Ethereum Express lancerer produkter til spil, minedrift

Ethereum Express lancerer to pilotprojekter, et relateret til spil og et andet til kryptokurvedrift, der vil påvirke 48.000 brugere og fremvise de forbedrede hastighedsudviklere af Ethereum Express-systemet gennemføres frem til 2020 og derefter. Denne nye og spændende udvikling har ikke kun potentialet til at forbedre brugeroplevelsen i to af blockchain-branchens mest populære brugssager, det vil have en dybtgående indvirkning på branchen som helhed.

Hvad er Ethereum Express?

Som navnet siger, er Ethereum Express beregnet til at gøre præcis, hvad Ethereum-projektet gør. Det behandler transaktioner hurtigere end Ethereum-netværket og giver udviklere mulighed for at gøre, hvad de gør bedst, lancere den næste bølge af blockchain-branchens mest spændende decentrale applikationer. Som med de fleste initiativer i verdenen af ​​decentraliseret teknologi er Ethereum Express fuldstændig community driven.

Den virkelige fordel ved hele projektet er, at transaktionshastigheden, Ethereum Express-netværket kan tilbyde, er ca. 10 gange hurtigere end den oprindelige Ethereum-blockchain og en mind-blowing 20 gange hurtigere end Bitcoin-netværket..

Bare for at sætte ovenstående multipla i perspektiv, overvej at i øjeblikket håndterer Bitcoin-netværket kun syv transaktioner pr. Sekund, mens Ethereum blockchain kun kan håndtere 15 transaktioner pr. Sekund. Mens Ethereum Vitalik Buterin håber at skalere Ethereum til 100.000 transaktioner pr. Sekund i fremtiden, er denne udvikling stadig ret langt væk.

Grundprincipper for Ethereum Express

EEX-mønten og dens udvikling er defineret af tokenholdere, som giver hver bruger beføjelse til at påvirke fremtidens netværk. Alle spiller en rolle i beslutningsprocessen. Alle har autoritet. Kontraster det med Bitcoin og Ethereum, som iboende tillader de mest magtfulde minearbejdere og rigeste validatorer mest af magten. EEX-mønten er fuldstændig gennemsigtig og giver mulighed for at afvikle transaktioner med smarte kontrakter.

I kernen fremmer projektet samfundsinddragelse, retfordelt autoritet, sikkerhed og hastighed.

Hvorfor Mining Express er den første brugssag

Mining Express er det femte største mineselskab i verden. Da det er så stort, udvider virksomheden sit netværk af partnere enormt og tjener også store penge. At arbejde med EEX er i det væsentlige en mulighed for Mining Express for at teste gyldigheden af ​​netværket og i sidste ende øge overskuddet. Flytningen giver mening for begge projekter, da minedrift er den mest populære brugssag i branchen, og forbedring af procesens effektivitet kan drive blockchain-industrien som helhed fremad..

Hvordan Ethereum Express vil påvirke hasardspil

Hvis effektivisering af cryptocurrency-minedrift er den mest motiverende faktor bag stigende netværkstransaktionshastigheder, skal spil være et tæt sekund. Overvej at i 2013 var mere end 50 procent af alle Bitcoin-transaktioner spilrelaterede. Husk, at Bitcoin-netværket, der blev lanceret i 2008, for at mere end halvdelen af ​​alle transaktioner, der er relateret til spil, er et absolut kæmpe antal.

Hvor meget er Bitcoin-relaterede spiltransaktioner faktisk værd da?

På højden af ​​Bitcoins prisudvikling i 2017 anslås det, at mere end 3,7 millioner bitcoins blev brugt til at satse på hasardspil til en værdi af cirka 4,5 milliarder dollars. Omkring samme tid svingede Ethereum-tokens i værdi mellem $ 800 og $ 1.500 USD, men meget af det havde at gøre med token-salg og kryptokurrency-projektindsamlinger kendt som indledende mønttilbud.

Alligevel vil populariteten af ​​både indledende møntudbud og spil forblive stabil i kryptokurrencyverdenen i 2020 og derefter, og det faktum, at Ethereum Express-netværket er 20 gange hurtigere end Bitcoin, betyder kun, at spillere, der søger handling i en hurtig, effektiv og sikker måde kan bare hjælpe med at støtte værdien af ​​EEX-mønten og dens økosystem på samme måde som de har gjort for Bitcoin og Etherum.

At satse stort på gennemsigtighed og EEX

De samlede omkostninger til pilotprojekterne for dets engagement i Mining Express og afprøvning af spilrelaterede brugssager på EEX-netværket vil løbe omkring $ 500 millioner og vil involvere brugere fra USA, Japan, Brasilien og flere andre lande.

Hvis EEX viser sig at være en succes, kan projektet meget vel være i spidsen for gennemsigtighed i kryptovaluta-spilindustrien.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me