Toast Wallet -katsaus | Ominaisuudet, turvallisuus, edut ja haitat

Toast Wallet -katsaus

Jos olet kiinnostunut XRP: stä ja etsit upeaa lompakkoa kolikon tallentamiseen, sinun kannattaa lukea meidän Paahtoleipää arvostelu.

Toast-lompakon yleiskatsaus

paahtoleipä-lompakkoToast on Ripple (XRP) ei-vapausrangaistus, jonka loi vuonna 2017 StarStone Unlimited -niminen yritys, joka sijaitsee Uudessa-Seelannissa, Dunedinissä..

StarStone-yhtiön perusti vuonna 2017 myös Richard Holland, ja näyttää siltä, ​​että lompakko on heidän ainoa tähän mennessä lanseerattu tuote. He väittävät, että lompakko luotiin olevan “tarpeeksi yksinkertainen isoäidillesi, mutta tarpeeksi turvallinen sveitsiläiselle pankkiirille”.

Tuetut valuutat ja käytettävissä olevat maat

Toast Wallet tukee vain yhtä kryptovaluutta, Ripplen XRP-tunnusta.

Sitä voivat käyttää ihmiset kaikista maista (jos sinulla on Internet-yhteys sovelluksen lataamiseen).

Toast Wallet -yhteensopivuus

Toast Wallet on yhteensopiva sekä pöytä- että mobiilijärjestelmien kanssa, ja se on saatavana iOS: lle, Androidille, Windowsille, Macille, Linuxille ja Chromelle.

Käyttöliittymä ja kokemus

Käyttöliittymän muotoilu on hyvin yksinkertainen, ja vaikka se ei vaikuta sen esteettisyydellä, se on erittäin helppo navigoida ja erittäin intuitiivinen. Alavalikossa on kolme välilehteä: koti, lähetä & asetukset, ja sinulla on myös mahdollisuus määrittää useita Ripple-osoitteita omilla lempinimillä ja salasanoilla.

Toast Wallet -liitäntä

Kuinka saada paahtoleipää

 1. Lataa Toast Wallet -versio laitteesi käyttöjärjestelmälle.
 2. Napsauta “Luo uusi lompakko”.
 3. Määritä 6-numeroinen PIN-koodi;
 4. Kirjoita salasana;
 5. Aseta 6 sanan palautuslause. Kirjoita se muistiin käytettäväksi siltä varalta, että kadotat sekä PIN-koodin että salasanan.
 6. Määritä Ripple-osoite siirtymällä “Aloitusnäyttö” -kohtaan ja napsauttamalla “Lisää tili”.
 7. Napsauta “Luo uusi osoite” tai “Lisää olemassa oleva osoite”, jos omistat olemassa olevan Ripple-lompakon osoitteen.

Napsauttamalla Luo uusi osoite näyttää seuraavat kentät:

 • “Luo tilin osoite”: uusi XRP-tiedosto;
 • “Tilin lempinimi”: valinnainen;
 • “Anna salasana”: Luo Ripple-osoite.
 1. Napsauta “Tuo”.

 Aktivoi tili

Kaikki Ripple-lompakot vaativat 20 XRP: n aktivointia varten, joten sinun on siirrettävä varat lompakkoon vaihdosta tai lompakosta (selitämme tämän vaatimuksen myöhemmin Toast Wallet Review -sivustollamme).

 • Napsauta lompakko-osoitettasi aloitusnäytössä.
 • Kopioi Ripple-osoite;
 • Liitä tämä osoite lompakkoon tai vaihto-osoitekenttään.

Kuinka käyttää Toast-lompakkoa

Voit lähettää XRP Toast-lompakostasi toiseen osoitteeseen seuraavasti:

 • Napsauta Lähetä-näyttöä;
 • Kirjoita Vastaanottaja-kenttään vastaanottimen Ripple-osoite;
 • Lisää 0 Kohdetunnus-kenttään, jos lähetät sen henkilökohtaiseen lompakkoon. Lähettäminen vaihto-lompakkoon vaatii yleensä kohdetunnisteen;
 • ”Laskutunnus” on valinnainen kenttä;
 • Syötä vastaavaan kenttään lähetettävän XRP: n määrä;
 • Napsauta “Maksa”.

Paahtoleivän lompakkomaksut

maksu-icon-24Toast Wallet ei veloita mitään maksuja. Ainoa hinta olisi vähintään 20 XRP, joka sinun on lähetettävä lompakkoosoitteesi aktivoimiseksi, mutta tämä on pakollista kaikille Ripple-lompakoille.

Ripple Company asetti tämän 20 XRP-varauksen verkkovaatimukseksi, jotta ihmiset eivät luo tarpeettomia useita lompakoita verkkoonsa. Yhtiö on ilmoittanut, että ne saattavat alentaa 20 XRP -varantoa tulevaisuudessa, jos XRP: n hinta nousee.

maksutavat

Kuten mainitsimme Toast Wallet -tarkastuksen alussa, tämä on vain XRP-lompakko, mikä tarkoittaa, että talletuksia ja nostoja voidaan tehdä vain XRP-valuutassa.

Tapahtuma-ajat

Toast-lompakkotapahtumien on raportoitu olevan yleensä nopeita. Mutta verkon ruuhkien aikana, kun monet käyttäjät yrittävät käsitellä tapahtumia samanaikaisesti, käsittelyajat saattavat olla hieman hitaampia.

Siirtorajat

Lompakkoon talletettavien summien määrälle ei ole rajoituksia, mutta nostettaessa on aina varmistettava, että lompakkoon jää 20 XRP: tä..

Suojausominaisuudet

Toast Wallet SecurityToast-lompakon koodi on avoimen lähdekoodin eli ohjelmisto on yleisön saatavilla, jotta kuka tahansa kehittäjä voi tarkistaa koodin ja ilmoittaa mahdollisista virheistä.

Heidän ohjelmistonsa helpottaa käyttäjän ja Ripple-verkon välistä vuorovaikutusta tallentamatta mitään tietojasi tai lähettämättä tietoja sen palvelimille. Käyttäjä ja vain käyttäjä hallitsevat täysin yksityiset avaimensa.

Toast-lompakossa tallennettu XRP on suojattu vahvalla salauksella. Lompakko on suojattu PIN-koodilla, ja se luo myös 24 sanan palautuslauseen. PIN-koodi ja alkulausetiedot pidetään turvallisesti salatussa JavaScript-avoimen lähdekoodin tietokannassa nimeltä PouchDB, joka toimii selaimesi laajennuksessa ja jonka avulla voit tallentaa tietoja paikallisesti offline-tilassa.

Lompakossa on myös mahdollisuus viedä varmuuskopio toiseen lompakkoon tuomalla Ripple-tunnuslause.

Muista, että jos kadotat PIN-koodin, salasanan tai varmuuskopion, et voi enää käyttää lompakkoasi.

Toast-lompakon tarkistuksemme ei olisi täydellinen, jos emme mainitse hakkereita, mutta onneksi niitä ei ole toistaiseksi ollut.

Asiakaspalvelu

Toast Wallet -asiakaspalveluToast Wallet -tukeen pääsee Discordin, sähköpostin, puhelimen, online-lipun, tekstikeskusteluohjelman tai sosiaalisen median kanavien kautta (Facebook, Twitter), jos käyttäjällä on ongelmia lompakkoonsa tai varoihinsa. Tukitiimi on saanut kiitosta reagoinnistaan, ja yhteydenpitomenetelmien moninaisuus osoittaa, että he ovat omistautuneet palvelemaan asiakkaitaan.

Toast-lompakon maine

Toast-lompakkoa pidetään yleensä hyvänä lompakkona XRP-säilytykseen, yksinkertainen ja suoraviivainen. Vaikka siinä ei olisikaan edistyneitä ominaisuuksia, uudet käyttäjät eivät ole kokeneet ongelmia tämän lompakon käytössä.

Toast Wallet Review: Tuomio

Toast Wallet on hyvä lompakko XRP: n tallentamiseen, johon yhteisö luottaa ja jonka avulla voit hallita yksityisiä avaimiasi.

Toast Wallet: Hyödyt ja haitat

Plussat:

 • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä;
 • Avoimen lähdekoodin ohjelmisto;
 • Omistettu ja reagoiva tuki;
 • Useita XRP-lompakon ominaisuuksia;
 • Tukee varmuuskopiointia.

Haittoja:

 • 20 XRP-aktivointi ja varaus;
 • Ei blockchain-ominaisuuksia;
 • Tukee vain XRP: tä;
 • Lompakkoa voi käyttää vain alkuperäisestä laitteesta.

Esillä oleva kuva: facebook.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me