Stablecoin Craze virtaa Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, Start-up kehittää ‘Crypto Pound’

mainos Phemex

Viime kuukausien aikana Yhdysvalloissa on ollut melko monta vakaa kolikoiden lanseerausta, kun sijoittajat vaativat sitä. Vastaava kysyntä aalto näyttää alkavan Atlantin yli Isossa-Britanniassa, koska Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimiva start-up-yritys on nyt ilmoittanut kehittävänsä vakaa ja tokenoitu versio Ison-Britannian punnasta.

LBXPeg: Uusi kryptovaluutta sidottu Ison-Britannian puntaan

Iso-Britannian käynnistysyritys on ilmoittanut suunnitelmistaan ​​käynnistää uusi kryptovaluutta sidottu Ison-Britannian puntaan. Lontoon estopörssi, joka harjoittaa salaamakauppaa ja rakentaa salausvaihtoa ja -korttia, ilmoitti saaneensa nimeämättömältä pankkikumppanilta luvan käynnistää uusi kryptovaluutta, jota tällä hetkellä kutsutaan nimellä LBXPeg. Yhdistyneen kuningaskunnan punnan varoilla.

Yhden varaukseen vastaavan kolikon säilytetään kolmannen osapuolen pankin tilillä, mikä takaa kolikoiden haltijoille varman tuen Ison-Britannian punnalle. LBX: n toimitusjohtaja, Benjamin Dives, lainattiin myös sanoen, että myös ylin kirjanpitoyritys tarkastaa varaukset säännöllisesti. Hän lisäsi myös uskovansa, että LBXPeg on ensimmäinen ns. “Stablecoin”, joka on sidottu puntaan.

Lainatakseni Benjaminia joidenkin tiedotusvälineiden kattamana:

“Olisimme valmiita lyödä ensimmäinen salauspunta seuraavan 10 päivän aikana”, Dives kertoi Business Insiderille.

“Ensisijainen käyttötapaus on selvitys OTC-kaupoista Lontoon markkinoilla, sitten kansainyhteisön pörssit, joissa heillä ei ole fiat-pankkitoimintaa, ja sitten arvopaperimerkit, jotka haluavat maksaa osinkoja salauspunnassa.”

Stablecoinit ovat edelleen suosikki sijoittajien, kauppiaiden ja pörssien keskuudessa

Stablecoinit nousivat suosioon viime vuonna dollariin sidotun kryptovaluutan Tetherin nousun ansiosta. Koska nämä kryptovaluuttojen hinnat on sidottu reaalimaailman omaisuuteen, yleensä dollariin, niillä on tärkeä rooli valtavirran hintavakauden tarjoamisessa, mutta ne säilyttävät kuitenkin yhteentoimivuutensa ja digitaalisen luonteensa. Siksi heillä on suuri kysyntä sijoittajien, kauppiaiden ja pörssien keskuudessa, koska ne tarjoavat tilapäistä suojaa salauksen valuuttojen volatiliteetin lieventämisessä..

Mutta hitaasti näistä näyttää olevan tuleva silta perinteisen ja digitaalisen finanssimaailman välillä, kun uudet sijoittajat löytävät mukavuutta pitää heidät ja saavat ymmärrystä ensin ennen hyppäämistä salausinvestointeihin. Vakailla kolikoilla suosio kasvaa jatkuvasti elinkeinonharjoittajien keskuudessa, ja nämä uudet sijoittajat, jotka haluavat viipaleen kryptovaluutta, lisäävät myös sen kasvavaa kysyntää.

Näiden stablecoinien kysyntä on niin valtava, että krypto-lompakon tarjoajan Blockchainin julkaiseman raportin mukaan kehitteillä on nyt yli 50 stablecoin-projektia. Raportissa todetaan, että 23 stablecoiinia (40%) on eläviä ja 34 stablecoineja (60%) on lanseerausta edeltävässä vaiheessa.

Lue myös: Decentralization Ghost alkaa Haunt Geminiin vakaa kolikko muutaman päivän kuluttua julkaisusta

Vakaa kolikoiden käyttöönotto

Raportissa todetaan myös, että vakaiden kolikoiden käyttöönotto on ollut ylivoimaista

Kaikkien vakiomallien kokonaismarkkina-arvo on 3 miljardia dollaria eli 1,5% kaikkien salausvarojen kokonaismarkkina-arvosta; Tether muodostaa 93% kaikista vakiomarkkinoiden markkina-arvoista ”

Tether (USDT) on toiseksi aktiivisimmin myytävä kryptovaluutta (~ 60% BTC: n päivittäisestä kaupankäyntimäärästä), ja aiemmin tänä vuonna se myös nousi 10 parhaan salausvarallisuuden markkina-arvon mukaan.

Raportissa todetaan pörsseihin listautumisen osalta,

“Stablecoins on listattu tällä hetkellä yli 50 eri pörssiin, ja Tetherillä on eniten yksittäisiä vaihto-ilmoituksia (vähintään 46)”

“Stablecoins on onnistunut saamaan listauksia tärkeimmistä pörsseistä, ja kahdeksalla stablecoineilla (42% elävistä kolikoista) on yksi tai useampi Tier-1-pörssinoteeraus: Tether (6), TrueUSD (5), SteemDollar (4), NuBits (2) , BitBay (2), Kaksoset (2), Paxos (2), Numins (1), STASIS (1), HelloGold (1) ”

Yhdysvalloissa kukoistavien vakiintuneiden valmisteiden myötä uusi tulokas Yhdistyneestä kuningaskunnasta tekisi kilpailusta terveellisemmän. Stablecoinien käyttö eri valuutoissa auttaa saamaan enemmän ihmisiä salauksiin, koska heillä olisi vakaa kotivaluutan tunnus, johon voi lyödä vetoa salausmarkkinoilla.

Saammeko myös vakaita kolikoita Aasiasta? Kerro meille mielipiteesi samasta.  

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me