Bedste XRP-tegnebog: Måder at gemme dine krusningsaktiver sikkert

Cryptocurrency er centrum for tiltrækning nu med det nylige tyremarked. Der er mange flere investorer, der kommer ind i rummet og køber forskellige aktiver. Nogle af disse investorer er ret vidende om digitale aktiver, mens nogle lige er begyndt. Uanset hvilken kategori du tilhører, er der en ting at overveje, sikkerheden af ​​dine aktiver, især når man taler om nogle af de mest populære, såsom XRP.

Der er hackere og andre cyberkriminelle, der konstant leder efter måder at stjæle din krypto fra dig. Uanset hvilket aktiv du investerer i, er det derfor vigtigt, at du finder en måde at gemme det sikkert på. Sikkerheden for aktiverne afhænger af typen af ​​tegnebog, du gemmer dem i. Der er mange af dem, men du leder måske kun efter den bedste XRP-tegnebog. Nå, dette er hvad denne artikel handler om, så læs videre.

Faktorer, der skal overvejes, når du vælger den bedste XRP-tegnebog

XRP support: Naturligvis skal tegnebogen understøtte XRP, da det er det primære aktiv, du ønsker at gemme i tegnebogen.

Multi-valuta support: Selvom dette ikke er nødvendigt, vil du muligvis have en pung med flere valutaer, som giver dig mulighed for at konvertere dine aktiver til andre på et eller andet tidspunkt, hvis du ønsker det.

Brugervenlighed: Dette er især vigtigt for begyndere. Du ønsker ikke at ende med en tegnebog, som du har brug for en tredjepart til at betjene.

Sikkerhed: Hvor sikker er tegnebogen? Du skal kigge efter en tegnebog med høj sikkerhed, så du ikke går glip af din XRP.

Brugeranmeldelser: Alle ovenstående oplysninger er let tilgængelige ved at læse anmeldelserne fra dem, der har brugt tegnebogen før. Se efter sådanne anmeldelser, inden du vælger, hvilken tegnebog du vil bruge.

Uden yderligere forsinkelse skal vi overveje de bedste XRP-tegnebøger, du skal bruge.

Atomic Wallet

ripple_xrp_crypto_wallet

Det er en af ​​de bedste Ripple-tegnebøger med mindst 3,5 milliarder brugere. Atomic Wallet understøtter mere end 300 kryptokurver, inklusive XRP. Det kan også fungere på Linux-, Windows- og Mac-operativsystemer. Tegnebogen giver dig mulighed for at udføre kryptokurrency-transaktioner og endda dem, der kan bruge et bankkort.

En anden fordel ved Atomic Wallet er, at brugeren får en chance for at vinde belønninger efter validering af transaktioner. Det er praktisk og ligetil at bruge denne tegnebog, fordi du kan installere den på din telefon. Dem i XRP-forretningen anbefaler det på grund af de funktioner, det indeholder, og mest af alt en glat brugergrænseflade.

Tegnebogen kan gemme alle dine oplysninger, inklusive blockchain-saldi, med en privat nøgle, der er unik for dig. Denne særlige nøgle er dannet af et mnemonisk frø. An Atomic tegnebog garanterer sikkerhed og kontrol, når du vælger at bruge det.

Ledger Nano X

Kilde: ledger.com

Ledger er et kendt navn, når det kommer til sikkerhed og tegnebøger. Det er den øverste tegnebog, Ledger Nano X, er en af ​​de bedste, når det kommer til opbevaring af XRP. Denne tegnebog anses for at være en af ​​de mest sikre, fordi den blev lavet af et Bitcoin-sikkerhedsfirma, Ledger. Desuden skyldes dens sikkerhed, at det er en af ​​de bedste hardware-tegnebøger.

Dette hører til en kategori kendt som kolde tegnebøger. Fordi de ikke har forbindelse til internettet hele tiden, er det betydeligt sværere for hackere at nå det. Tegnebogen er som en USB-hukommelse og kan let bæres i lommen, uanset hvor du går.

Ledger Nano X understøtter også flere kryptokurver og lægger ingen grænser for, hvor meget XRP du kan holde. Dette er meget praktisk, da du kan eje den ønskede mængde uden at have flere tegnebøger. De private nøgler til tegnebogen gemmes offline, så din XRP er så sikker som den bliver.

Guarda tegnebog

Guarda tegnebog

Guarda er en estisk-baseret tegnebogudbyder, der tilbyder support til en bred vifte af kryptokurver. Ud over XRP understøtter tegnebogen også 40+ mønter som Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ethereum, Dash, Monero, NEM, NEO, EOS og mange andre.

Guarda har apps til de fleste større desktop- og mobiloperativsystemer samt en web- og kromudvidelse.

Tegnebogen har også inkorporeret flere tjenester til kryptostyring, såsom en indbygget kryptobørs, direkte fiat-køb til krypto og Guarda Token Generator.

Guarda er en ikke-frihedsberøvende tegnebog, hvilket betyder, at kun du har adgang og kan administrere dine private nøgler. Alle nøgler og sikkerhedskopier krypteres via Advanced Encryption Standard (AES).

Hold nøglen

Kilde: keepkey.myshopify.com

Hold nøglen er en kryptovaluta tegnebog udviklet af kryptokursudveksling ShapeShift. Det er en af ​​de bedste XRP-tegnebøger og også en af ​​de sikreste. Tegnebogen blev designet til at interagere med ShapeShift-grænsefladen til handel uden kommissionsgebyrer. Det understøtter alle større kryptokurrency, inklusive XRP, og flere aktiver tilføjes kontinuerligt.

Især KeepKey-tegnebogen har en meget enkel brugergrænseflade, hvilket gør den til den foretrukne tegnebog for begyndere. Denne hardware-tegnebog er også meget sikker, fordi den bruger en tilfældig talgenerator til at generere private nøgler. Hvis du leder efter den bedste XRP-tegnebog, kan dette være et godt valg, især hvis du er nybegynder.

GateHub

GateHub er en varm tegnebog til opbevaring af flere kryptokurver, inklusive XRP. Virksomheden bag det, GatHub.net er bygget på XRP Ledger-protokollen og giver dig mulighed for at sende, modtage og handle digitale aktiver. GateHub er en af ​​de mest pålidelige tegnebøger, når det kommer til XRP og også meget nem at bruge.

Det kræver dog mindst 20XRP for at arbejde. Modtagelse og overførsel af XRP kan gøres meget let til og fra tegnebogen. En ting at bemærke er, at varme tegnebøger er langt mere tilbøjelige til angreb end kolde tegnebøger, såsom Ledger Nano X eller KeepKey. Det tilrådes at have en begrænset mængde XRP her, så du ikke gør opmærksom på dig selv.

Ikke alle kan godt lide at bruge en hardware-tegnebog, så hvis du er villig til at risikere det hele, kan du måske prøve at bruge GateHub til nem analyse af markedstendenser og brug af din XRP.

Ledger Nano S

Kilde: tokenclub.co

Dette er en anden tegnebog fra det franske Bitcoin-sikkerhedsselskab, Ledger. Det ligner meget på Ledger Nano X, men meget billigere. Ligesom Nano X kræver det, at en enhed som en bærbar computer fungerer, ligesom et flashdrev. Det understøtter mange kryptokurver, inklusive et ubegrænset antal XRP.

Ledger Nano S er selvfølgelig en af ​​de sikreste tegnebøger til opbevaring af XRP såvel som ethvert andet aktiv. Med det vil hackere have svært ved at komme til din XRP, som vil være offline det meste af tiden. Du forbinder den kun til en computer, når du sender eller modtager kryptovalutaer. Det har også en meget enkel brugergrænseflade, når den er tilsluttet, hvilket betyder, at selv en absolut nybegynder kan bruge det med succes. Når vi taler om den bedste XRP-tegnebog, er dette en mulighed at se på.

Ristet brød

Toast Wallet Review

Hvis du vil have den bedste XRP-tegnebog, er Toast en god mulighed for dig. Den er tilgængelig både på stationære og mobile enheder, så du kan bære din XRP med dig overalt. Det fungerer på tværs af alle enheder og operativsystemer, inklusive iOS, Android, Windows, Mac og Linux.

En enestående egenskab ved Toast-tegnebogen er dens enkelhed. Det har en så enkel brugergrænseflade, at enhver, der er i stand til at betjene en telefon eller computer, kan bruge den problemfrit. Alle krypterede nøgler til tegnebogen genereres på enheden og forlader den aldrig, hvilket gør den mere sikker end den gennemsnitlige varme tegnebog. Alle brugernes oplysninger forbliver på enheden uden at blive flyttet online for at sikre, at de er sikre.

Konklusion

Dette er de øverste tegnebøger, når det kommer til XRP-opbevaring. Hvis du leder efter den bedste XRP-tegnebog, kan du vælge blandt dem, især hardwaretegnene, hvis sikkerhed er meget vigtig for dig.

Bemærk: Dette indlæg blev oprindeligt offentliggjort den 14. april 2020 og er blevet opdateret fuldstændigt og rigtigt i indholdet den 10. marts 2021.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me