Bitcoin-hinta saavuttaa uuden ennätyksen – mitä seuraavaksi?

Bitcoinin arvo on murtautunut toisen merkin läpi. Tällä kertaa hinta nousi 1300 dollariin ja nousi 1343 dollariin kaikkien aikojen ennätykseksi ja ylitti ennätyksen maaliskuusta 2017 lähtien. Siirtyminen tapahtuu useiden viikkojen epävarmuuden jälkeen, joka liittyy BTC: n hylkäämiseen potentiaalisena merkittävänä investointivälineenä.

Kaikille, jotka pitävät tätä digitaalista valuuttaa, uutiset ovat hyviä, etenkin niille, jotka käyttävät online-BTC-kasinot ja muissa paikoissa, jotka hyväksyvät BTC: n. Sama koskee niitä, jotka tekivät merkittävä investointi bitcoiniin ja laajempi kehittäjäyhteisö, joka työskentelee uusien sovellusten parissa paitsi bitcoinissa, mutta on laajempi blockchain-tekniikan alue.

Vaikka uutinen näyttää vallitsevan joissakin viimeaikaisissa peloissa, se avaa myös useita kysymyksiä Bitcoinin hinnan tulevaisuudesta ja sen vauhdista. Pääasiassa monet ihmettelevät, mihin hinta menee tulevina kuukausina ja miten sillä voi olla vaikutusta ajatukseen, että bitcoin löytää tiensä muille verkkotunnuksille. Tämä käsite on erityisen tärkeä, kun on kyse sen roolista potentiaalisena kilpailijana muiden suurten perinteisten valuuttojen kanssa globaalilla tasolla.

Odotettu nouseva vauhti

Tällä hetkellä useimmat analyytikot ovat yhtä mieltä siitä, että bitcoinin hinta nousee tasaisesti ja että tämä nouseva vauhti säilyy vielä jonkin aikaa. Tämän ajatuksen tukemiseen käytetään useita tekijöitä. Ensinnäkin kryptovaluuttojen laajemmassa tilassa on tekninen kehitys, joka vastaa kuluttajien luottamusta. Toiseksi bitcoin löytää tiensä kehittyville markkinoille jatkuvalla menestystasolla, joka esiintyy myös hintaa nostavana veturina.

Nämä ovat vain joitain positiivisia tekijöitä, jotka tarjoavat alustan, joka antaa BTC: n hinnan nousta 200% vuodessa. Mutta historia on osoittanut, että tämän kaltaiset kasvunopeudet eivät ole kestäviä pitkällä aikavälillä. Lyhyemmäksi tulevaksi ajanjaksoksi monet uskovat, että 1500 dollaria tulee olemaan katto, jonka ympärillä BTC-hinta vakiintuu. Mutta asiasta ei ole kovaa yksimielisyyttä.

Sen sijaan jotkut viittaavat yuaniin merkityksellisenä tekijänä vakaan BTC-hinnan saavuttamisessa. Tässä 8000 ¥ voi olla tärkeä vertailuarvo psykologisella tasolla, joka olisi noin 1200 dollaria ja hieman alle nykyisten kaupankäynnin arvojen.

Nousevat ennusteet

Vaikka jotkut ovat konservatiivisempia mahdollisen BTC-hinnan suhteen, toiset ovat nousussa, kun on kyse sen tulevaisuudesta. Siksi monet arvioivat 2 000 dollarin hinnan sellaiseksi, joka olisi kohtuullinen tavoite tälle omaisuudelle.

1500 dollarin hinta on myös jonkin verran nousupuolella, koska ei ole selkeitä indikaattoreita siitä, että verkkotunnuksessa näkyisi merkittäviä positiivisia muutoksia, jotka voisivat palauttaa hinnan tulevina kuukausina. Mutta kuten nykyisen korotuksen tapaus selvästi osoittaa, hyvät uutiset eivät ole erityisen tärkeitä joillekin hinnan hyppyille, vaikka muilta tahoilta, etenkin lainsäädäntö- ja sääntelyalueilta, ei tule negatiivisia uutisia.

Kiinalaisten kauppayhtiöiden ja BTC-pörssien kohtalo on edelleen tasapainossa, mutta tämä on ilmeisesti huolestuttavaa markkinoita yhä vähemmän. Kaikki uudet tiukentamiset Kiinan kansantasavallasta voivat olla ongelmallisia, mutta näyttää olevan yleinen usko, että tämä ei voi kumota hintoja merkittävällä tavalla.

Tauko tulla

Lyhyellä aikavälillä näyttää siltä, ​​että kauppiaat keskeyttävät jonkin aikaa nykyisellä tasolla yrittäessään selvittää tulevaa vauhtia. Tämä odotustapa-lähestymistapa osoittautui erittäin hyödylliseksi useissa aikaisemmissa yhteyksissä, joten ei ole syytä ajatella, että nykyinen tilanne olisi erilainen.

Samalla on tunne, että tämä liike ei ole vain kohtuullinen, mutta myös välttämätön bitcoin-yhteisölle. Jos se ei toteudu pian, monet ovat huolissaan siitä, että hinnankorotus loppujen lopuksi on liian suuri nousu, joka tulee olemaan liian nopea ylläpitää. Lisäksi ei ole yksimielisyyttä siitä, milloin kauppiaat alkavat hakea voittoa tästä muutoksesta ja miten tämä vaikuttaa hintaan.

Tällä hetkellä useimmat bitcoin-kauppiaat uskovat olevansa nouseva mentaliteetti pitkän aikavälin strategioiden suhteen. Tämä tarkoittaa sitä, että hinta voi nousta vain heille ja mikä tahansa tauko on yksinkertaisesti reittipiste jatkuvalla ja hillitsemättömällä nousuteellä.

Vaihtoehto Fiat-valuutoille

Vaikka bitcoinia ei ole vielä olemassa, on selvä tavoite, joka on kaikkien yhteisössä mukana olevien ihmisten kanssa – tuoden BTC: n tasolle, jossa sen voidaan nähdä laillisena vaihtoehtona fiat-valuutoille. Tämä ajatus on voinut nähdä naurettavaa vain muutama vuosi sitten, varsinkin kun otetaan huomioon vuoden 2013 kaatuminen, mutta nyt se on kaikkea muuta.

Suuri tekijä tässä tulee bitcoin-verkkotunnuksen ulkopuolelta – eetteri on tuottanut suuria arvonnousuja sen käynnistämisen jälkeen, mikä osoitti yleisölle selvästi, että digitaalinen valuutta ei ole yhden verkon sopimus.

Nyt monet pyrkivät hajauttamaan salkkuansa siirtymällä digitaaliseen valuuttaan, ja toisin kuin vain kaksi vuotta sitten, heillä on kaksi vahvaa vaihtoehtoa. Verkot, kuten Zcash ja muut pienemmät altcoiinit, saattavat olla jonkin matkan takana, mutta ne ehdottomasti ajavat samaa bitcoinin luomaa herätystä.

On kuitenkin vahva tunne, että maailman hallituksilla on edelleen valtava sananvaltaa tässä prosessissa, mutta myös hallinnan taso, jota mikään verkko ei voi taistella. Esimerkiksi EU voi päättää, että digitaalisen valuutan lompakot on liitettävä haltijan henkilötodistukseen, tekee nimettömyyden ajatuksesta turhan. Kiinassa kansallinen pankki voi tukahduttaa suuren osan kaupasta samalla, kun se päättää, miten se säätelee tätä rahoitusaluetta.

Tämän vuoksi on aina viipyvä tunne, että odottamaton lainsäädäntötoimenpide voi helposti häiritä digitaalisten valuuttojen hintaa joissakin asiaankuuluvissa maissa. Kun hintojen nousu jatkuu BTC: n kanssa, monet ovat liian tietoisia siitä, että se voi loppua äkillisesti, jos esimerkiksi Kiinasta tulee erityisen huonoja uutisia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me