En begyndervejledning til start af en vellykket Crypto Exchange-forretning i 2021

krypto

Kryptovalutaer overgår konstant de traditionelle betalingsmetoder. Digitale valutaer som Bitcoin og Ethereum steg i 2017, og hvis du var smart nok til at investere dine penge dengang, svømmer du sandsynligvis i rigdom i dag.

Men krypto er et marked i hurtig udvikling, og det er aldrig for sent. Det er spændende at handle med kryptokurver, men hvis du vil være rentabel uanset hvad der sker, bør du overveje at starte din egen kryptobørsforretning. Vi har samlet et par tip, der hjælper dig med at komme i gang.

Det grundlæggende

# 1 Hvilken type Crypto Exchange-forretning vil du køre?

Vejledning til start af en vellykket Crypto Exchange-forretninggoodaudience.com

Første ting først – bestemm den slags kryptovalutaudvekslingsvirksomhed, du vil engagere dig i. Der er tre typer udvekslingsplatforme, nemlig centraliseret, peer-to-peer og decentraliseret.

Centraliseret udveksling (CEX)

I en central udveksling fungerer du som en escrow-tredjepart, der letter transaktionerne mellem de handlende. Denne deponering opkræver et handelsgebyr normalt omkring 0,25%. At gå til den centraliserede børsrute kan tilbyde dig ensartet indtjening gennem handelsgebyrerne alene. Tænke Coinbase.com stil.

Decentral Peer-to-Peer Exchange (P2P DEX)

P2P-udveksling forbinder forhandlere med andre forhandlere uden central myndighed, der fører tilsyn med handelen. Transaktioner kan udføres direkte uden behov for at frigive midlerne og kryptokurverne med en tredjepart. Fordelen ved P2P-handel er, at den matcher købere og sælgere i realtid næsten øjeblikkeligt, hvilket garanterer meget hurtigere handel, og der er ingen ekstra gebyrer, der anvendes af escrow-partiet. Tænke Binance.org DEX-stil.

Over-the-counter udveksling (OTC)

En over-the-counter udveksling er ikke så meget en udveksling som en investeringsplatform, der gør det muligt for store virksomheder og investeringsgrupper at få adgang til digitale aktiver i enorme mængder. Ikke mange krypto-udvekslinger i verden kan sikre likviditet til millioner dollars investorer sikkert og til tiden. Normalt fungerer en OTC-børs som en investeringsmægler, der etablerer aftalen mellem store krypto minearbejdere og virksomheder, der ønsker at investere. Tænke Gråtoner.co stil.

# 2 Gennemgå Crypto-love og -bestemmelser

Vejledning til start af en vellykket Crypto Exchange-forretningmedium.com

Cryptocurrency har sine sikre havne som Japan, USA, Irland og Estland, mens det ikke passer godt sammen med nogle lande som Rusland, Bolivia, Pakistan og andre. Afhængigt af hvor du planlægger at inkorporere din krypto-udvekslingsvirksomhed, skal du først gennemgå lovene og reglerne i disse lande. Selv hvis du letter en decentraliseret kryptokursudveksling, kan det hjælpe med at gøre dig bekendt med Kend din kunde (KYC) FinTech-standarder og procedurer for at forhindre hvidvaskning af penge.

# 3 Udfør kryptomarkedsundersøgelse

Ingen forretningsforetagender bør startes uden først at have udført omfattende markedsundersøgelser. Hvilke cryptocurrency-tendenser dominerede året? Hvad er den forventede pris på større kryptokurver for det næste år? At forstå markedet hjælper dig med at identificere, hvilke kryptokurver du skal notere på din børs. Bortset fra det, se på hvilke funktioner der er mest efterspurgte af kryptohandlere. Dette hjælper din krypto-udveksling med at tiltrække flere brugere og få en fordel i forhold til konkurrencen.

# 4 Partner med en kryptovenlig betalingsbehandler

Du skal samarbejde med en tredjeparts betalingsprocessor, så din børs kan acceptere statsudstedte fiat-penge, såsom den amerikanske dollar og euroen. Vælg en pålidelig bank, der ikke bliver nødt, når du siger “Crypto”, og som har sikre onlinefaciliteter. Dette kan være mere udfordrende at finde i tredjelandes lande, hvor onlinetransaktioner er sjældne. De vigtigste ting at se på er kryptovenlighed og letter hurtige indbetalings- og udbetalingstransaktioner for din virksomhed og kunder. I dag ønsker ingen med rette mening at vente fem hverdage bare for at behandle midler.

# 5 Identificer de funktioner, du vil have på din børs

tradersdna.com

Sørg for, at din børs har tre brugervenlige grundlæggende dækket: sikker, hurtig og nem at bruge. De funktioner, du integrerer i din platform, vil tilskynde handlende til at bruge din børs.

Disse kan omfatte:

  • Visuelt tiltalende og nem at bruge brugergrænseflade (UI / UX).
  • Sikker opbevaring af kryptokurrency.
  • Flersproget support, hvis du skal over hele verden.
  • KYC / AML-verifikation.
  • Sikkerhedsprotokoller i flere lag (SSL / HTTPS, 2FA-godkendelse, datakryptering osv.).

Din partner blockchain-udviklingsfirma kan hjælpe dig med at integrere disse funktioner i din udvekslingsplatform. Du bør overveje at sidde ned med det tekniske team for at gå igennem hvert element – erfarne blockchain-softwareingeniører kan have tekniske forslag, der kan hjælpe med at befæste din platform, samtidig med at den er nem at bruge.

# 6 Arbejd med en Cryptocurrency Exchange-softwareudvikler

Valget af udvikling til din krypto-udvekslingsplatform vil definere, hvor hurtigt du kan gå for at erobre markedet. At bruge et par år på at udvikle din blockchain-software internt, mens markedet hurtigt bevæger sig fremad, kan få dig til at køre mod vinden. Det er en fornuftig tilgang til at spare dig selv for besværet og fremskynde din time-to-market ved at samarbejde med en udvikler af kryptovalutaudveksling til tech headstart. Da kernefunktionerne (UI / UX, cloud-serverinfrastruktur, handelsmotor osv.) Er gode at gå, kan du spare dig for mange års udvikling og tusindvis af dollars, fordi du ikke behøver at starte fra bunden. Partner med en velrenommeret krypto-exchange softwareudviklingsfirma som Openware, som kan skræddersy deres software til dine specifikke forretningsbehov og ideer.

# 7 Fremme din Crypto Exchange-forretning

Hvordan vil folk finde dig, medmindre du laver lidt støj? Du er nødt til at promovere din nye krypto-udvekslingsvirksomhed ved hjælp af innovative og gennemprøvede marketingstrategier såsom søgemaskineoptimering (SEO), e-mailmarketing, social media marketing på platforme som Instagram, Facebook og Twitter, pay-per-click-annoncering med Google og Bing (PPC) og meget mere. Overvej at ansætte et marketingteam til at håndtere dette område af forretningsudvikling, hvis du vil fokusere på andre aspekter af din virksomhed.

unsplash.com

Hvem har du brug for på dit team?

# 1 Ledelse

Tænk på hvaler, der trækker dit projekt videre med deres energi og erfaring. Du har brug for en administrerende direktør (Chief Executive Officer) til at overvåge projektet, en CFO (Chief Financial Officer) til at styre alt det økonomiske og en CTO (Chief Technical Officer) til at tage sig af den tekniske it-del. Hvis du planlægger at være alt dette på samme tid, vil du sprede for tynd og sandsynligvis gå nødder over et år.

# 2 Kundesupport

Mens ansættelse af et kundesupportteam normalt sker ved afslutningen af ​​oprettelsen af ​​en krypto-udvekslingsvirksomhed, er dette et skridt, du skal tage alvorligt. At have et lydhørt kundesupportteam kan hjælpe med at bringe succes til din dør. Det er dem i frontlinjen, der behandler kundeklager og andre tekniske problemer – normalt 24/7.

# 3 Juridisk rådgivning

Vi kan ikke understrege nok vigtigheden af ​​korrekt juridisk rådgivning i finansielle projekter. Sørg for, at du ikke overtræder nogen regler i din jurisdiktion og i udenlandske jurisdiktioner, som dine kunder handler. Da cryptocurrency-love konstant udvikler sig, har du brug for et internt eller outsourcet juridisk team for at holde din virksomhed i skak. De vil sikre, at din virksomhed overholder SEC- og CFTC-reglerne, ellers risikerer du beskyldninger om hvidvaskning af penge.

# 3 Marketingteam

Før du starter din krypto-udvekslingsvirksomhed, skal du have en ordentlig markedsføringsstrategi for at tiltrække flere kunder. Selvom det er muligt at styre markedsføringsaspektet selv, er det bedst at lade det være i digital marketing specialists hænder, da online er, hvor dine potentielle kunder er. Beslut om dine midler er tilstrækkelige til at opbygge et internt marketingteam, eller om det er mere omkostningseffektivt at outsource arbejdet til et bureau. En CMO (Chief Marketing Officer) er en fremragende tilføjelse til leaderboardet for enhver virksomhed.

Afslutter

Kryptovalutaforretningen er en relativt ny form for onlineforretning, som vi forventer at vokse i de kommende år, især med de ændringer, som COVID-19-pandemien medfører. Vejledningen ovenfor giver et godt udgangspunkt for at hjælpe dig med at starte en vellykket udvekslingsvirksomhed. Men i sidste ende er det op til dig, hvordan du beslutter dig for at udføre dine operationer.

Hvis du er interesseret i at dykke ned i milliardindustrien inden for kryptovalutahandel, har Openware det software til udveksling af kryptokurrency og løsninger, der hjælper med at få din platform til at køre på ingen tid. Det er en god idé at starte med en forpligtelsesfri teknisk konsultation for at imødekomme dine specifikke forretningsbehov, og hvordan din krypto-udvekslingsplatform kan forme sig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me