Ledger Nano S -katsaus: Hyvä tietää ennen tilaamista

pääkirja nano s

Ledger-lompakko laitteet ovat laitteistolompakoita, joita voidaan käyttää salauksen suojaamiseen. Suurin osa meistä on kasvanut aikakaudella, jolloin lompakko tarkoittaa pientä kokoontaitettavaa koteloa, jota käytetään käteisen ja pienten muovikorttien, kuten pankki-, luottokorttien jne. Säilyttämiseen, mutta koska kryptovaluutta otettiin käyttöön vuonna 2009 ja sen valtava kasvu, tilanne on vakava. kysyntä joillekin mekanismeille tämän digitaalisen rahan turvaamiseksi. Ledger Wallet S on keksitty vastaamaan tähän kysyntään.

Joten avautuva kysymys on:

Mikä on Ledger Wallet S ja miksi sitä tarvitsemme?

Ledger Nano S on yksi suosituimmista laitteistolompakoista salaustallennukseen. Lompakko on suunniteltu tallentamaan lukuisia kryptovaluuttoja ja sillä on korkeimmat turvaominaisuudet. Ledger on erittäin kiitosta sijoittajilta, jotka haluavat pitää digitaalisen omaisuuden turvallisesti, ja harrastajat ostavat yli 160 maasta.

osta pääkirja nano s

Yritys kirjanpidon takana

Ledgerillä, joka on luonut tämän lompakon, on vuosien kokemus suojausketjujen kehittämisestä blockchain-sovelluksille ja kryptoille. Vuonna 2014 perustetulla yrityksellä on toimistot sekä San Franciscossa että Pariisissa, ja sillä on 130 kehittäjän tiimi.

Ledger on erikoistunut erilaisten palvelujen ja tuotteiden luomiseen kryptovaluuttaomaisuuden turvaamiseksi sekä yritykselle että henkilökohtaiseen käyttöön. Yhtiö on kerännyt yli 85 miljoonaa dollaria neljässä investointikierroksessa.

Käyttöliittymä

Ledger Nano S: n käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja navigoitava, ja siinä on hyvin yksinkertainen prosessi. Löydämme käyttöönottoprosessi myöhemmin alla.

Asennuksen jälkeen sinun on valittava tappi, jonka jälkeen syntyy 24 sanan siemen. Koko alkuasetukset tulisi suorittaa alle 5 minuutissa.

Tämän jälkeen sinun on selattava monia saatavilla olevia sovelluksia ja asennettava digitaalisen valuutan tarvitsemat sovellukset. Nämä sovellukset ovat vastuussa kolikoidesi lähettämisestä tai vastaanottamisesta. Sovellukset on suunniteltu siististi, jotta voit helposti nähdä, kuinka voit lähettää ja vastaanottaa tapahtumia, luoda uusia tilejä, muuttaa näytön asetuksia ja muita toimintoja.

A Ledger Live -työpöytäohjelmisto on myös saatavana, jota voidaan käyttää luomaan Bitcoin-osoitteet rahastotapahtumille, tarkastelemaan tilitietoja ja valuuttakurssia.

Ledger Nano S -lompakossa on sisäänrakennettu yhteensopivuus olemassa olevien lompakoiden kanssa, joten et ole asettanut kaikkia lompakoita kolikoillesi. Bitgo, MyEtherWallet, Copay, MyCelium, Electrum ovat joitain online-lompakoita, joita Ledger tukee.

Tuetut kolikot ja rahakkeet

Ledger Nano S on hyvä kauppiaille, jotka haluavat monipuolisen salkun, koska se tukee yli 1000 erilaista digitaalista omaisuutta. Luettelo sisältää kaikki suositut kolikot ja monia eksoottisia altcoineja:

Bitcoin Litecoin Zcash Lieka
Ethereum Viiva Dogecoin Tähtien
Bitcoin Cash Monero IOTA Ethereum Classic
Ripple EOS Cardano ERC20-pohjaiset rahakkeet
Litecoin NEO TRON

Ledger Nano S: n asettaminen ja käyttö

Asennuksen aloittamiseksi sinun on liitettävä laite tietokoneeseen USB-kaapelilla. Ledger avaa ja ohjaa sinut seuraavaan URL-osoitteeseen: https://www.ledgerwallet.com/start/ledger-nano-s

Ensin on määritettävä laitteen PIN-koodi. Painamalla kahta sivupainiketta voit siirtyä asetuksissa ylös ja alas, ja kun painat molempia kerralla, vahvistat valinnan.

PIN-koodin on oltava vähintään neljä numeroa. Tämän jälkeen syntyy 24 sanan alkulause. Kun olet kirjoittanut jokaisen sanan muistiin, lompakko pyytää sinua tarkistamaan neljä niistä vahvistamalla sanat, jotka se näyttää.

Tämän jälkeen näyttöön tulee viesti “Laitteesi on nyt valmis”.

Sovellusten asennus

Niille, jotka haluavat käyttää Chrome-selainta, laitteeseen voidaan asentaa useita sovelluksia salausten hallitsemiseksi. Ledgerillä on omat Chrome-sovelluksensa Bitcoinille, Ethereumille ja Ripplelle.

Sinun on kuitenkin ensin asennettava “Ledger Manager” -sovellus ja muista, että Ledger Nano S tukee samanaikaisesti viittä eri sovellusta. Napsauta vihreää latauspainiketta valuutan vieressä valitaksesi asennettavat sovellukset hallinnoijasta.

Kun olet ladannut ja asentanut Bitcoin-sovelluksen, suorita se ja syötä vaadittu PIN-koodi, jonka jälkeen voit luoda Bitcoin-osoitteen, jos sinulla ei vielä ole sitä. Voit valita vanhan tai Segwit-osoitteen.

Ledger Nano S: n sammuttaminen

Koska Ledger Nano S: ssä ei ole akkua, se sammuu automaattisesti, kun liität sen tietokoneesta tai lompakosta.

Ledger Nano S Security

Ledgerin ylistetyimmät ja tärkeimmät näkökohdat ovat sen turvaominaisuudet.

Fyysiset painikkeet

Laitteeseen pääsee käsiksi painamalla kahta fyysistä painiketta, jotka vaaditaan maksun vahvistamiseksi. Tämä tarkoittaa, että hakkerit eivät voi vahvistaa tapahtumia.

Pin-koodi

Ledger Nano S -lompakko on suojattu PIN-koodilla, jonka käyttäjä valitsee asennuksen yhteydessä. PIN-koodi varmistaa, että jos kadotat laitteen, kukaan ei voi käyttää salaustietojasi. Jos joku saa käsiinsä lompakon ja yrittää päästä siihen, laite tyhjentää itsensä kolmen virheellisen yrityksen jälkeen.

Peukaloinnin estävä sinetti

Pakkauksen mukana toimitetaan laatikko, jossa on suojattu teippi. Jos tätä nauhaa näyttää olevan muutettu millään tavalla, todennäköisesti joku on vahingoittanut laitettasi ennen kuin se saapui sinulle.

Offline-tallennustila

Hakkerit voivat helposti kohdistaa online-lompakkoihin tallennetut salaukset. Laitteiden lompakot kuitenkin tallentavat digitaalisia kolikoita offline-tilassa, mikä tarkoittaa, että niillä ei ole minkäänlaista yhteyttä Internetiin, mikä estää hakkereita tai haittaohjelmia pääsemästä niihin.

24 sanan tunnuslause

Luo 24 sanan lause, jota käytetään, jos haluat varmuuskopioida lompakon, jos kadotit sen tai vahingoitit sitä.

Secure Element Chip

Lompakossa on integroitu älykorttipiiri, jossa on turvallinen elementti. Nämä erittäin turvalliset sirut käyvät läpi kehittyneiden kolmansien osapuolten tekemät arviointi- ja sertifiointiprosessit.

Tämäntyyppisiä toimenpiteitä on melkein mahdotonta rikkoa, ja ne voivat isännöidä sovelluksia tai tallentaa tietoja turvallisesti. Nämä pelimerkit vaativat valtavasti aikaa ja vaivaa, jotta ne voidaan hakkeroida.

osta pääkirja nano s

Mistä ostaa Ledger Nano S

Ledger Nano S: n voi ostaa virallinen Ledger-verkkosivusto tai valtuutetuilta kolmansilta osapuolilta, jotka myyvät tuotetta (Amazon).

Ledger Nano S -hinta

Tällä hetkellä lompakkoa myydään noin 60 dollaria Yhdysvaltain kauppiaasta riippuen.

Käyttäjän mielipide

Useimmat asiakasarvostelut osoittavat, että Ledger Nano S on täyttänyt kaikki heidän odotuksensa. Käyttäjät ovat ilmoittaneet sujuvasta käyttökokemuksesta, eikä heillä ole valituksia siitä.

Hyödyt ja haitat

Ledger Nano S käyttää joukkoa turvatoimia salausvarojen turvallisuuden varmistamiseksi. Suurin etu Ledger-lompakon käyttämisessä on, että jos kadotat laitteen, voit palauttaa saldosi toisella kirjanpitolompakolla. Tarvitset vain sen 24 sanan palautuslauseen, jota sinun ei pitäisi koskaan paljastaa kenellekään muulle.

Toinen suuri etu Ledger-lompakon käytöstä on, että yksityinen avain ei koskaan jätä laitetta. Se pysyy aina laitteen sisällä riippumatta siitä, käytätkö Ledger Nano S: ää tai muuta tyyppiä – esimerkiksi Ledger Blue.

On hienoa, että lompakko on yhteensopiva useiden lompakoiden ja sovellusten kanssa, joita voidaan käyttää samanaikaisesti laitteella.

Suuri haittapuoli olisi, että sillä on korkeampi hintalappu ja että sillä ei ole kykyä lisätä mukautettuja tunnuslauseita. Lompakko ei myöskään välttämättä sovellu niille, jotka aktiivisesti käyttävät ja omistavat useita salauslompakoita, koska laitteella on vähän tallennustilaa.

Koska joudut lataamaan tietyn sovelluksen jokaiselle salaukselle, sinulla ei ole tarpeeksi tilaa kaikkien niiden asentamiseen, joten sinun on poistettava sovellukset, kun haluat käyttää uutta..

Lopulliset ajatukset

Ei voida kiistää, että Ledger Nano S on huippulaatuinen salauslaitteisto. Jos haluat säilyttää salauksia pitkällä aikavälillä, tämä on lompakko sinulle.

Kuvan lähde: tokenclub.co

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me