Sådan køber du Ripple (XRP) i Storbritannien?

Ripple (XRP) blev en meget vigtig kryptokurrency i de sidste par år. Dette er grunden til, at vi i denne artikel vil analysere, hvordan man køber Ripple i Storbritannien. Ripple er en af ​​de største digitale valutaer verden over, og den har været udvidet i de sidste år. 

Det Forenede Kongerige er et af de rigeste lande i verden. På trods af at de er blevet ramt af Brexit, har de et massivt stort kryptosamfund. Dette er grunden til, at mange af investorerne på dette marked spørger, hvordan man køber Ripple i Storbritannien.

Hvis du vil vide, hvordan du køber Ripple, kan du læse vores komplette guide.

Forståelse af krusning

XRP

Ripple er det firma, der står bag et af de største betalingsnetværk i verden. Med det er mange banker og finansielle institutioner i stand til at reducere omkostningerne ved grænseoverskridende betalinger og overførsler. Ripple ønsker at frigøre milliarder af dollars, der nu er på nostro- og vostro-konti.

Ved at oprette et netværk af organisationer, enkeltpersoner og virksomheder kunne Ripple give en ny impuls til økonomien. Alle de fonde, der ville nå markedet, ville helt sikkert hjælpe den finansielle sektor.

Ripple fremmer i øjeblikket brugen af ​​det digitale XRP-aktiv. Ved at bruge det kan transaktionstider og gebyrer reduceres yderligere. Dette ville gøre hele det finansielle marked meget mere effektivt. Bankerne fungerer effektivt, og kunderne får bedre tjenester og lavere gebyrer.

I øjeblikket bruges XRP af et par firmaer, der udfører pengeoverførsler og grænseoverskridende betalinger. Ikke desto mindre kan Ripple i fremtiden muligvis nå endnu et større antal markeder.

Sådan køber du Ripple i Storbritannien

Bitcoin (BTC) har for nylig overgået $ 15.000, og andre virtuelle valutaer ekspanderer også på markedet. XRP / GBP har startet en bull trend i begyndelsen af ​​januar, som kan fortsætte i fremtiden. At komme ind på markedet og diversificere en kryptoportefølje er imidlertid ikke en let opgave at gøre. 

Vi deler med dig nogle af de bedste måder på, hvordan du køber Ripple i Storbritannien. Artiklen indeholder en liste over websteder, hvor brugerne nemt kan købe forskellige digitale aktiver, herunder Ripple. Selvom ikke alle af dem tilbyder de samme løsninger, vil de bestemt være nyttige for mange af os.

Det Forenede Kongerige er et marked, der tilbyder bedre regler end andre jurisdiktioner, og på grund af dette var markedet i stand til at vokse og ekspandere. Denne udvidelse gav investorer en bred vifte af løsninger til handlende. Nu er der flere virksomheder, der tilbyder tjenester for enkeltpersoner at komme ind i rummet.

Coinbase udveksling

blog.coinbase.com

Coinbase er en af ​​de mest populære kryptobørs på markedet. Samtidig er det en af ​​de ældste. Coinbase blev grundlagt i 2012 og giver brugerne mulighed for at få adgang til kryptomarkedet. Selvom det tog noget tid for det at give XRP-support, er det nu en af ​​de nemmeste måder at få Ripple i Storbritannien på.

Denne kryptobørs giver dig mulighed for at købe Ripple med fiat-valutaer. Dette er bestemt nyttigt for nybegyndere, der ønsker at komme ind på markedet eller erhverve Ripple. I betragtning af at dette fungerer i Storbritannien, kan kunder direkte bruge britisk pund (GBP) til at erhverve Ripple.

Coinbase er en meget god udveksling med hensyn til brugergrænseflade. Enkeltpersoner kan let købe og sælge digitale aktiver ved hjælp af denne platform. Det er ikke svært at gøre det, hvilket er en god mulighed for dem, der kun køber Ripple lejlighedsvis.

Det er værd at tage i betragtning, at Coinbase har meget høje gebyrer på sin platform, men de, der ønsker at købe Ripple og andre kryptokurver, kan betale meget høje gebyrer. Derfor anbefales det bestemt at bruge Coinbase Pro. Coinbase Pro er den professionelle platform for forhandlere, der tillader brugere at have reducerede gebyrer.

Efter flere års drift tilbyder Coinbase nu en bred vifte af virtuelle valutaer. Dette er også godt for personer, der ønsker at have en diversificeret kryptoportefølje.

Binance Exchange

Binance er en velkendt kryptobørs på markedet. Dette er også en meget nyttig platform for dem, der ønsker at erhverve Ripple. Sammenlignet med Coinbase blev Binance lanceret i 2017, og den har oplevet en massiv udvidelse siden da.

Denne platform giver nu brugerne mulighed for at købe et stort antal digitale aktiver. Faktisk er der hundredvis af handelspar. Ikke desto mindre inkluderer børsen også flere XRP-handelspar.

Brugere kan udveksle XRP mod Tether (USDT), USD Coin (USDC), True USD (TUSD) og mange andre. Nogle af disse digitale aktiver inkluderer PAX, ETH, BUSD, BTC og BNB. Enkeltpersoner har også mulighed for at købe Ripple ved hjælp af debet- og kreditkort.

Binance er en multifunktionel platform. De tilbyder en bred vifte af tjenester. For eksempel er det værd at bruge Binance til at søge efter alternative investeringer. Brugere kan satse digitale valutaer, låne deres midler eller bare spekulere i spotmarkedet. Desuden er der et fremtidigt marked, marginhandel og så videre.

Et andet interessant træk ved denne udveksling er Binance Launchpad. Dette er en platform, der hjælper brugere med at deltage i en bred vifte af Initial Exchange Offerings (IEO’er). I fremtiden kan Binance tilbyde nye løsninger til både handlende og investorer.

CEX.IO udveksling

En anden platform, der ville være meget nyttig for brugere i Storbritannien at købe XRP, er CEX.IO. Dette ville simpelthen hjælpe dig med at gå til traditionel krypto-udveksling og få XRP i bare et par trin. Brugere på CEX.IO kan simpelthen indbetale GBP til platformen og bytte dem til XRP.

Overførslen kan tage et par dage at behandle, derfor er det vigtigt at have nogle midler til rådighed. Investering i Ripple vil være en simpel opgave, når fondene er på platformen. Selvom denne udveksling ikke er så stor som Binance eller Coinbase, er den meget nyttig for handlende.

Du kan ganske enkelt gå til siden “Køb og sælg” eller placere en ordre i afsnittet “Handel”. Handler ville være den mere avancerede mulighed, hvor du kan bestemme, hvilken ordre du placerer. Derudover kan siden “Køb og sælg” være nyttig, hvis du vil få Ripple hurtigt.

Denne digitale valutaveksling opfylder alle de nødvendige ting for brugerne at erhverve Ripple. Hvis du er i tvivl om, hvordan du bruger det, har de god kundesupport.

Ledger Cryptocurrency Hardware Wallet

Nu hvor du lærte at købe Ripple i Storbritannien, bliver du nødt til at sikre din XRP. Som du måske ved, er håndtering af digitale valutaer i børser undertiden en farlig ting. Hvis du har store mængder virtuelle valutaer, er det bedste at sende dem til din kryptotegnebog.

En kryptovaluta tegnebog giver dig altid kontrol over dine midler. Dette gælder, så længe du ejer de private nøgler på den tegnebog. Da der er forskellige krypto-udvekslinger, er der også en bred vifte af crypto-tegnebøger. Hardware-tegnebøger (køleopbevaring) er den bedste løsning til store mængder. Varme tegnebøger er bedre for små mængder krypto.

Ledger er en af ​​de største og mest anerkendte producenter af hardware-tegnebøger i verden. De har skabt flere løsninger og produkter, så brugerne korrekt kan gemme deres midler. De bedste løsninger inkluderer Ledger Nano S og Ledger Nano X.

Med disse hardware-tegnebøger kan du være sikker på, at din Ripple bliver beskyttet. Udvekslinger kan hackes når som helst, og mange af dem har ikke forsikring på deres midler. Derfor anbefales det altid at bruge en hardware-tegnebog til at gemme digitale aktiver.

Du kan besøge det officielle websted for Ledger at vide mere om deres utrolige løsninger. Hvis du er en større virksomhed, kan du nemt se deres muligheder for institutioner eller erhvervsinvestorer.

Konklusion

Med denne artikel var hovedmålet at vise dig, hvordan du køber Ripple i Storbritannien. Vi forklarede dig, hvilke er de mest nyttige børser i landet, og hvordan man køber XRP. Ud over det har vi fortalt dig, hvordan Ripple udvider sig over hele verden.

Desuden bevæger Ripple sig nu fremad på markedet. Denne digitale valuta kan give store muligheder for investorer, der søger forskellige måder, hvordan de kan diversificere deres porteføljer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me