BTC.sx antaa Bitcoin-kauppiaille mahdollisuuden jatkaa unelman elämistä

BTC.sx

Useat toimialat ovat itäneet siitä lähtien, kun Bitcoin loi innovatiivisen sisäänkäynnin, erityisesti rahoitus- ja teknologiasektoreilla. BTC.sx, ensimmäinen vain Bitcoinia käyttävä kaupankäyntialusta, näki suuren mahdollisuuden Bitcoinin käytön kanssa ja käytti sitä palvelemaan merkittävää osaa kaupankäyntimarkkinoista.

Haastattelussa tuotepäällikkö Colin Kwanin kanssa hän puhui uraauurtavien kaupankäyntimahdollisuuksien esittäneen yrityksen alkuista ja siitä, kuinka BTC.sx jatkaa näkemyksiään helpoista ja nopeista Bitcoin-tapahtumista kaikille ilman tavanomaista rajat.

Jokainen Bitcoin-harrastaja on käynyt läpi matkan – mikä sai sinut kiinnostumaan Bitcoinista ja uskomaan, että se on jotain, johon omistat paljon aikaa?

Useimmat ihmiset puhuvat siitä, että Bitcoin muuttaa tapaa, jolla rahoitamme. Minulla on 15 vuoden tausta investointipankkitoiminnassa ja 22 vuotta tekniikassa. Olen nähnyt, miten rahoitusta käsitellään kaupallisesta näkökulmasta, ja tiedän, että viimeisten 15 vuoden aikana parannukset ovat edenneet uskomattoman hitaasti ja ovat suurimmaksi osaksi kiistatta kalliita tarjotulle.

Perinteinen rahoitus on byrokraattinen ja rasitettu välittäjillä. Näen, että Internet ja Bitcoin voivat muuttaa kaiken tämän. Se vähentää omia henkilökohtaisia ​​kustannuksiani liiketoiminnasta puhumattakaan muusta maailmasta.

BTC.sx-lainausKuinka kauan verkkosivustosi avaaminen kesti?

BTC.sx: n avulla aloitimme idean jo vuoden 2012 lopulla. Vuoden 2013 alkuun mennessä loimme ja testasimme alfa-version alustasta, joka perustuu Mt.Goxiin, ja pystyimme julkaisemaan beetaversiomme huhtikuussa 2013. Sivusto on muuttanut melko vähän noista aikaisemmista päivistä, ja nyt olemme jakautuneet 3 eri vaihtoon ja haluamme tuoda lisää.

Mitä voit sanoa, on parasta verkkosivustollasi?

Kuten mainittiin, keinottelijoita tarvitaan kaikilla markkinoilla. Ilman keinottelijoita vapaat markkinat eivät ole käytettävissä. Liiketoimintaa harjoitetaan sitten vain suoraan toimittajien kanssa, mikä sitten luo esteitä ja eriarvoisuutta suhteisiin. Keinottelijat ohjaavat likviditeettiä, joka säätelee tarjontaa ja siten kustannuksia. Sivustomme tarjoaa keinottelijoille työkaluja käydä kauppaa pörssien kanssa joutumatta käsittelemään kutakin pörssiä suoraan (jolloin sinulla on useita tilejä).

Lisäksi käyttäjät voivat spekuloida ja hyötyä nousevista hinnoista (ostaa alhaisempia, myydä korkeita, niin sanottuja “pitkiä”) samoin kuin voittoa laskevista hinnoista (myydä korkealla, ostaa matalaa, niin kutsuttu “lyhyt”). Jälkimmäistä ei voida tehdä pörsseissä, koska omaisuus on pidettävä hallussa ennen kuin voit mennä lyhyeksi. Vivutus antaa käyttäjille myös mahdollisuuden käydä kauppaa enemmän tarvitsematta käyttää koko varojaan (vipuvaikutus on samanlainen kuin kiinteistön kiinnittäminen, sinun on silti tehtävä talletus ja asuntolainalla saat paljon suuremman talon).

BTC.sxMitä voit sanoa rahapelilakeista ja kryptovaluutta-asetuksista?

Uhkapelit ovat uskomattoman suuri ja kypsä ala, ja erityisesti online-uhkapelit ovat käyneet läpi hyvin samanlaisia ​​skenaarioita kuin salaus on meneillään. Uskon, että vastaavat sääntelyvaatimukset ovat välttämättömiä kuluttajien turvallisuuden ja suojelun varmistamiseksi sekä koko salausteollisuuden laillistamiseksi.

Mistä luulet Bitcoinin olevan tullut näkyvämpi ja luotettavampi maksutapa?

Bitcoinin on keskityttävä enemmän sellaisten ongelmien ratkaisemiseen, joita vakiintuneet rahoituslaitokset eivät ole pystyneet tai eivät ole halukkaita muuttamaan. Monopolit on katkaistava (Visa, MasterCard jne.). Näin ollen jokapäiväiselle ihmiselle tarjotaan helppo pääsy rahoitukseen ja luodaan halvempia, nopeampia ja avoimempia tapoja siirtää rahaa rajojen yli ja harjoittaa perinteistä kauppaa. Kun voimme vastata näihin vaatimuksiin ja korjata nämä ongelmat, Bitcoinista tulee merkittävämpi. Vanhan sananlaskun mukaan “Roomaa ei rakennettu päivässä”.

Mitkä ovat olleet suurimmat saavutukset, joita sinulla on ollut verkkosivustosi toiminnassa sen perustamisesta lähtien? Mikä on ollut yllättävin haaste projektissasi?

Yksi BTC.sx: n ikimuistoisimmista ajoista oli, kun pystyimme siirtymään nopeasti (2 päivää) Mt. Goxista BitStamp romahduksen jälkeen. Tämä oli massiivinen yritys; olemme kuitenkin velkaa asiakkaillemme. Sen lisäksi, että tämä oli haastavaa, oli myös erittäin palkitsevaa tietää, että asiakkaamme pystyivät toimimaan uudelleen niin nopeasti.

Toinen tilaisuus oli, kun ylitimme 50 miljoonan dollarin kaupankäyntimäärän sivustomme kautta ensimmäisen 12 kuukauden aikana. Yllättävin haaste on ollut laihuuden pitäminen liiketoiminnan kasvun aikana.

Mitä yrityksesi ominaisuuksia pidät vallankumouksellisina?

Olimme ensimmäinen ainoa Bitcoin-kauppapaikka siellä. Vaikka se kuulostaa nyt vähäpätöiseltä, se oli tuolloin vallankumouksellinen. Sallimme ihmisten käydä kauppaa kaikkialta maailmasta muutamassa sekunnissa tilin perustamisesta. Omistusominaisuutemme olivat myös ensimmäiset tarjotessamme lyhyen sivukaupan. Tämä tarkoittaa, että voit myös hyötyä myynnistä korkealla ja matalalla hinnalla sen sijaan, että ostat vain matalan ja korkean.

Lisäksi vipuvaikutustuotteemme antaa käyttäjille täydellisen hallinnan, jotta he voivat avata tai sulkea aseman milloin tahansa valitsemallaan hetkellä (missä useimmat muut kilpailijat tarjoavat vain futuurituotteita tai vastaavia sopimuspohjaisia ​​vipuvaikutteisia tuotteita, jotka vaativat 2 vastapuolta ja ovat paljon monimutkaisempia. ylläpitää).

Käyttäjämme rakastavat kuinka helppoa on avata työpaikkoja kanssamme; he arvostavat myös suuresti sivustomme läpinäkyvyyttä. Kaikki voitot maksetaan kokonaisuudessaan. Tämä on luottamuksemme, jonka olemme luoneet heidän kanssaan, ja haluamme pitää asiat tällä tavalla.

Onko sinulla Bitcoin-hintaennuste?

Uskon, että alemmalla Bitcoin-hinta, ihmiset ovat halukkaampia ostamaan, mikä tarkoittaa, että se otetaan käyttöön laajemmin, ja siten ekosysteemi kasvaa tasaisesti ja siitä tulee jokapäiväinen hyödyke, kuten PayPal. Kun adoptio elpyy ja rajoitetun tarjonnan takia hinta nousee vastaavasti vähentäen volatiliteetin heilahtelua.

Lopuksi, onko sinulla ehdotuksia niille, jotka eivät saa Bitcoinia? Ja mitä muuta haluat lisätä?

Se on tulevaisuuden tie. Tykkää siitä tai ei, Bitcoin tai kryptovaluutat upotetaan talouteen ympäri maailmaa, ja jos joku ei osallistu näihin alueisiin, he taistelevat ikuisesti saadakseen takaisin mielensä takaisin. Mielenkiintoista kyllä, monet yritykset, jotka pitivät kiinni Internetin käytöstä, hävisivät massiivisesti. Nämä vakiintuneet yritykset yrittävät nyt kerätä menetettyjä tuloja Amazonin kaltaisista ja niin edelleen. Näetkö Amazonin menevän pois? Luultavasti ei.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me