Trezor-lompakon tarkistus Ominaisuudet, turvallisuus, edut ja haitat

Trezor-lompakon tarkistus

Tänään tarkastelemme Trezor Wallet One ja mitä ominaisuuksia tällä laitteella varustetulla lompakolla on.

Trezor Wallet Review: Yleiskatsaus

Trezor on ensimmäinen salattu laitteistolompakko, joka on koskaan luotu. Lompakon lanseerasi tšekkiläinen Satoshi Labs, joka on tuottanut monia salaustuotteiden innovaatioita vuonna 2014..

Satoshi Labs perusti myös Slush-nimisen bitcoin-kaivosaltaan toimitusjohtajan lempinimen jälkeen Kolikkokartta, digitoitu kartta, joka näyttää, missä paikoissa hyväksytään Bitcoin-maksut.

Yhtiön kaksi lompakkomallia, Trezor One ja Trezor Model T, ovat pienikokoisia laitteita, jotka tukevat laajaa salausta ja pitävät ne turvassa offline-tilassa..

Tämänpäiväisessä Trezor-katsauksessa tarkastelemme Model One- tai T-One Model -ominaisuuksia, kuten monet muutkin tuntevat.

Tuetut valuutat ja käytettävissä olevat maat

Trezor One antaa käyttäjille mahdollisuuden tallentaa yli 1000 kolikkoa ja melkein kaikki ERC-20-rahakkeet, mukaan lukien Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, ZCash ja monet muut. EOS, Ripple, Cardano ja Monero eivät ole tuettuja Model One -mallissa, mutta ovat käytettävissä Trezor Model T -mallissa. NEO ei ole tuettu molemmissa malleissa.

Trezor One -palvelua voivat ostaa ihmiset kaikista maista, kunhan he ostavat lompakon Trezorin virallisilta sivustoilta tai hyväksytyiltä kolmannen osapuolen myyjiltä. Voit tarkistaa heidän hyväksytyn jälleenmyyjänsä luettelon verkkosivusto.

Trezor-lompakon yhteensopivuus

Lompakkoa voidaan käyttää Windows, Mac OS, Linux, Android, iOS sekä Chrome- ja Firefox-selainlaajennusten kautta. Trezorin lompakon käyttöliittymä voidaan ladata työpöydälle ja mobiililaitteille osoitteesta wallet.trezor.io.

Käyttöliittymä ja kokemus

Käyttöliittymää on päivitetty useita kertoja, jotta lompakko olisi mahdollisimman käyttäjäystävällinen. Suunnittelu on puhdas ja kirkas, jonka avulla käyttäjät voivat helposti löytää ja hallita kryptojaan.

Sen ulkopinta on pieni ja kompakti, ja Trezor on noin auton avaimen kokoinen, jonka liität tietokoneeseen USB-kaapelilla.

Kotelo on joko valkoista, mustaa tai metallista, ja viimeinen on kalliimpi, koska se ei ole valmistettu muovista, kuten kaksi ensimmäistä, mutta anodisoidusta alumiinista. Laitteessa on kirkas 128 × 64 pikselin OLED-näyttö, joka voi sisältää jopa kuusi riviä tekstiä ja näyttää kaikki tapahtumatarkastukseen tarvittavat tiedot. Lompakon käyttöliittymässä on myös kaksi painiketta.

Kuinka hankkia Trezor-lompakko

 1. Siirry verkkoselaimellasi osoitteeseen trezor.io/start ja valitse Trezor One;
 2. Asenna Trezor Bridge tietokoneellesi .;
 3. Päivitä sivu;
 4. Liitä laite uudelleenlatauksen jälkeen pakkauksesta saamallasi USB-kaapelilla tietokoneeseen.
 5. Napsauta “Asenna laiteohjelmisto”.
 6. Asennuksen jälkeen laite käynnistyy uudelleen ja aloittaa alustamisen. Irrota laite ja kytke se uudelleen ja päivitä sivusto.
 7. Luo uusi lompakko napsauttamalla tervehdyssivulla Luo uusi.
 8. Napsauta “Luo varmuuskopio kolmessa minuutissa”, jos haluat varmuuskopioida 24 sanan palautuslauseesi.
 9. Kirjoita sanat muistiin oikein ja siirry seuraaviin painamalla laitteen painiketta. Voit kirjoittaa sanat toimitettuihin palautuskortteihin;
 10. Anna Trezorille nimi;
 11. Aseta PIN-koodi laitteen lukitsemiseksi.

Jos olet päässyt tähän arvosteluun, sinun pitäisi nyt olla toimiva Trezor-lompakko.

Kuinka käyttää Trezor-lompakkoa

Trezor Lompakko Yksi

Salausvaluuttojen lisääminen Trezor Walletiin

 1. Valitse salaus, jonka haluat lisätä lompakkoon;
 2. Napsauta Vastaanota-välilehteä;
 3. Napsauta “Näytä täydellinen osoite” nähdäksesi laitteesi lompakon osoitteen.
 4. Kopioi tämä osoite lähettääksesi rahasi toisesta lompakosta tai vaihtotililtä.

Maksujen suorittaminen Trezor-lompakolla

 1. Valitse lähetettävä;
 2. Napsauta Lähetä-välilehteä;
 3. Syötä kohdeosoite ja kuinka paljon haluat lähettää;
 4. Vahvista tapahtuman tiedot ja napsauta “Lähetä”;

Vastaanotetaan salaus Trezorin lompakkoon

 1. Napsauta Vastaanota-välilehteä;
 2. Kopioi Trezor-lompakon osoite;
 3. Jaa osoite sille, joka haluaa suorittaa maksun / lähettää salauksen;
 4. Odota, että varat hyvitetään lompakkoosi.

Sisäänrakennettu vaihto

Trezor One sisältää myös sisäänrakennetun vaihto-ominaisuuden, jota tuetaan yhteistyössä Changellyn ja ShapeShiftin kanssa. Tämän ansiosta lompakon omistajat voivat käydä kauppaa kryptien välillä suoraan Trezorista käyttämällä lompakon sivustoa.

Kaupan suorittamiseksi sinun on:

 1. Käytä Trezor-lompakon sivusto;
 2. Valitse myytävä kryptovaluutta siirtymällä sivun vasempaan yläkulmaan;
 3. Valitse tilisi rahoilla ja kolikolla, jonka olet kiinnostunut ostamaan;
 4. Valitse, millä tilillä haluat hyvittää varat;
 5. Vahvista tapahtuman tiedot;
 6. Napsauta Jatka vaihtoa ja vahvista siirto Trezor-laitteellasi.
 7. Valitse vaihto (Changelly tai ShapeShift) ja anna loput yksityiskohdat ja vahvista sitten tapahtuma.
 8. Vahvista vaihto Trezor-laitteistolompakossasi, jotta kauppa voi jatkua.

Trezor-lompakkomaksut

Trezor-lompakko ei veloita mitään maksuja, kun käytät laitetta, lukuun ottamatta todellisten tuotteiden ostamiseen tarvittavia rahaa ja verkkokauppamaksuja, jotka veloitetaan kauppaa tehtäessä. Sitä myydään noin 50-60 dollaria riippuen toimitusveroista tai jälleenmyyjistä.

maksutavat

Trezor voidaan ostaa luottokortilla tai jopa Bitcoinilla.

Tapahtuma-ajat

Kaikki salauksen siirrot suoritetaan melkein välittömästi, samoin kuin vaihtopalvelun kautta suoritetut kaupat.

Suojausominaisuudet

Kuten olemme maininneet salauslompakoita koskevassa katsauksessa, turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää, ja Trezor Wallet tarjoaa huipputason turvallisuus salausvaroille. Trezorin lähdekoodi on avoimen lähdekoodin, mikä tarkoittaa, että jokainen voi tarkastaa sen ja tarkastaa sen.

Lompakon tärkein ominaisuus on, että se pitää varat kylmävarastossa ja katkaisee linkit mihin tahansa Internet-yhteyteen.

Kun asetat lompakon, laite luo 24 sanan palautuslauseen, jonka avulla voit palauttaa lompakon, jos kadotat tai rikki laitteesi.

Siemeniä voidaan käyttää myös muissa lompakoissa varojen palauttamiseksi, jos Trezor lakkaa toimimasta yrityksenä. Voit myös lisätä toisen sanan palautuslauseeseesi parantaaksesi lompakon turvallisuutta siten, että kun joku saa käsiinsä lompakon ja palautuslauseesi, hän ei pääse siihen ilman 25. sanaa.

Laite estää luvattoman käytön PIN-koodilla, jolla on älykäs asennusprosessi, joka yhdistää laitteen näytön ja tietokoneen näytön, jotta PIN-koodisi pysyy piilossa. Tietokoneen näytössä näkyvä numeronäppäimistö näyttää kysymysmerkkejä, mikä edellyttää, että tarkistat laitteesi numeron sijainnin suhteen. Laitteen näytöllä näkyvät numerot ovat sekaisin. Sinun on annettava PIN-koodi kahdesti päästäksesi laitteeseen, ja numeroiden järjestys vaihtelee syötteiden välillä.

Lompakossa ei ole esiasennettua laiteohjelmistoa, joten voit asentaa käyttöliittymän uusimman version. Trezor on niin turvallinen, että sitä voidaan käyttää jopa tietokoneissa, joissa on jo haittaohjelmia.

Asiakaspalvelu

Trezorin omistajat voivat löytää kysymyksiä yleisimmistä ongelmista tai kyselyistä siirtymällä tämän usein kysyttyjen kysymysten osioon. Trezorin tuki Centerissä on myös aktiivinen Facebook-sivu, jolla asiakastukitiimi tarjoaa nopeita vastauksia asiakkailleen.

Trezor-lompakon maine

Trezorin katsotaan olevan yksi markkinoiden turvallisimmista laitteistolompakoista, ja sen takana olevaa yritystä kunnioitetaan luotettavana salaustoimialana..

Trezor-lompakko: tuomio

Trezor One on kompakti lompakko, jonka avulla voit tallentaa ja vaihtaa salaustasi turvallisesti yhdessä paikassa. Toivomme, että Trezor-tarkastuksemme on toimittanut sinulle tietoja, jotka olit kiinnostunut saamaan tietää lompakosta.

Trezor Wallet Review: Plussat ja miinukset

Plussat:

 • Edulliseen hintaan;
 • 100% kylmävarastointi;
 • Tapahtuman vahvistus voidaan tehdä vain laitepainikkeilla;
 • Kompakti koko;
 • Tukee laajaa valikoimaa kryptovaluuttoja ja rahakkeita;
 • Voidaan käyttää jopa haittaohjelmien saastuttamissa tietokoneissa.

Haittoja:

 • Ei hierarkkinen deterministinen;
 • Muovikotelo.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me