Hvad er hashrate og hvorfor stiger Bitcoins pris på grund af det?

Bitcoins pris er nede til lidt over $ 3.500 i marts takket delvist til COVID-19-pandemien og den kommende halveringsbegivenhed i maj, der reducerer mængden af ​​nye Bitcoin, der belønnes pr. blok fra 12,5 mønter til kun 6,25 mønter. Og alligevel har prisen siden den tid næsten intet andet end at gå op. På tidspunktet for denne skrivning svæver Bitcoins pris omkring $ 7.000.

Mens det ville være let at antyde, at prisfaldet i sidste måned skyldtes pandemien alene, var det selvfølgelig ikke den eneste grund. Det faktum, at investorer prisfastsatte og virkningen af ​​den kommende halveringsbegivenhed, er måske ikke kun den eneste grund. Ændringer i hashhastigheden kan også være en del af den grund.

Hvad er en hashrate??

Hash-hastigheden for et blockchain-netværk refererer til den hastighed, hvormed transaktionsblokke kan grupperes sammen, mens kryptografiske gåder løses for at validere disse transaktioner og omorganiseres i hashes (eller strenge af tegn, der repræsenterer en bestemt transaktion). Hvis hashhastigheden er lav, betyder det, at netværket bevæger sig langsomt igennem transaktioner, og krypto minearbejdere løser kryptografiske gåder i en hurtig hastighed, hvilket betyder, at de skal vente længere på deres belønning.

Når en bestanddel skal vente længere på at tjene penge, giver det mening, at deres fortjenstmargen sandsynligvis ikke er så høj. Siden 21. marts, den dag, hvor Bitcoins pris led et kraftigt fald, er hash-raten udvidet og vokset med 10%. Det er en hel del vækst på kort tid!

Hvordan påvirker hash-prisen prisen på Bitcoin?

En del af grunden til, at hashhastigheden steg, er fordi vanskeligheden ved at løse disse kryptografiske gåder på blockchain blev sænket. Jo højere antallet af hashes pr. Sekund, der kan finde sted, jo mere implicit magt er der til at skubbe netværket fremad og validere transaktioner.

Det giver mening, at den stigende hash-hastighed vil gøre sværhedsgraden endnu lavere og give minearbejdere mulighed for at bevæge sig hurtigere gennem validering af transaktioner, hvilket gør deres indsats mere rentabel igen.

Den underforståede vanskelighed med, hvor lang tid det tager at validere transaktioner, svinger ud fra en række faktorer, herunder hvor mange transaktioner der går til Bitcoin-netværket på et givet tidspunkt, hvor mange noder der deltager i valideringen af ​​disse transaktioner, hvor meget magt de har til at bidrage til netværket, og selvfølgelig hvad der foregår i den bredere økonomi eller med hensyn til coronaviruspandemien.

Så årsagen til, at Bitcoin-prisen bevæger sig højere, er, at flere transaktioner bekræftes, og at netværkets stabilitet igen bevises. Denne vanskelighed ændres sandsynligvis inden for få dage, og prisen vil sandsynligvis falde efter dette nylige tyrløb.

Hvorfor økonomisk usikkerhed og COVID-19 viser Bitcoins værdi

Det mere vigtige punkt at overveje med alt omkring Bitcoin i alt, hvad der sker i verden, er at mens regeringer pumper stimulanspakker og tilskud til borgerne for at holde økonomien flydende, forventer regeringerne i sidste ende, at penge på en eller anden måde kommer tilbage i økonomien.

Problemet er, at det ikke alle kommer tilbage i samme hastighed eller med samme kraft. Der vil være huller. Der er mennesker, der i øjeblikket er fyret fra arbejde, der ikke får deres job tilbage, når dette er overstået, og der er gæld, der skal redegøres for, der ikke nødvendigvis vil blive udbetalt, selv med de billioner dollars, der tildeles både virksomheder og individer i løbet af denne tid.

Kontraster det med Bitcoin-netværket, der bestemt skal håndtere udsving, men som heller ikke kan forfalskes eller duplikeres i tider med usikkerhed. Alt relateret til Bitcoin udbud og efterspørgsel bevæger sig algoritmisk. Mens hvaler, der investerer i markedet, helt sikkert kan manipulere prisen, er den langsigtede værdi af blockchain det, der vil opretholde Bitcoin og andre digitale valutaer i disse tider. År fra nu kan denne nuværende dosis af usikkerhed være det, der katapulerer Bitcoin-adoption til et helt nyt niveau og gør det muligt for digitale valutaer at fortsætte med langsomt at overtage verden, selvom nogle af de mest planlagte planeter investorer og økonomer fortsætter med at ignorere dens værdi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me