Huipputason kumppanuudet, jotka auttavat Tuk Tukia läpäisemään kilpailua ennen kilpailua

Paljon sivustoja auttaa sinua suunnittelemaan matkasuunnitelmia – hotellin ja lennon varaaminen yhdessä on kätevää ja voi tarjota hyviä alennuksia. Mutta entä kaikki muut näkökohdat matkallasi? Kuinka varaat mitä todella haluat tehdä saavuttaessasi määränpäähän? Mistä tiedät, mitkä ravintolat ovat rahan arvoisia tai mitä nähtävyyksiä kannattaa käydä ensin? Jotkut online-matkatoimistot (OTA) tarjoavat arvosteluja, mutta voi olla vaikea lajitella todellisia arvosteluja muista. Tuk Tuk Passilla on ratkaisu; ne ovat blockchain-yhteensopiva all-in-one-matkatoimisto ja sosiaalisen verkostoitumisen ratkaisu, joka antaa käyttäjille mahdollisuuden tehdä kaikkea hotellin varaamisesta aina parhaiden ravintoloiden löytämiseen. Tuk Tuk Pass pystyy tekemään enemmän kuin perinteiset verkkomatkatoimistot ja tarkastelemaan sivustoja sekä vallankumouksellisen teknologiansa että ainutlaatuisten kumppanuuksiensa avulla.

Erikoistunut ja kokenut kumppani jokaiseen tarpeeseen

Tuk Tuk Pass pystyy tarjoamaan yhdistetyn, kattavan matkakokemuksen huipputason strategisten kumppanuuksien kautta. Tuk Tuk Pass pystyy tarjoamaan arvokkaimpia tietoja, palveluja ja tuotteita asiakaskunnalleen tekemällä yhteistyötä asiantuntijoiden ja paikallisten viranomaisten kanssa, samalla kun se parantaa asiakaskokemusta.

Tuk Tuk Pass ei kuitenkaan ole vain konsolidointipalvelu. Tuk Tuk Pass käyttää kahta vallankumouksellista tekniikkaa muuttamaan radikaalisti tapaa, jolla ihmiset tekevät matkasuunnitelmansa: lohkoketju ja koneoppiminen.

Tuk Tuk-passi pystyy blockchain-tekniikan avulla luomaan vertaispalvelun, jossa käyttäjät voivat ansaita luottoja lähettämällä arvosteluita muille käyttäjille matkansa aikana ostamista tavaroista, palveluista ja majoituksista. Tämän matkakrediittijärjestelmän avulla Tuk Tuk Pass pystyy luomaan ympäristön, jossa käyttäjät voivat helposti muodostaa yhteyden kuljetuksiin, majoitukseen, aktiviteetteihin ja muihin palveluihin kaikkialla maailmassa. Sitten, kun he ovat suunnitelleet ihanteellisen matkansa, he voivat varata kaiken Tuk Tuk Pass -käyttöliittymästä.

Koneoppimista puolestaan ​​käytetään antamaan vertaansa vailla oleva käyttökokemus. Sen sijaan, että Tuk Tuk Pass tarjoaa käyttäjille vääristämättömän luettelon vaihtoehdoista, se voi käyttää isoa dataa yhdistettynä koneoppimisalgoritmeihin määrittelemään kunkin käyttäjän paras sopivuus. Näin tehdessään he voivat toimia täydellisenä, keinotekoisesti älykkäänä matkatoimistona oppimalla käyttäjiltä heidän valintojensa ja sosiaalisen vuorovaikutuksensa perusteella.

Vaikka koneoppiminen auttaa Tuk Tuk Passia tekemään parhaita suosituksia käyttäjilleen, se tarvitsee silti tavaroiden ja palveluiden tietokannan. Ja siellä syntyvät heidän muodostamat strategiset kumppanuudet. Huipputason kumppanuuksien avulla Tuk Tuk Pass tarjoaa käyttäjilleen monenlaisia ​​vaihtoehtoja ihanteellisen loman varaamiseen.

Tapaa Tuk Tuk Pass -kumppanit

  • Booking.com–Tuk Tuk Pass -käyttäjät voivat varata yli 1,7 miljoonasta hotellista Booking.comin todistettujen palvelujen kautta. Booking.com tarjoaa täydellisen sovellusliittymän, jonka kautta voidaan varata erilaisia ​​mukavuuksia, aktiviteetteja, tapahtumapaikkoja ja palveluja, kuten lentoja ja autonvuokrauksia.
  • Rentalcars.com–Rentalcars.com tarjoaa vuokra-asuntoja 160 maassa, ja tarjoaa asiakkaille pääsyn kuljetuksiin missä tahansa. Tuk Tuk Pass kuljettaa edelleen muita vaihtoehtoja, aina paikallisista lennoista luodijuniin.
  • Ammatilliset opasyhdistykset–Tuk Tuk Pass tarjoaa ammattimaisten matkaoppaiden yhdistysten – kuten Thaimaan ammattimaisten matkaoppaiden järjestön – kautta pääsyn käytännössä rajoittamattomaan määrään paikallisia aktiviteetteja. Paikalliset matkaoppaiden yhdistykset tuntevat alueensa läpikotaiset ja kykenevät tarjoamaan paljon ylivertaisen kokemuksen kuin monet kansalliset tai kansainväliset ketjut.
  • Langallinen kortti– Maksujen käsittelyyn erikoistunut Wirecard tarjoaa maailmanlaajuisia rahoituspalveluja, mikä helpottaa asiakkaiden maksamista monissa eri valuutoissa suojatun ja kätevän portaalin kautta.
  • Paikalliset ravintolat–Käyttäjät voivat varata paikallisia ravintoloita, nähdä arvosteluja ja olla vuorovaikutuksessa heidän kanssaan, kaikki sosiaalisen verkostoitumisen ja blockchain-ekosysteemin sisällä. Kuponkeja, alennuksia ja muita tarjouksia on myös saatavilla.
  • Hyvinvointi- ja kylpyläpalvelut–Terveys- ja kauneuspaketit on helppo löytää Tuk Tuk Pass -alustalta, joka toimii yhteistyössä Thaimaan kansanterveysministeriön ohjelman kaltaisten palveluiden kanssa, jotta paikallisiin hierontahuoneisiin, kylpylöihin ja salonkeihin pääsy olisi helpompaa..

Tuk Tuk Pass on yhteisölähtöinen, all-inclusive-palvelu, jonka avulla matkustajien on helpompaa kuin koskaan luoda täydelliset matkasuunnitelmansa. Tuk Tuk Pass tarjoaa vertaispalvelun, sosiaalisen median verkostoitumisen ja useita uskomattomia kumppanuuksia. Lisätietoja tutustu Tuk Tuk Pass -valkolehteen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me