswap. Belønningerne indstilles som følger:

Indsatte udbytter

Der er 5 puljer under indsats. Udbyttet stiger med en stigning i lock-up-perioden. Den første pulje har en 10-dages lock-up periode med 1% udbytte på Defo. Den anden pool med en 30-dages lock-up har et afkast på 3,5% på indsat Defo.

Den tredje pulje kommer med en 60-dages lock-up periode og et 8,2% afkast på Defo, mens den 90-dages lange fjerde pool har en omsætning på 14,3% på defo. Den femte pool er den sidste, med en 180-dages lang lock-up periode og det højeste udbytte på 33,3%.

Landbrugsudbytter

Tilsvarende har LP-tokens for landbrug fem puljer, hvor udbyttet stiger pr. Trin i låseperioden. For den første pool er lock-up-perioden 10 dage lang med et udbytte på 2% på opdrættede tokens, mens den anden pool er 30 dage lang med et 7% udbytte

Hvad angår den tredje pulje er udbyttet 16,3% på aktiver med en 60-dages lock-up. Den fjerde puljes 90-dages lock-up genererer et udbytte på 28,6% på investerede LP-tokens. Den femte og sidste pool leveres med en 180 dages lang lock-up-periode og et 66,6% udbytte på LP-tokens.

Detaljer om investeringen

investeringKilde: Ingrams Magazine

For at gennemføre og beskytte en investors aktiver tilbyder Defhold følgende strategier;

Ikke-inflationær protokol

Den største risiko ved afkast og opdræt er inflationstryk. Dette skyldes den stadige stigning i tokens uden at der er en stigning i efterspørgslen.

Der oprettes et overforbrug, der skubber tokenværdien ned med tiden. Dette er normen i de fleste Defi-udbytteprotokoller. På defhold-platformen præges ingen yderligere Defi-tokens. Denne statiske tokenmængde sikrer, at inflationstryk undgås, og tokenværdier opretholdes over tid.

Pooloverførbarhed i en hurtigere pool

Puljerne er beregnet til at muliggøre interoverførbarhed mellem investorers aktiver. Når en pool når låseperioden for en hurtigere pool, flyttes investorernes tokens automatisk til den hurtigere pool. EWF og belønninger ændres også samtidig til den hurtigere pool.

For eksempel, hvis en investor opdrætter LP-tokens i den tredje pulje den 1. april, er deres afkast sat til 16,3%. Den 1. maj, 30 dage senere, flyttes tokens automatisk til den anden pool og tiltrækker 7% udbytte. Dette er lock-up-perioden og udbyttet af den hurtigere anden afstemning. Til sidst overføres tokens til den første pulje på 2%, der giver den 21. maj, 20 dage senere, ved afslutningen af ​​låseperioden.

Åben tilgængelighed

Puljer har ingen angivet startperiode. Deres tilgængelighed er når som helst efter investorernes ønsker. Dette indebærer, at en investor kan tilslutte sig enhver pulje til enhver tid, som han finder passende.

Protokollen er smart kontrakt foretager beregningerne vedrørende, hvornår en investors lock-up-periode er slut, samt de opnåede afkast. En sådan funktion sikrer, at ingen interesserede parter er låst ude af en investeringsmulighed.

Konklusion

På trods af, at Cryptocurrency-værdier altid er på forkant, beder sårbarheden ved markedsnedgang normalt et salgssvar til investorer. Der har ikke været meget incitament for investorer til at holde kryptoaktiver under en nedgang. Defhold har skabt et sådant incitament gennem sine afkastlandbrugs- og indsatsstrategier. Platformens ikke-inflationære karakter garanterer værdistabilitet, mens dens EWF- ​​og belønningsafkast sikrer, at investorer får et afkast på deres investering. Det vil sige, så længe de ikke trækker sig tilbage fra deres puljer, før låseperioden slutter. Afværge, giver derfor et reelt markedsincitament til at indsætte og opdrætte kryptoer uanset de rådende markedsforhold.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me