Ennusteet hidastuville salausmarkkinoille

Kun on kyse kryptovaluuttamarkkinoista ja niiden luonnostaan ​​suuresta volatiliteetista, on tavallista keskittyä päivittäisiin hintavaihteluihin. Usein nämä voivat syöksyä yhtä helposti kuin ne voivat nousta, mikä voi olla valtava huoli kaikille, jotka ovat vasta aktiivisia tällä alalla, esimerkiksi roolissa joku, joka on aloittamassa bitcoin-investointeja. Joillekin muutokset saattavat olla liikaa käsiteltäviä, minkä vuoksi ei ole harvinaista nähdä ihmisten poistuvan markkinoilta vain muutaman stressaavan viikon jälkeen salauksen hintojen jatkuvasta seurannasta.

Asiantuntijoilla on kuitenkin neuvoja kaikille niille, jotka joutuvat tähän tilanteeseen, tai niille, jotka vain harkitsevat rahansa tuomista tälle sijoitusalalle. Vaikka kaikkien kryptovaluuttojen yhteenlaskettu markkina-arvo on noussut yli 100 miljardiin dollariin vuonna 2017, markkinat on ymmärrettävä suhteessa niiden pitkän aikavälin polkuun ja sen kehitykseen.

Sen sijaan heillä on vaarana olla liian kiinni tilanteessa, ja ne voivat olla tunnetusti ongelmallisia kaikille, jotka haluavat saada pitkän aikavälin voittoa tässä hankkeessa. Ei ole väliä, muutuuko tunnelma nousuun tai spooking liian helposti, tulokset ovat pohjimmiltaan samat: voiton menetys ja jännittynyt dynamiikka, joka on erittäin epämiellyttävää useimmille sijoittajille.

Tämän salausinvestointien kaatumisen välttämiseksi tässä on erittely markkinoiden mahdollisesta tulevaisuudesta, varsinkin nyt, kun odotettu kasvun hidastuminen vihdoin saapui.

Painopiste tekniikassa, ei hinnoissa

Lohkoketjutekniikka, joka tarjoaa keinot salausmarkkinoiden olemassaololle, on vallankumouksellinen ja siitä vallitsee toimialanlaajuinen yksimielisyys. Lohkoketjun kyky suunnitella ja käyttää hajautettuja kirjanpitojärjestelmiä tarkoittaa, että rahamekanismien hallinnan takaa ensimmäistä kertaa muu kuin ihminen, ja se tarjoaa runsaasti avoimuutta samalle prosessille.

Tämä on uskomatonta paitsi digitaalisten ja perinteisten valuuttojen, myös monien muiden joukkotietueiden valmistamisen muodoissa. Lohkoketjun avulla järjestelmiä, jotka ovat olemassa kymmeniä, ellei satoja vuosia, voidaan nyt päivittää ja virtaviivaistaa tasolle, joka on muilla tavoin saavuttamaton. Tästä syystä niin monet ihmiset, yritykset ja jopa kansalliset keskuspankit omaksuvat blockchain-tekniikan tällaisella taajuudella ja innolla.

Samaan aikaan salausmarkkinoille sijoittavat riippumatta siitä, valitsivatko he bitcoinin tai ethereumin suurimmaksi digitaaliseksi valuutaksi, muuksi tapahtumaksi tai jopa ICO-hankkeet, korostavat hyvin vähän samaa tekniikkaa. Tässä tekniikan käsite on periaatteessa tiivistetty kysymykseen, joka on foorumi, jota he käyttävät vakaana ja suojatuna kolmansien osapuolten mahdollisilta hyökkäyksiltä. Jos nämä ovat paikallaan, lohkoketjulla ei ole periaatteessa merkitystä potentiaaliltaan ja kapasiteetiltaan.

Tässä ajattelumuodossa on kuitenkin suuri ongelma, ja se liittyy suoraan tapaan, jolla ihmiset menettävät rahaa lyhyellä aikavälillä. Vertauksellisesti sanottuna se on kuin tarkkailla moottoriajoneuvon ilmiötä ja uskoa, että sen tärkeimmät asiat ovat pyörät, koska ne kulkevat tosiasiallisesti tien suhteen.

Tässäkin tapauksessa iso uutinen ei ole bitcoinin nykyinen arvo, vaan se, että tällainen rahamuoto voi menestyä maailmassa. Tässä tosiasiassa piilee saman ilmiön luontainen arvo ja tärkein syy ihmisten pitäisi investoida siihen. Vaikka hinnat muuttuvat ja vaihtelevat, tämä innovaatioarvo muodostaa edelleen modernin maailman tulevina vuosikymmeninä.

Ethereum vs. Bitcoin

Monet salausmarkkinoiden sijoittajat saavat pitkän aikavälin ajattelun tärkeyden ja tämän tekniikan keskeisen roolin, mutta he haluavat silti ymmärtää, mitä verkkotunnuksella on edessä. Lähitulevaisuuden osalta yksi tärkeimmistä tekijöistä on varmasti ethereum-verkosto.

ETH-kryptovaluutan vetovoiman kasvu on myös hyvin selvää vuonna 2017. Vain kahdella vuodella toimintansa aloittamisesta verkostolla oli sekä iso kriisi että se onnistui vetäytymään siitä, vaikka tämä tarkoitti jakoa verkossa . Nyt se on hitaasti saamassa kiinni bitcoinin markkina-arvosta, vaikka vain puoli vuotta sitten se oli kilometrejä sen takana.

Ei ole liioiteltua kutsua sitä aktiiviseksi kilpailijaksi ylimmälle sijalle. Lisäksi kun nykyinen hidastuminen on jälleen nousussa, on varmuus siitä, että se vetää paljon rahaa ETH: hen, varsinkin nyt, kun lohkokoko alkaa uudelleen.

Mahdollinen myynti

Luonnollisesti samassa salausyhteisössä on täysin perusteltuja pelkoja, ja yksi niistä on potentiaali suurelle myyntijaksolle. Tässä aiemmin mainittu skaalauskeskustelu on yksi tärkeimmistä tekijöistä sijoittajien mielessä. Verkon haarautumisen mahdollisuus lisää herkkyyttä ja sen myötä mahdollisuuksia mennä suureen polkumyyntiin.

Monille kauppiaille ja asiantuntijoille kriittisin hetki tapahtuu todennäköisesti elokuun alussa. Siinä vaiheessa koko markkinoilla voi olla erittäin epävakaa jakso, johon voi liittyä suuri menetys kaikkialla, mikä varmasti ruokkii mahdollisia ongelmia yksittäisissä verkoissa.

On vaikea nähdä, miten tämä ei johtaisi kauppiaiden spookingiin ja valmiuteen kaataa paljon omaisuuttaan ja minimoida näin tappiot. Tällaisen päätöksen vaikutus aaltoisi koko salausalueen läpi ja tuo suurimman osan ellei kaikki digitaaliset valuutat alas merkittävällä prosentilla.

Syyt olla toiveikas

Luonnollisesti digitaalisten valuuttojen tila ei ole läheskään lyhyellä aikavälillä ongelmallinen. Kun täysi oikeudellinen legitiimiys on vihdoin saavutettu esimerkiksi Japanin kaltaisissa paikoissa ja Kiina vapauttaa pörssinsä, liiketoiminta kukoistaa salausalalla.

Vaikka kesä tuo varmasti epävakautta eräisiin bitcoiniin, jota miljoonat käyttävät mihin tahansa verkkoon BTC-rahapelit lohkoketjujen kokeilemiseksi salauksen nousun trendi ei pysähdy. Siksi pitkän aikavälin kuvan käsitys on hallitseva ajattelutapa kaikille niille, jotka aikovat tehdä sen tällä kentällä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me