LocalBitcoins Review | Palkkiot, turvallisuus, edut ja haitat

LocalBitcoins -katsaus

LocalBitcoins on tunnettu peer-to-peer -markkinapaikka Bitcoin-kaupankäynnille. Tänään tarkastelemme pörssin tarjoamia ominaisuuksia ja sopivatko ne kaupankäyntitarpeisiisi.

LocalBitcoins Review: Pörssin yleiskatsaus

paikalliset kolikot

LocalBitcoinsin perusti vuonna 2012 Jeremiah Kangas Helsingissä, nykyisen toimitusjohtajan ollessa Nikolaus Kangas. Alusta on nopeasti saavuttanut suosiota palvelun ollessa saatavilla yli 240 maassa.

Äskettäin yritys käynnisti sisaryrityksen nimeltä LocalEthereum, joka tukee Ethereum P2P -vaihtoa. Mielenkiintoista tässä yrityksessä on se, että se ei ole saanut taloudellista tukea pääomasijoittajilta.

Alusta helpottaa henkilökohtaisia ​​tapaamisia tai suoria neuvotteluja ostajille ja myyjille, jotka voivat käyttää yli 40 maksutapaa. Tätä näkökohtaa käsitellään myöhemmin LocalBitcoins-katsauksessamme.

Tuetut valuutat ja käytettävissä olevat maat

Kuten nimestä voi päätellä, LocalBitcoins tukee vain Bitcoinsin kauppaa ja vaihtoa.

Sivusto antaa kauppiaille mahdollisuuden käyttää monenlaisia ​​fiat-valuuttoja, kuten BTC / USD, BTC / EUR, BTC / GBP, BTC / AUD, BTC / CAD, BTC / CNY, BTC / INR ja 120 muuta valuuttaa..

Alusta on saatavana 248 maassa ja 7789 kaupungissa ympäri maailmaa. Maita, joihin ei pääse sääntelyongelmien ja kansainvälisten taloudellisten rajoitusten takia, ovat Yhdysvallat, Kiina, Indonesia, Syyria, Iran ja Pohjois-Korea.

LocalBitcoins tarkistaa yhteensopivuudet

LocalBitcoins-käyttöliittymää voidaan käyttää kaikissa suurimmissa selaimissa sekä PC- ja tablet-käyttöjärjestelmissä, kuten Windows ja Mac. Heidän mobiilisovelluksensa on käytettävissä vain Android-käyttäjille.

Käyttöliittymä ja kokemus

Pörssin käyttöliittymä on siististi muotoiltu, ja kaikki tiedot ovat hyvin esillä, joten kaikkien on helppo käyttää ja löytää tarvitsemansa siirtymättä sivuston muihin osiin..

Local Trader -mobiilisovellus LocalBitcoinsille on avoimen lähdekoodin ohjelmisto Android-laitteille. Sovelluksella on ilmoitettu olevan monia virheitä ja kirjautumisongelmia.

LocalBitcoins-käyttöliittymä

Kuinka saada LocalBitcoins-tili

Rekisteröintiprosessi

 1. Mene PaikallisetBitcoins ja napsauta “Rekisteröidy”;
 2. Täytä lomake käyttäjänimelläsi, sähköpostiosoitteellasi, salasanallasi ja lähetä captcha;
 3. Lataa henkilöllisyystodistus, kuten passi tai kansallinen henkilökortti;
 4. On suositeltavaa täydentää profiilisi, kun olet avannut tilisi. Useimmat kauppiaat kieltäytyvät käymästä kauppaa kanssasi, jos sinulla on epätäydellinen profiili.

Kuinka käyttää LocalBitcoins Exchangea

Bitcoinin ostaminen ja myyminen

 1. Siirry “Quick Buy” – tai “Quick Sell” -välilehdille nähdäksesi tarjoukset.
 2. Jos haluat ostaa / myydä BTC: tä, siirry kohtaan “Osta nopeasti” / “Pikamyy” ja valitse maa avattavasta valikosta.
 3. Valitse haluamasi maksutapa pudotusvalikosta Kaikki verkkotarjoukset (maksutapoja käsitellään myöhemmin LocalBitcoins-arvostelussa);
 4. Sinulle näytetään luettelo kauppiaista, jotka vastaavat suodatinvalintasi;
 5. Valitse tarjous luettelosta;
 6. Jokaisen tarjouksen vieressä on Osta- tai Myy-painike. Napsauta painiketta päästäksesi käyttäjätietosivulle. Täällä voit tarkastella myyjän / ostajan mainetta ja nähdä, kuinka monta kauppaa hän on lopettanut ja kunnioittanut, palautteen kokonaispistemäärän ja profiilin vahvistamisen tilan.
 7. Jatka tapahtumaa kerran, ja olet myyjän / ostajan kanssa sopinut kaikista kaupan ehdoista. Pystyt keskustelemaan suoraan elinkeinonharjoittajan kanssa neuvotellaksesi ehdoista, kuten valuuttakurssi, tapaamisaika ja tapaamispaikka (jos henkilökohtaisesti) jne.
 8. Jätä palaute, kun olet lopettanut tapahtumasi.

Jos haluat tehdä oman kaupankäyntitarjouksen, siirry “Kaupan lähettäminen” -osioon.

LocalBitcoins Exchange -maksut

LocalBitcoins veloittaa kiinteän 1%: n maksun myyjiltä ilman ostajille maksuja. Alustan tarjoamille kauppiaan laskutuspalveluille veloitetaan 0,5% maksu, joka otetaan jokaisesta tehdystä laskusta.

Jos laskun maksamiseen käytetään ulkoista tapahtumaa, joudut maksamaan Bitcoin-verkon talletusmaksun, joka vähennetään laskun summasta.

Tilin rekisteröinnistä, Bitcoins-ostoista ja LocalBitcoins-lompakotapahtumista ei peritä maksuja.

Sinun on maksettava riippumatta Bitcoin-verkon kyseisenä ajankohtana käyttämästä transaktiomaksusta.

Localbitcoins maksutavat Arvostelu

Käyttäjillä on pääsy laajimpaan pörssin koskaan tarjoamaan maksutapaluetteloon. Jotkut mukana olevista menetelmistä ovat:

 • Pankkisiirto (ACH / SEPA);
 • Käteinen raha;
 • Luottokortti;
 • Kryptovaluutta;
 • Amazon-lahjakortti;
 • Google Wallet;
 • PayPal;
 • Square Cash;
 • Venmo;
 • Western Union;
 • Xoom.

Tapahtuma-ajat

Fiat-maksujen talletusten käsittelyajat riippuvat valitusta maksutavasta. Bitcoin vapautetaan turvatalletuksesta, kun myyjä vahvistaa saaneensa maksun. Tämä voi olla ongelmallista, koska luotat siihen, kun myyjä päättää vahvistaa maksun.

Siirtorajat

LocalBitcoins-käyttäjien tileillä ei ole rajoituksia. Jäsenet voivat asettaa omat myynti- tai ostorajat ja hinnat.

Suojausominaisuudet

Tässä Localbitcoins Review -sivustossa saatat huomata, että vaihtoalusta sisältää tietoturvaominaisuuksia, kuten kaksivaiheisen todennuksen, HTTPS-verkkosalauksen, SMS- ja sähköpostihälytykset, Login Guardin, PGP-salauksen sähköpostiviestintään ja escrow-palvelun.

Talletustalletuksessa on ostajan lähettämät rahat, ja varat vapautetaan, kun myyjä vahvistaa kaupan onnistumisen.

Kaupankäyntialusta hakkeroitiin vuonna 2015 LiveChat-tilinsä kautta menettämällä noin 17 BTC: tä asiakaslompakoista. Vuotta aiemmin hakkeri murtautui palvelimiinsa, mutta LocalBitcoins väitti, ettei asiakkaan tietoja varastettu. Tämän vuoden tammikuussa vaihto kärsi noin 5 tuntia kestäneestä tietoturvarikkomuksesta. Hakkerit murtautuivat kuuteen käyttäjätiliin ja varastivat yli BTC 7.9.

Vaikka toisin kuin muissa pörsseissä, LocalBitcoinsin ei tarvitse pitää salausta valuutalla ostajille, myyjien on käytettävä sisäistä lompakkojärjestelmään alustan escrow-palveluihin.

PaikallisetBitcoins Asiakaspalvelu Arvostelu

LocalBitcoinsin tukitiimi voidaan tavoittaa 24/7 sähköpostilippujärjestelmän kautta, mutta sen on arvioitu olevan reagoimaton, ja käyttäjät valittavat, etteivät he saaneet vastausta sähköposteihin.

Vaihtokatsauksessa tuki on erittäin tärkeä näkökohta, koska monilla alustoilla on vaikeuksia tällä alueella.

LocalBitcoins Exchange Review -maine

Monet asiakkaat ovat ilmoittaneet joutuneensa kosketuksiin vilpillisten käyttäjien kanssa tai huijataan alustalla.

On olemassa monia online-arvosteluja, jotka kuvaavat, kuinka käyttäjät huijataan, mikä on vaikuttanut ajoissa pörssin maineeseen. Itse asiassa LocalBitcoins ei ole syyllinen, jos huijarit käyttävät alustaa ihmisten repimiseen. Ongelmana on, että vertaisverkkokaupalla on paljon riskejä, ja kauppiaiden tulisi ryhtyä kaikkiin varotoimenpiteisiin.

Alustalla on myös osa, johon käyttäjät voivat lähettää petos- ja huijausvaroituksia, varoittamaan muita kauppiaita kokemuksestaan ​​ja välttämään kauppaa näiden käyttäjien kanssa.

LocalBitcoins.com kohtasi valtavaa yhteisön vastahyökkäystä, kun se aloitti tiukempien Know-Your-Customer (KYC) -protokollien täytäntöönpanon vuoden 2018 alussa. Koska yksi sen myyntipisteistä oli käyttäjien nimettömyys, koska rekisteröintiin tarvitaan vain sähköposti, monet käyttäjät olivat järkyttyneitä siitä, että P2P-alusta käytti näitä sääntöjä.

Kohdassa 2.4 todetaan, että “tilin vahvistaminen tunnuksella on tällä hetkellä pakollista kaikille mainostajille ja käyttäjille, joiden kaupankäyntimäärä ylittää tietyn rajan.” Yritys syyttää, että muutos tehtiin käyttäjien suojaamiseksi petoksilta, rahanpesulta, rikolliselta toiminnalta ja muulta laittomalta toiminnalta.

LocalBitcoins Review: Tuomio

LocalBitcoins on vaihtoalusta, joka helpottaa peer-to-peer Bitcoin -kauppaa. Palkkiorakenne on edullinen ostajille, mutta haittapuoli on, että monet vilpilliset kauppiaat väärinkäyttävät alustaa ja haluavat huijata ihmisiä rahoistaan.

LocalBitcoins Exchange: Hyödyt ja haitat

Plussat:

 • Laaja valikoima maksuvaihtoehtoja;
 • Laaja maantieteellinen kattavuus;
 • Osto- / myyntimäärillä ei ole rajoituksia;
 • Yksinkertainen maksurakenne;
 • Ei maksuja ostajille.

Haittoja:

 • KYC-vaatimukset vaarantavat nimettömyyden;
 • Huijauskauppiaat ovat yleisiä;
 • Olet riippuvainen myyjästä vahvistamaan maksun;
 • Voi saada korkeammat hinnat kuin Bitcoinin markkina-arvo.

Ominaisuudet: wethecryptos.net

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me