Daedalus Wallet -katsaus | Ominaisuudet, turvallisuus, edut ja haitat

Jos etsit lompakkoa Cardanon säilyttämiseen, sinun tulee tutkia Daedalus Wallet -katsaustamme nähdäksesi, onko se oikea ADA-lompakko sinulle.

Daedalus-lompakon yleiskatsaus

Daedalus lompakko on IOHK: n virallinen lompakko, tiimi, joka loi Cardanon kryptovaluutan. Lompakko rakennettiin käytettäväksi useilla alustoilla. Se mahdollistaa ADA-kolikoiden turvallisen säilytyksen ja siirron muihin osoitteisiin.

Daedalus on hierarkkisesti deterministinen lompakko, joka tukee useiden tilien luomista yhteen lompakkoon.

Cardano on älykäs sopimuslohkoketjuympäristö, jossa asuu Adan kryptovaluutta (ADA). Ada on 12. sijalla sala-valuuttojen kokonaislistassa markkina-arvon mukaan.

Mutta muihin huippukryptoihin verrattuna Cardano-lompakoita on hyvin vähän, ja sen seurauksena Daedalus on yksi suosituimmista ADA-lompakkovaihtoehdoista.

Lompakko on myös äskettäin lisännyt panostustestiverkon Cardanoon.

Tuetut valuutat ja käytettävissä olevat maat

Ainoa kryptovaluutta, jota tuetaan, on Cardano, koska tämä lompakko on erityisesti rakennettu pitämään ADA: ta.

Käyttäjän maantieteellisessä sijainnissa ei ole rajoituksia, mutta sinun kannattaa ensin tarkistaa, onko kryptovaluuttojen käsittely laillista maasi lainkäyttöalueella.

Daedalus-lompakon yhteensopivuus

Lompakko on suunniteltu käytettäväksi seuraavissa työpöydän käyttöjärjestelmissä: Windows 64 bit, Linux 64 bit, macOS 64 bit.

Käyttöliittymä ja kokemus

Daedalus-lompakko on yksinkertainen eikä siinä ole tarpeettomia koristeita. Funktioiden osalta se ei tarjoa monia vaihtoehtoja, vain lähetyksen ja vastaanoton perustoiminnot, tilin saldo ja historia. Teemoja voidaan muuttaa, jos käyttäjä haluaa muokata käyttöliittymää.

Kuvan tulos Daedalus-lompakosta

Kuinka hankkia Daedalus-lompakko

 1. Siirry Daedaluksen virallisille verkkosivustoille.
 2. Selaa alaspäin ja lataa käyttöjärjestelmällesi sopiva versio.
 3. Kun olet valmis, kaksoisnapsauta asennuspakettia.
 4. Käynnistä lompakko käyttämällä työpöydän kuvaketta.
 5. Valitse kieli.mceclip0.png
 6. Napsauta Jatka.
 7. Hyväksy käyttöehdot valitsemalla ruutu ponnahdusikkunan alaosassa.
 8. Odota, että lompakko käynnistyy.
 9. Odota, että Cardano-lohkoketju synkronoidaan. Tämä voi kestää jonkin aikaa, mutta keskimäärin joudut odottamaan noin 30 minuuttia.mceclip2.png
 10. Luo henkilökohtainen lompakko napsauttamalla Luo.
 11. Anna lompakolle nimi.mceclip4.png
 12. Kirjoita salasana. Suojatussa salasanassa on oltava vähintään 7 merkkiä, ja sinulla on oltava vähintään yksi iso kirjain, yksi pieni kirjain ja yksi numero.Screen_Shot_2019-07-11_at_11.17.29_am.png
 13. Sitten siemenlause näytetään. Tämä 12 sanan sarja on kirjoitettava muistiin paperiarkille.
 14. Napsauta siemenlauseketta varmistaaksesi, että palautussiemen on kirjoitettu vastaavasti.
 15. Sinut ohjataan Daedalus-kotisivulle.

Kuinka käyttää Daedalus-lompakkoa

Varojen lähettäminen

 • Napsauta Lähetä-välilehteä.
 • Kopioi ja liitä vastaanottajan lompakon osoite.
 • Määritä siirrettävä summa.
 • Kun olet tarkistanut kaikki tiedot, napsauta Seuraava.
 • Vahvista tapahtuma.
 • Vastaanottajan lompakon osoite, summa, palkkiot ja summa näytetään.
 • Kirjoita lompakon salasana.
 • Napsauta Lähetä.

Cardano-kolikon vastaanottaminen

 • Napsauta Vastaanota-välilehteä.
 • Kopioi “Wallet Addres” -kohdan yllä oleva osoite.
 • Liitä osoite lähettäjälle.
 • Odota, että varat hyvitetään lompakkoosi.

Kun olet lähettänyt ja vastaanottanut ADA: n, voit luoda uuden osoitteen. Voit tehdä tämän kirjoittamalla salasanasi ja napsauttamalla > Luo uusi osoite.

Daedalus-lompakkomaksut

Daedaluksen lataamisesta ei peritä maksuja. Verkko perii kuitenkin transaktiomaksuja. Sisältyvä vähimmäismaksu lasketaan kaavan mukaan: a + b * koko, jossa:

 • a on erityinen vakio, tällä hetkellä se on 0,155381 ADA;
 • b on erityinen vakio, tällä hetkellä se on 0,000043946 ADA / tavu;
 • koko on tapahtuman koko tavuina.

Suojausominaisuudet

Daedalus-lompakko luo lompakon luomisen yhteydessä 12 sanan siemenlauseen varmistaakseen, että todellinen omistaja voi saada takaisin lompakon varat. Se on myös suojattu salasanalla, joka vaaditaan aina, kun lähetät varoja lompakosta.

Toinen lompakon ainutlaatuinen ominaisuus turvallisuuden kannalta on yksityisten avainten salaus, joten salausviestit kuuluvat vain vastaanottajalle, mikä tarjoaa korkeamman nimettömyyden loppukäyttäjätukeen.

Daedalus on myös hierarkkisesti deterministinen (HD) lompakko, mikä tarkoittaa, että se luo automaattisesti hierarkkisen rakenteen yksityisistä / julkisista osoitteista (tai avaimista), mikä säästää käyttäjää joutumasta luomaan ne itse.

HD-lompakot johtavat kaikki osoitteet yhdestä master-siemenestä, ja joka kerta, kun tällä siemenellä on uusi laskurin lisäarvo, voi olla mahdollista luoda automaattisesti rajaton määrä uusia osoitteita uuden siemenen perusteella.

Asiakaspalvelu

Daedalus-lompakon käyttäjät voivat ottaa yhteyttä IOHK-tiimiin lähettämällä pyynnön sähköpostitse osoitteeseen https://iohk.zendesk.com/hc/en-us/requests/new.

Daedalus-lompakon maine

Verkossa on tehty useita valituksia, ja käyttäjien mukaan he ovat kohdanneet ongelmia asennettaessa Windows-versiota. Tiimi on tunnustanut, että Windows-versiossa on ollut joitain ongelmia, ja odottaa ratkaisevansa ongelman Shelley-julkaisulla:

”Joillakin käyttäjillä on ollut ongelmia Daedalus-lompakon asentamisessa. Aloitimme projektin, jolla taustakirja kirjoitettiin uudestaan ​​tyhjästä. Tuo uusi lompakon taustajärjestelmä julkaistiin ensin 1.4-versiossa, ja sitä on parannettu ajan myötä. Odotamme, että suurin osa jäljellä olevista ongelmista ratkaistaan, kun julkaisemme Shelley-julkaisun. Selaimessa toimiva kevyt lompakko Yoroi on vaihtoehtoinen vaihtoehto, jos Daedaluksen käytössä on ongelmia. “

Daedalus Wallet Review: Tuomio

Daedalus on vain ADA-lompakko, jonka avulla voit tallentaa, lähettää ja vastaanottaa Cardanoa ilman ongelmia. Mutta jos etsit enemmän monimuotoisuutta ja toimintoja, on olemassa useita monivaluuttaisia ​​lompakoita, jotka tukevat myös ADA: ta useiden muiden kolikoiden lisäksi sekä vaihto- ja suoramyyntiominaisuuksia.

Daedalus Wallet Review: Plussat ja miinukset

Plussat:

 • Yhteensopiva Macin, Windowsin ja Linuxin kanssa;
 • Se on ilmainen;
 • Hierarkkinen deterministinen lompakko.

Haittoja:

 • Tukee vain ADA-kolikoita;
 • Ei vaihtoa, suorat ostotoiminnot;
 • Vaatii aikaa lohkoketjun synkronointiin;
 • Käyttäjän valitukset toiminnasta.

Pääkuva: Changelly 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me