E-RADIX Token Sale Review

Tietoa henkilöstä Radix 

Radix uskoo, että hajautetulla rahoituksella on mahdollisuus muuttaa maailmaa. DeFi: ssä on kuitenkin melko paljon ongelmia. Tässä tulee Radix. Radixin konsensusalgoritmi on suunniteltu erityisesti DeFi: tä ajatellen. 

Radix toimii Cerberus-konsensusalgoritmilla. Se tarjoaa perustan julkisen verkon toimittamiselle lineaarisen skaalautuvuuden avulla. Lineaarinen skaalautuvuus tarkoittaa, että julkinen pääkirja voi skaalata saumattomasti, jolloin se voi skaalata jopa tuhansiin solmuihin ja miljardeihin käyttäjiin. Kun se on valmis, se voi ratkaista verkon ruuhkautumisongelmat, joita muut, kuten Ethereum, kohtaavat. 

E-Radix-tunnus 

Tunnusjakelun varhainen ja laaja leviäminen on merkittävää. Se varmistaa julkisen verkon riittävän hajauttamisen. Se tarjoaa myös verkossa oleville ihmisille kannustimia mahdollisimman nopeasti heti sen hetkestä lähtien. 

E-Radix-rahakkeiden myynnillä pyritään edistämään Panoksen jakamista. Se toivoo myös varmistaa korkean hajauttamisen tason ennen Radix-mainnetin julkaisua. 

ERC20-rahakkeet ovat yleisimmin myönnettyjä tunnustyyppejä. Ne voivat myös helpottaa nopeampaa integroitumista olemassa olevaan DeFi-ekosysteemiin, kuten vaihtoihin ja lompakkoihin. Tämä voi auttaa hajautettua vaarnan rakentamista. 

E-Radix-tunnuksen myynti 

Ihmiset ovat olleet huomattavan kiinnostuneita ostamaan Radix-rahakkeita. Radix teki asioiden yksinkertaistamiseksi yksinkertaisen tunnusportaalin, jonka kautta varoja voidaan vaatia ensin lähetettävien varojen perusteella. 

Radix

Radix-tunnuksen myynti alkaa 8. lokakuuta 2020 klo 18.00 UTC. Myynti jatkuu, kunnes kaikki rahakkeet on loppuunmyyty, tai 10. marraskuuta 2020 asti klo 18.00 UTC. 

Enintään 642 miljoonaa E-Radix-tunnusta on ostettavissa, hinta 0,039 dollaria tunnusta kohden. Tunnusvaraus varataan ensimmäisten lähettävien varojen perusteella. Kaikkien ostosten vähimmäiskoko on 5000 dollaria ja enimmäiskoko 2 000 000 dollaria. Osto on tehtävä USDC tai ETH. 

Ihmisten, jotka haluavat ostaa E-Radix-rahakkeita, ALM / KYC on tyhjennettävä Altcoinomialla, joka on säännelty AML / KYC-tarjoaja. AML / KYC-tarkastukset tarvitsevat henkilöllisyystodistuksen, asuntotodistuksen ja varojen lähteen. Tiedot tarkistetaan videopuhelun aikana.  

Käyttäjät, jotka haluavat lähettää varoja E-Radix-tunnusten ostamiseen, voivat tehdä sen vain Radix-token-portaalin kautta. Varat on lähetettävä myös henkilökohtaisesta lompakosta. Jos lähetät varoja vaihto-lompakosta, et ehkä voi käyttää E-Radix-laitettasi. 

Löydät täydelliset tiedot Radix-tunnuksen myynnistä tässä

E-Radix-tunnuksen lukituksen avaaminen 

E-Radix-rahakkeiden kysynnän ja tarjonnan välisen tasapainon saavuttamiseksi avaamattomien merkkien lukumäärä riippuu tunnuksen markkinahinnasta. Vain avatut rahakkeet ovat käytettävissä panostamiseen ja muihin tarkoituksiin. 

Lukituksen avausmekanismi käynnistyy 17. marraskuuta 2020 ja jatkuu Radix-pääkirjassa heti, kun se on instantoitu. 

Likviditeettikannustimet 

Radix aikoo luoda alkuvalmiuden E-Radix-tunnuksille käynnistämällä sen Ethereum DeFi -ekosysteemiin. Tämä antaa Radix-yhteisölle mahdollisuuden tarjota likviditeettiä suoraan. Se antaa heille myös mahdollisuuden rakentaa tiloja ja tukee samalla tunnusta. Ethereum DeFi -ekosysteemin käynnistäminen auttaa myös Radixia saamaan tietoisuutta DeFi-ekosysteemistä. 

Tunnusten jakaminen on varattu. Tämä kannustaa likviditeettisäännöksiä, jotka ovat välttämättömiä Radix-rahakkeiden jakelussa. Nämä kannustimet ovat kriittisiä Radix- ja Radix-tunnusten haltijoiden pitkän aikavälin tavoitteiden kannalta. 

Johtopäätös 

Radix-alusta toivoo saavansa tunnuksensa laajan levityksen. Tämä on välttämätöntä riittävän hajauttamisen toteuttamiseksi. Tunnusmyynnillä toivotaan tietynlaista hajauttamista ennen Radix-mainnetin julkaisua. Radix Ledgerin ilmentymän jälkeen E-Radix-tunnus voidaan vaihtaa Radix-tunnuksiksi. Tunnusmyynnistä saadut varat käytetään tekniikkaan, markkinointiin ja erityishankkeisiin. 

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me