DogeGaming.eu tilføjer vendinger til ‘så meget wow’-spil

DogeGaming.eu

Online væddemålssamfundet er fyldt med spillere, der leder efter noget nyt og interessant. Selvom Bitcoin-spil kan prale af en række spil og platforme, nogle spillere foretrækker stadig at spille på spil, der bruger andre kryptovalutaer som Dogecoin.

Grundlæggerne Lisa Cleder og Eduardo Nemiento administrerer deres seneste projekt, DogeGaming.eu, som bringer en ny slags sjove og spændende spil til iGaming-branchen. Officielt afsløret i august 2014 har den en liste over opdateringer, der muligvis bliver rullet ud engang i år. Jeg talte med Lisa for at lære mere om deres planer, og hvor DogeGaming.eu er på vej mod dette 2015.

DogeGaming.euKan du fortælle mig mere om DogeGaming.eu?

DogeGaming.eu er et websted til at spille spil med kryptokurrency – Dogecoin. Vores hjemmeside er enkel at bruge, velordnet med flot design. Registrering er let, så du kan nyde at spille hurtigt og uden komplikationer. I dag kan vi tilbyde tre forskellige typer spil på vores hjemmeside: Doge Dicer (spil med 3 terninger), Lucky 10 (spil med rullede numre) og Autómata 3 (3-hjuls spilleautomat). Og vi vil tilføje flere spil i fremtiden.

Hvem har lavet din software, og hvor sikker er din platform?

Vi søger at maksimere sikkerheden, uanset om det er deponeret penge eller data om spillere. Vi krypterer så mange oplysninger som muligt. Serveren, der håndterer betalinger, er fysisk placeret langt væk bag bjergene og beskyttet af en stor trehovedet hund. Selvom nogen bryder beskyttelsen af ​​vores spilmotor, kan de stadig ikke stjæle penge. Hver tilbagetrækning kontrolleres mod brugerhistorik og bekræftes endelig af mennesker. Intet system er 100% sikkert, men vi gør det bedste, vi kan. Programmører er gode matematikere og har erfaringer med computer / netværkssikkerhed og grafisk designer har erfaring med hunde, så sammen er vi et perfekt hold.

Fungerer DogeGaming.eu problemfrit på forskellige platforme som web og mobil?

Vores spil er primært webbaserede, men de er designet til let at blive ændret til tablets og mobiltelefoner i fremtiden. Jeg kan sige, at de nu også kan afspilles på mobile enheder.

Hvad får dit spilsted til at skille sig ud fra de andre spilmærker?

Vi forsøger at skabe spil på en lidt anden måde end normalt. Vi har implementeret jackpot, som faktisk er et løb, og hvem der er hurtigst og lægger sine væddemål bedst, vinder den. Du kan også optjene point ved at spille vores spil. Det er bare for sjov, og vi håber, at det vil forsøde spillet. Vi planlægger at oprette placeringer af spillere, der har optjent flest præstationspoint, så spillerne kan sammenligne hinanden. Og mere vil komme, hvis det vil lykkes.

Har du en slags VIP-kampagner? Hvad med et tilknyttet program?

Ikke endnu, men vi forbereder fordele til almindelige spillere. For vores tilknyttede program får du 5% til din konto fra hver vindende indsats i din henvisning. Disse 5% betales fra vores lomme, ikke fra deres. Kommissionen kan bruges til at spille vores spil eller trække sig ud i tegnebogen.

CitereHvad er de udfordringer, du står over for, når du driver DogeGaming.eu?

Den største udfordring er markedsføring, fordi det ikke er let at vise dit produkt til offentligheden, og ingen af ​​os har erfaring med det. Du kan skabe det bedste produkt, men hvis ingen ved om det, er det ubrugeligt.

Hvad er dine planer og marketingstrategier i år?

Vi opretter et andet spil nu, og i den videre fremtid planlægger vi at tilføje andre spil og også forbedre vores nuværende spil, fordi vi vil have spillerne til at føle sig mere komfortable. Vi håber, at vi vil være konkurrencedygtige, og flere og flere spillere vil komme til at spille vores spil.

Hvad synes du om fremkomsten af Dogecoin-spil websteder såvel som Dogecoin generelt?

Der vil være flere spil og tjenester, der accepterer dogecoins. Det er en fantastisk mulighed for mange mennesker at begynde at eje en virksomhed uden unødvendige begrænsninger og skatter.

Før vi slutter, hvor meget vil kryptokurrency påvirke vores liv i dag og i fremtiden?

Det vil tage nogle år, men kryptokurver erstatter fiat-valutaer, og “papirpenge” vil blive omdannet til “papirpunge”. Annuller afhængigheder af verdensbanker er den rigtige vej for fremtiden. Det er muligvis ikke nogen aktuel valuta eller algoritme, men vi håber, at Dogecoin vil leve for evigt, fordi det er så meget wow!

Så meget wow, Lisa! Det er vidunderligt at tale med dig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me