Kolme parasta salakampanjaa huhtikuussa 2020

Viime kuukausi on ollut mielenkiintoinen aika kryptovaluuttamaailmalle. Useimmat kryptovaluuttamarkkinat kokivat ennätyksellisen kaatumisen maaliskuun puolivälissä, ennen kuin ne saivat suurimman osan tappioistaan ​​takaisin huhtikuuhun mennessä. 

Salausvaluuttamarkkinat näyttävät olevan vahvassa elpymisessä, ja monet kryptovaluutat ja salausprojektit ovat kokeneet dramaattisen nousutoiminnan useimpien maiden lukituksen ansiosta. Samaan aikaan perinteiset markkinat, kuten osakeindeksit, ja useimmat hyödykkeet ja valuutat ovat edelleen vaikeuksissa toipua.

Tämänhetkisen markkinatilanteen valossa valtava määrä salaushankkeita on alkanut käynnistää kampanjoita, jotta kotona oleville ihmisille annettaisiin jotain odotettavaa ja siihen osallistuvaa. Jotkut näistä tarjoavat vakavia palkintoja johtaville osallistujille. 

Tässä mielessä tässä on kolme mielenkiintoisinta kampanjaa, jotka ovat parhaillaan käynnissä.  

KuCoin x Newscrypto Cashback -ohjelma

Newscrypto on blockchain-informaatioalusta, jolla on yksinkertainen tavoite – auttaa kaikkia ymmärtämään kryptovaluuttakaupan perusteita keinoista tai kokemuksesta riippumatta.

Tämän saavuttamiseksi Newscrypto tarjoaa laajan valikoiman koulutusmateriaaleja Newscrypto-koulun kautta, joka tarjoaa oppitunteja tärkeistä teollisuuden aiheista, mukaan lukien kryptovaluutan perusteet, kaupankäynnin perusteet, kolikot ja strategiat ja paljon muuta. 

Alustan käyttäjät voivat myös käyttää laajan valikoiman yhteisön ennusteita, suosittujen kryptovaluuttojen kaavioita, luetteloa tulevista ilmapisaroista ja useita kehittyneempiä työkaluja premium-suunnitelmillaan. Ensiluokkaiset suunnitelmat voidaan maksaa omassa natiivipalvelutunnuksessaan Newscrypto Coin (NWC) ja avata pääsy useisiin tehokkaisiin ominaisuuksiin, mukaan lukien tunteen ilmaisimet, arbitraasi- ja suorituskykytyökalut.

KuCoin, suosittu kryptovaluutanvaihto, on parhaillaan käynnissä kampanjaa NWC-tunnusten haltijoille, nimeltään Newscrypto Cashback -ohjelma. Pörssi tarjoaa 60% vuotuista korkoa käyttäjille, jotka lukitsevat Newscrypto-kolikot alustalle 90 päivän ajaksi. Käyttäjät voivat lukita enintään 200 000 NWC: tä (tällä hetkellä arvoltaan ~ 5565 dollaria), ja kampanja suljetaan uusille osallistujille, kun kiinteä raja saavutetaan. 

Osallistuminen Newscrypto Cashback -ohjelmaan on yhtä yksinkertaista kuin tallettaa NWC KuCoin-lompakkoon ja sitten nostaa se alustan LOCKNWC-osoitteeseen.. 

StormGain-kolikkokilpailu

StormGain on nopeasti kasvava kryptovaluuttajohdannaisten kaupankäyntialusta, joka on erikoistunut kryptovaluutan ikuisiin futuureihin.

Kuten useimmat salausvaluuttatermiinipörssit, StormGain antaa käyttäjilleen mahdollisuuden käydä kauppaa vivulla – mikä antaa heille mahdollisuuden moninkertaistaa altistumisensa markkinoiden liikkeille ja muuttaa pienet liikkeet suuriksi voitoiksi (tai tappioiksi). StormGain eroaa kuitenkin kilpailusta tarjoamalla alan johtavan 200-kertaisen vipuvaikutuksen BTC / USDT-sopimukselleen ja tarjoamalla ilmaisia ​​signaaleja, joiden avulla käyttäjät voivat tehdä oikeita kauppapäätöksiä. 

StormGain käy myös yhtä kaikkien aikojen suurimmista kryptovaluuttakaupan turnauksista, mutta sillä on pieni vääntö. Sen sijaan, että vaaditaan käyttäjiä kilpailemaan oikealla rahalla, StormGain-käyttäjien on otettava StormGain-demotilillään olevat 50000 Tether (USDT) -demorahaa ja käytettävä sitä saadakseen suurimman mahdollisen voiton kilpailun päättymispäivään mennessä..

Osana StormGain-kolikkokilpailu, 500 käyttäjää, jotka keräävät suurimmat demokaupan voitot kilpailujakson aikana, jakavat 100 000 USDT -palkintopotin, ja ykkössijoittaja voittaa 5824 USDT. 

Kilpailu päättyy 9. huhtikuuta 2020, joten kilpailua ei ole enää jäljellä. 

Suterusu Validator Node -kilpailu

Suterusu on suhteellisen uusi blockchain-projekti, joka on suunniteltu sallimaan muiden lohkoketjujen, kuten Bitcoin, Litecoin tai käytännössä mikä tahansa muu, käynnistämään yksityisyyttä suojaavan toisen kerroksen. 

Tämän saavuttamiseksi Suterusu käyttää muunnettua versiota Zcashin käyttämistä zk-SNARKeista, jotka tunnetaan nimellä zk-ConSNARKs. Nämä zk-ConSNARK-tiedostot mahdollistavat luotettavan yksityisyyden ja paremman skaalautuvuuden, samalla kun a: n tarvetta ei tarvita luotettu asennus ja tämän aiheuttamat turvallisuusongelmat. 

Zk-ConSNARK-tiedostojen ja Suterusu-virtuaalikoneen (SuterVM) ansiosta kaikenlaiset lohkoketjut lisäävät yksityisyyden lisäkerroksen perustoimintoihinsa – mahdollistavat yksityiset maksut julkisissa lohkoketjuissa, yksityiset älykkäät sopimukset, nimettömät äänestykset ja paljon muuta – kaikki ilman tarvetta vaihtaa peruskerros.

Suterusu-kampanja eroaa hieman edellisestä mainitsemastamme, koska se on kilpailu Suterusu-validointisolmun haltijoiden välillä. Nämä validoijat saavat osan Suterusu-lohkopalkinnoista, mutta voivat myös osallistua Validator Node -kilpailuun voittaakseen jopa 2 miljoonaa SUTERia (noin 1760 dollaria) päivässä 23. huhtikuuta 2020 asti.. 

Kiinnostuneet osallistujat voivat rekisteröidy validointisolmuksi Validator Node -kilpailusivulla. Joka päivä numero 1 validointisolmu heille delegoidun SUTER-lukumäärän mukaan voittaa 2M SUTER-palkinnon, joka jaetaan sitten kaikille edustajilleen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me