BitcoinsInIreland Spearheads Bitcoin-viisauden levittäminen

Bitcoins Irlannissa

Kun Bitcoin-teollisuus kasvaa asteittain huolimatta joistakin takaiskuista, BitcoinsInIreland loistaa tehtävässään toimittaa merkittävää kehitystä kaikelle Bitcoinille. Puhuessamme sen luojan Jamie McCormickin kanssa opimme kokemuksista ja kekseliäisyydestä, jotka muuttivat BitcoinInIrelandin ideasta konkreettiseen toteutukseen.

Mikä sai sinut kiinnostumaan Bitcoinista ja uskomaan, että se on jotain, johon omistat paljon aikaa?

Kuulin Bitcoinista noin kaksi vuotta sitten, ja aloitin pienen kaivoksen lompakkoon, jota minulla ei ole enää. Minäkin altistin myös hanoille noin tällä kertaa, mutta en koskaan saanut mitään merkityksellistä määrää. Päivitin kannettavan tietokoneeni huippuluokan pelikoneeksi, mutta sain nopeasti selville, että nVidia-grafiikkasuorittimellani ei ollut mitään hyötyä Bitcoinille, mutta tein Litecoin-kaivoksia noin kuuden kuukauden ajan. Se päättyi äkillisesti, kun täydellä kuorella toimivan grafiikkasuorittimen lämpö, ​​joka siirtyi kannettavan tietokoneen kotelon läpi, jäädytti saranan, joka murtui ja lämpö aiheutti myös kolmanneksen nestekidenäytöstäni sateenkaaren. Joten, 600 euron korjaukset myöhemmin, päätin olla kaivamatta itseäni.

Löysin sitten eBayssa osavaltioista todella suuren kaverin, joka vuokrasi minulle 12ghs kuudeksi kuukaudeksi vuoden alussa. Aloitin BTC Guildissa ja muutin CEX: iin, mutta sain paljon vähemmän palkkioita samasta energiamäärästä ja muutin takaisin hetken kuluttua. En tuottanut tuottoa ollenkaan, antaen noin 50% takaisin, mutta olisin ansainnut noin 70%, jos olisin jumissa BTC Guildin kanssa koko keston ajan.

Uusi laitteisto oli hintaluokastani, mutta löysin paikallisesti jonkun, joka päivitti ja myi Antminer S1: nsä suhteellisen halvalla, joten menin hänen luokseen, sain todella hyvän selityksen siitä, miten tehdä asioita itse. Joten sain kaksi ja virtalähteen, ja sitten toisen parin, joten minulla on yhteensä neljä. Sitten hakkeroin laiteohjelmiston, jotta saan yhdeksän samanaikaista allasta menemään ja jakamaan hajautuksen tasaisesti. Tämän avulla aloin sitten tarkistaa kaivosaltaat, joita käytin kaltaisilleni tulokkaille. Ansioiden avulla, jotka ansaitsin noin 650 hevosvoimastani, aloin sitten kirjoittaa kokemuksistani Bitcoinin käytöstä ja varmistettuani joitain asiakkaita Bitcoin-tilassa yritykseni BitcoinMarketingTeam kautta aloin tarkastella prosessia, jolla Bitcoin muunnetaan fiatiksi muutama Bitcoin-vaihdot Redditissä tunnistetut ihmiset.

Jamie McCormick QuoteKuinka kauan verkkosivustosi avaaminen kesti?

Sivusto käynnistyi jo elokuussa jonkin verran alkuperäistä sisältöä, mutta minulla meni jonkin aikaa liikkeelle, koska jouduin odottamaan kaivostoimintaa päästäkseen pisteeseen, jossa voisin käteistä maksaa, ja tarkastella asianmukaisesti koko allekirjoituskokemusta. nostaminen, yhdistäminen, kaivostoiminta ja kynnyksen saavuttaminen kotiuttamiseksi. Minulla on myös vain niin paljon aikaa, jonka voin omistautua kirjoittamiseen, mutta se on voimistunut noin lokakuussa.

Mikä on parasta verkkosivustollasi?

Se antaa minun kirjoittaa uudelleen, joten aloitin pelit, ja käytän samaa lähestymistapaa. On paljon ihmisiä, jotka käsittelevät ja välittävät samoja uutisia, mutta hyvin harvat ihmiset, jotka eivät ole kauppiaita, massiivisia laitteistojen omistajia tai laajamittaisia ​​bitcoin-haltijoita. Kirjoitan tänään saapuville ihmisille – jotka eivät ole investoineet tähän mittakaavaan – jotka saattavat haluta käyttää bitcoinia moniin asioihin.

Mitä voit sanoa rahapelilakeista ja kryptovaluuttojen laillisuudesta ja sääntelystä?

Rahapelikohtaus on mielenkiintoinen minulle, koska olen kotoisin irlantilaisesta, jossa uhkapeli on iso osa kulttuuriamme, ja jotkut maailman suurimmista rahapeliyrityksistä ovat joko täältä tai ovat täällä. Ottaisin pariton lepatuksen täällä ja siellä, mutta ainoa merkittävä voitto, joka minulla on koskaan ollut, on 5 € 50/1 Maldini -tavoite Liverpoolia vastaan ​​Mestarien liigassa muutama vuosi sitten.

Sen lisäksi en pelata itseäni, mutta esimerkiksi Irlannissa ihmisiltä evätään asuntolainat, jos heillä on vedonlyöntejä liiketoimissaan. Myös Irlannissa rahapelien voitot ovat verovapaita, koska vedonlyönnistä peritään pieni vero, joka laajennetaan irlantilaisiin pelaajiin online-sivustoissa 1. tammikuuta alkaen. Se, että se Bitcoin-uhkapeli on niin selvästi erotettavissa todistettavasti reilun koodin avulla, on myös plus pelaajille, ja mahdollisesti häiritsevä tekniikka koko tälle alalle. Uskon kuitenkin, että alaa on säänneltävä tavalla tai toisella, etenkin ongelmapelaamisen alalla.

Jamie McCormick QuoteMistä luulet Bitcoinin olevan tullut näkyvämpi ja luotettavampi maksutapa?

Sen on oltava vaihdettavissa ja yhtä helppokäyttöinen, ellei jopa helpompaa kuin käteinen tai kortit. Irlannissa voimme ostaa bitcoinia pankkiautomaateista tai verkosta, mutta on olemassa erittäin raskas vahvistusjärjestelmä, joka muuttaa sen takaisin rahaksi. Tämä on riittävän oikeudenmukaista, ikään kuin sitä käytetään huumeiden rahanpesuun, terroristien rahoittamiseen tai mihin tahansa muuhun, kukaan ei halua sitä. Luulen, että olemme muutaman vuoden päässä siitä, että se on enemmän kuin markkinarako lännessä, mutta mielestäni monet maat ympäri maailmaa, joissa heidän omat valuuttansa ovat banjaxit, voi auttaa niitä avaamaan.

Mitkä ovat olleet suurimmat saavutukset, joita sinulla on ollut verkkosivustosi ylläpidossa, lukuun ottamatta wisdombitcoinin kärjessä? Mikä on ollut yllättävin haaste?

En usko, että minulla olisi ollut valtavia saavutuksia sivuston kanssa toistaiseksi ollakseni rehellinen. Minulla oli yksi todella negatiivinen kokemus, kun lähetin katsauksen yhdestä kaivosaltaasta Bitcointalkiin, uistelin kello 3 aamulla sivustoni kommenteissa puhtaalla myrkyllä ​​ja vihalla, joka herätti itseni ja vaimoni. En ole koskaan kokenut sitä koko kirjoittajaurani aikana.

Mutta lukuun ottamatta yhtä tapausta, se on ollut todella hieno oppimiskokemus, ja olen todella positiivinen vuodesta 2015 ja teen osani auttaakseni uusia tulokkaita ymmärtämään sen hieman paremmin omalla tavallani.

Mitä verkkosivustosi ominaisuuksia pidät vallankumouksellisina?

En ole pakkomielle hinnasta tai tekniikasta. Bitcointalk on yksi osa Internetiä, ja suurin osa uusista tulokkaista on hyvin peloissaan yrittämällä löytää tietoa sieltä, ja tiedot on jaettu useisiin viesteihin.

Laitan bitcoinini suuhuni. Olen investoinut laitteistoihin ja sähköön, ja sen sijaan, että kolikot kolikoit, sijoitan ne uudelleen yrityksiin, jotka tekevät mielestäni hienoja asioita. Asiakirjoin prosessin, vaarantamalla oman bitcoinini, jotta ihmiset tietäisivätkö se laillista vai ei.

Onko sinulla Bitcoin-hintaennuste?

Puolijärjestetty kaaos. 🙂

Lopuksi, onko sinulla ehdotuksia niille, jotka eivät saa Bitcoinia? Ja mitä muuta haluat lisätä?

Aloita kysymysten esittäminen reddit tai bitcointalk. He ovat ystävällisiä ja ihmiset ovat esittäneet paljon kysymyksiä. Bitcoin ftw! 🙂

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me