Er dollaromkostningsgennemsnitlig Bitcoin et umagen værd?

Enhver, der investerer penge, uanset om investeringen er en gensidig fond, aktie eller kryptovaluta, vil fortælle dig, at investering indebærer en vis risiko og belønning. Det kan være lige så meget et gamble som at placere et væddemål på et roulettehjul eller med en bitcoin sportsbook.

En af nøglerne til at få succes med både investering og spil er at styre ens bankrulle. Der er mange strategier og måder at gøre dette på. En af de mest populære metoder til risikostyring vedrører dog et koncept kendt som gennemsnit af dollaromkostninger.

Hvad er dollaromkostningsgennemsnit?

Gennemsnit af dollaromkostninger er i det væsentlige den praksis at beregne et potentielt buy-in eller ønsket investeringsniveau i gennemsnit over en periode på uger eller måneder i stedet for at investere et helt engangsbeløb ad gangen. Målet med at øve gennemsnit af dollaromkostninger er at mindske virkningerne af volatilitet på kort sigt, mens man stadig når sine investeringsmål på lang sigt og investere på en måde, der sikrer den ønskede mængde eksponering for markedet og dermed det ønskede niveau af risiko kontra belønning.

Spil på Bitcoin, afdækningsrisiko med dollaromkostningsgennemsnit

PlanB er brugernavnet på en Twitter-bruger kendt som en af ​​hvaler / førende investeringsrådgivere i Bitcoin-rummet. PlanB er også kendt som den person, der skabte en populær hypotese omkring den fremtidige pris på Bitcoin. Aktie-til-flow-prisfastsættelsesmodellen. Aktie-til-flow-hypotesen antyder, at en reduktion i den nye forsyning med Bitcoin over tid, fremskyndet af Bitcoin-halveringshændelsen, der sker cirka hvert fjerde år, kontinuerligt vil medføre, at prisen stiger i det lange løb.

PlanB bemærker, at enhver, der investerede i Bitcoin ved hjælp af et glideskala-system fra 2017 og frem til i år, ville have givet afkast så højt som 70% i løbet af denne periode. I betragtning af det gennemsnitlige årlige afkast i en veldiversificeret aktiemarkedsportefølje eller ejendomsinvestering er normalt omkring 10%, og det er en massiv fortjeneste at få syv gange det afkast gennem dollaromkostninger i gennemsnit af en position i Bitcoin..

70% tilbagevenden Bitcoin Gamble

Sådan fungerer strategien: En investor køber Bitcoin i 2017, når prisen stiger, hvilket langsomt øger deres investering. Da prisen når sit højeste i slutningen af ​​året, vil regelmæssige investeringsforøg fortsætte, men beløbene vil blive sænket, når prisen falder (hvilket er en smart investor, der bestemt ville gøre i betragtning af hvor meget hoopla der var omkring Bitcoin og faktum at spændingen nåede et latterligt højt niveau).

Hvis du konsekvent investerer i hele 2018, mens du sænker det månedlige beløb (eller hvilken betalingsfrekvens du vælger, og derefter igen skalerer din investering i løbet af 2019, ville det have givet et 70% afkast over tre år på din samlede hovedinvestering..

Du ville have spredt din gamble over en periode på tre år og set din bankrulle stige betydeligt.

Kan Bitcoin-spillere og investorer holde dollaromkostning fremad?

Som de siger i investering og i bitcoin-spil: Tidligere historie dikterer ikke nødvendigvis fremtidige resultater. Så det store spørgsmål er, kan de, der overvejer at gå stort på Bitcoin, bruge en strategi for gennemsnit af dollaromkostninger fremadrettet og stadig være succesrige?

Svaret på dette spørgsmål skal være et rungende ja. Mens Bitcoin er relativt nyt for investerings- og spilscenen sammenlignet med andre former for begge aktiviteter, har begrebet gennemsnit af dollaromkostninger altid været en afprøvet, testet og sand metode til styring af risiko versus belønning.

Tænk over det logisk, er det bedre at dyppe en tå i vandet og langsomt komme i vandet, når du indser, at der er hajer, der svømmer omkring dig? Eller er det bedre at hoppe først i hovedet og lade hajerne se dig i live?

Det er klart, at den bedre tilgang er at styre risiko. I investering og i spil er det ikke kun at vælge vinderne, der betyder noget. Det overlever længe nok til at lære og have penge tilbage til at fortsætte med at investere i Bitcoin, når du ved hvad du laver. Det er dels, hvorfor gennemsnit af dollaromkostninger fungerer så godt.

Invester i Bitcoin over tid. Administrer volatiliteten og høst fordelene i det lange løb i stedet for at bevare et kortsigtet fokus. Det er nøglen til succes.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me