Sådan køber du Ripple (XRP) i USA

Ripple er en af ​​de mest populære virtuelle valutaer på markedet. Imidlertid ved ikke alle, hvordan man køber det. I denne artikel vil vi forklare dig, hvordan du køber Ripple i USA. Hovedmålet er at dele med dig nogle af de bedste måder at erhverve XRP på dette marked. 

Det er værd at nævne, at hvert af de lande, hvor kryptokurver fungerer, har forskellige regler. Ikke alle jurisdiktioner tillader brugere at håndtere digitale aktiver på samme måde. Dette er grunden til, at nogle børser ikke fungerer i nogle lande.

Hvad er krusning??

Selvom XRP er den tredjestørste virtuelle valuta på markedet, er der investorer, der ikke ved det. Dette er en af ​​de mest rentable og største digitale aktiver i verden. Faktisk viser CoinMarketCap, at det nu er den mest populære krypto efter Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) og Tether (USDT). 

Ripple, firmaet bag XRP og dets udvikling, hjælper hele netværket med at udvide. De underskriver nye partnerskaber med finansielle virksomheder og fremmer XRPs brug. XRP kan bruges til at reducere transaktionsomkostninger ved overførsler på tværs af grænser. Dette er bestemt nyttigt for virksomheder, der tilbyder pengeoverførselstjenester.

USA er et vigtigt marked for pengeoverførsler. Et stort antal enkeltpersoner arbejder nu i USA og sender midler tilbage til deres hjemlande. Dette overførselsmarked vokser dag efter dag. Derfor er det vigtigt at vide, hvordan man køber Ripple i USA.

Det er nødvendigt at tilbyde bedre tjenester til finansielle virksomheder, der hjælper brugere med at sende midler på tværs af grænser. Dette er grunden til, at Ripple udfører majestætisk arbejde og udvider XRP-brugen i forskellige jurisdiktioner. I øjeblikket er der over 300 firmaer rundt om i verden, der bruger Ripples tjenester.

Sådan køber du Ripple i USA

Ripple bevæger sig fremad på markedet. Som nævnt før forsøger de at tiltrække et større antal virksomheder fra forskellige kontinenter. Dette vil helt sikkert hjælpe med at skubbe prisen på XRP opad på lang sigt.

I dette afsnit deler vi med dig, hvilket er de mest effektive måder at købe Ripple i USA på. Dybest set er børser den hurtigste og enkleste mulighed for brugere at få adgang til denne virtuelle valuta. Hvis du allerede bruger nogle af de mest populære børser, så finder du denne guide meget ligetil. Med dette i tankerne vil du måske lære om en ny mulighed for dig at erhverve Ripple.

Binance.US Crypto Exchange

Binance er måske den mest populære kryptoplatform til at erhverve digitale aktiver. Selvom det fungerede under Binance.com-domænet, tilbyder det nu tjenester via Binance.US.

Den grundlæggende løsning er spotudveksling. Binance giver handlende mulighed for at udveksle virtuelle valutaer til USD på deres Binance.US-version. Samtidig inkluderer de flere stablecoins til forhandlere, der finder det bedre at bruge krypto. Binance er en af ​​de nemmeste måder at købe Ripple i USA. 

Ud over det har Binance allerede tilføjet futures og marginhandel for virtuelle valutaer. Dette er også meget nyttigt for handlende, der ønsker at forbedre deres handelsstrategier. Desuden har Binance et stort antal handelspar, hvilket er godt at diversificere din portefølje.

Børsen tilbyder også en bred vifte af finansielle tjenester. De giver nu brugerne mulighed for at satse deres virtuelle valutaer – hvis det er relevant. Desuden tilbyder Binance udlånstjenester, der hjælper brugere med at generere yderligere penge på deres konti.

Dette bliver en af ​​de nemmeste måder for dig, hvordan du køber Ripple i USA. Binance hjælper også brugere med at købe digitale valutaer ved hjælp af kredit- og betalingskort. Dette er en af ​​de mest enkle måder at købe og sælge virtuelle valutaer på. Hvis du allerede er en kryptobrug, kan du sende dine midler til Binance og bytte dem til XRP.

Coinbase Crypto Exchange

blog.coinbase.com

Coinbase er en anden populær crypto-handelsplatform på markedet. De opererer ikke kun i USA, men har også tilstedeværelse i et stort antal lande. Den største forskel med Binance er det faktum, at Coinbase har færre handelspar. Binance ville således være en bedre platform, hvis du har en diversificeret portefølje.

Den største fordel ved at bruge Coinbase er relateret til dets brugervenlige løsninger. Det kan være en fantastisk platform for nybegyndere, der ikke ved, hvordan de skal håndtere digitale valutaer. Denne udveksling giver brugerne mulighed for at købe Ripple og andre virtuelle valutaer med få klik.

På samme tid, hvis du er en mere avanceret bruger, kan du blot åbne en Coinbase Pro-konto. Coinbase Pro er den avancerede version af de crypto trading-tjenester, der tilbydes af Coinbase. Hvis du vil handle med digitale aktiver, vil dette være en meget nyttig platform for dig.

Desuden tilbyder Coinbase lignende tjenester til Binance med hensyn til indsats. I betragtning af at nogle virtuelle valutaer giver brugerne mulighed for at tjene belønninger ved at satse, udnytter børser det. En af de digitale aktiver, der nu tilbyder disse løsninger, er Tezos (XTZ). I fremtiden kan Cardano (ADA) også tilføjes.

Både Coinbase og Binance overholder nøje amerikanske regler. Dette vil være meget nyttigt, hvis udvekslingen oplever et juridisk problem. Mange kryptoselskaber har tidligere været nødt til at lukke deres aktiviteter på grund af det faktum, at de ikke overholdt lokale regler.

Coinbase kan også tilføje tidsbegrænsede investeringsløsninger til brugerne. Dette kan være meget nyttigt for at tiltrække nye forhandlere. Investorer søger efter forskellige måder at diversificere deres investeringer og fonde på. Som vi tidligere har sagt, er Coinbase meget nyttigt for nye brugere og dem, der ikke har en stor oplevelse.

Bitstamp Crypto Exchange

Bitstamp er også en populær kryptokurrencyudveksling, der er fokuseret på kun få handelspar for brugere. De tilbyder nu enkeltpersoner muligheden for også at handle XRP med USD og EUR. Dette er specifikt nyttigt for dem, der har bankkonti i både EUR og USD.

Den måde, det fungerer på, er meget ligetil. For at erhverve Ripple skal du sende nogle midler til platformen. Når overførslen er behandlet, har du muligheden for at erhverve den ønskede XRP.

Hos Bitstamp vil du være i stand til at handle XRP mod BTC, EUR og USD som nævnt. Disse tre handelsparter repræsenterer 15% af platformens samlede handelsvolumen. Hvis du kun er interesseret i at erhverve Ripple, vil dette være meget let at gøre fra Bitstamp.

Desuden kan du altid have minimal diversificering. For eksempel kan du købe på denne udveksling Bitcoin, Ethereum og Litecoin. I fremtiden kan Bitstamp også begynde at tilbyde andre tjenester ligesom Coinbase og Binance i øjeblikket gør.

Ledger Hardware Wallet

shop.ledger.com

At holde de mest populære kryptokurver – inklusive Ripple – i en udveksling er en farlig ting at gøre. Hvis du er ejer af en stor mængde XRP, er det bedste at bruge en hardware-tegnebog. Disse tegnebøger giver dig ikke kun mulighed for at være den rigtige ejer af dine midler, men også for at beskytte dig selv mod angreb.

Hackere målretter normalt kryptobørs for at stjæle deres midler. Når det sker, kan alle de midler, du har i en online platform, let forsvinde. Dette er grunden til, at Ledger har udviklet to af de bedste løsninger til opbevaring af Ripple og andre kryptokurver.

Ledger Nano S og Ledger Nano X er de mest populære enheder oprettet af Ledger. Disse to hardware-tegnebøger giver brugerne mulighed for at kontrollere deres midler. Samtidig er de beskyttet mod kryptohacks og angreb på børser.

Konklusion

I denne artikel besvarede vi spørgsmålet om, hvordan man køber Ripple i USA. Der er tre hovedplatforme, der giver dig mulighed for at gøre det: Coinbase, Binance og Bitstamp. Ikke desto mindre er der mange andre platforme i landet, hvor man kan erhverve Ripple. Faktisk kan du endda købe Ripple ved hjælp af kontanter, hvis en af ​​dine venner sælger denne virtuelle valuta.

Samtidig rådede vi dig til at anskaffe en hardware-tegnebog til at indeholde dine digitale aktiver. På denne måde vil dine midler til enhver tid blive beskyttet mod angribere og hacks, som krypto-udvekslinger lider.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me