Hvad venter på krusning i 2020 – Et gennembrud af modstand eller nye nedture?

XRP 2020

Den tredje krypto efter markedsværdi, Ripple, har ikke levet op til investorernes forventninger sidste år, men er der en chance for, at 2020 vil være året for indfrielse for XRP eller vil nå nye nedture?

Vi vil se på nogle af de faktorer og forudsigelser, der kan påvirke prisen på XRP i 2020 og forsøge at komme med nogle konklusioner.

Ripples historiske priser

Efter Bitcoin-stigningen i 2018 oplevede XRP også en betydelig prisstigning og nåede en højeste tid på $ 3,65. Men så i 2018 kom den store kryptovinter, hvor alle altcoins, inklusive XRP, mistede det meste af deres værdi.

Mens XRP debuterede 2020 med en temmelig positiv note, skal det bemærkes, at mønten mistede over 90% af sin værdi fra sine 2018-højder, hvilket placerede XRP på toppen af ​​de dårligst presterede i 2019. Den største prisbevægelse sidste år et fald på 30% i november, og den nuværende pris på Ripple er $ 0,272759.

XRP / USD-prisanalyse 2020 - ugentligt diagram

Kilde: Coinmarketcap

XRP markedsforudsigelser

Websted om forudsigelse af krypto, InvestingHaven, mener, at Ripple har store chancer for vækst i år. De erklærede, at den bearish tendens i slutningen af ​​2019 bare var “trækkraft i adoption”, og at vi skulle “forvente et bullish resultat inden marts 2020 ″ for XRP.

Veteraninvestor, Tim Draper, forudser også, at XRP vil gå bullish i de næste par måneder. “Ser man på den tredobbelte vækst af Bitcoin de sidste 5 måneder, kunne man forvente et lignende resultat fra XRP.”

Draper fortsatte med at sige: “Virksomheden udvikler sig aktivt, udvider indflydelsessfæren, henter støtte fra store finansielle institutioner og forbedrer konstant teknologien til overførsler.”

”Derudover ejes Ripple af SBI, et stort selskab med virksomheder som R3. Alt indikerer, at den nuværende situation, kun roen før stormen, i vores tilfælde før den eksplosive vækst. ”

Oracle Times er også meget optimistisk med hensyn til XRPs præstation i 2020 og forventer en stigning på 2000%, hvis Ripple bliver den første mønt, der anvendes til udførelse af grænseoverskridende betalinger fra finansielle institutioner.

Fra det, vi observerede, er de fleste af de bedste navne og websteder, der udgør branchen, meget bullish på XRP.

Partnerskaber

En anden vigtig faktor, der stærkt kan påvirke udviklingen af ​​XRP, er antallet af partnerskaber, den har. Ripple er allerede stolt af et omfattende netværk bestående af 300 finansielle institutioner, såsom Santander Bank og American Express. Mange af disse virksomheder og platforme arbejder i øjeblikket på at integrere Ripples teknologi, RippleNet, for at muliggøre højhastighedstransaktioner.

XRPpartners

coinmama.com

MoneyGram for at lette grænseoverskridende betalinger i de næste år. RippleNet-teknologien blev officielt implementeret af PNC’s treasury management for at muliggøre grænseoverskridende afviklinger mellem banker. Også SBI Ripple Asia, som er et datterselskab af SBI Holdings, meddelte, at de vil levere en butiksafviklingstjeneste via brugen af ​​SBI Holdings og Ripples betalingsapp ved navn MoneyTap. Tjenesten vil være baseret på xCurrent, Ripples blockchain-løsning, der var designet til at levere næsten øjeblikkelig indenlandsk pengeoverførsel mellem banker. Ripple annoncerede også offentligt, at de ville erhverve $ 30 millioner af MoneyGram-aktier til $ 4,10 pr. Aktie, og i de næste 2 år planlægger de at købe 20 millioner USD i aktier. Skulle flere partnere slutte sig til netværket og begynde at implementere Ripple-teknologi, bør dette også give et løft til XRP-prisen, især på lang sigt.

Retssag

Ripple-firmaet har stødt på mange juridiske problemer efter at have været involveret i en langvarig retssag, der i høj grad kunne afspejle prisen på virksomhedens native crypto.

US SEC indgav en gruppesøgsmål mod Ripple om, at poletterne angiveligt blev solgt som uregistrerede værdipapirer.

En endelig dom om sagen forventedes den 15. januar, men beslutningen blev udsat på ubestemt tid af dommer Phyllis Hamilton. Mens XRP ikke er blevet erklæret en sikkerhed, blev sagen ikke væltet, og denne usikkerhed om XRP forbliver stadig. Hvis udvalget erklærer XRP for en vare, kan prisen muligvis stige.

krusning retssag

cryptopolitan.com

Ripple IPO-rygte

Administrerende direktør for Ripple, Brad Garlinghouse, hævdede, at mens Bitcoin (BTC) stadig er en god krypto til opbevaring af værdi, er XRP bedre egnet til betalinger.

Han sagde, ”Jeg er bullish på BTC som et værdibud, men ikke til betalinger. Du vil ikke bruge BTC på Starbucks b / c, når du får din kaffe, det bliver koldt. ”

På Wall Street Journal-begivenheden på World Economic Forum i Davos antydede Garlinghouse, at Ripple muligvis havde et offentligt børsintroduktion (IPO) i 2020.

Billedresultat til xrp ipo

Kilde: U. i dag

Garlinghouse blev citeret og sagde: ”I de næste 12 måneder vil du se børsintroduktioner i krypto / blockchain-rummet. Vi bliver ikke de første, og vi bliver ikke de sidste, men jeg forventer, at vi er på forkant … det er en naturlig udvikling for vores virksomhed. ”

Ripple afsluttede sin serie C-finansiering i sidste uge, hvor virksomheden samlede 200 millioner dollars. Serie C-runden er normalt den sidste fase, som et selskab afslutter, før det bliver børsnoteret.

Kryptosamfundet tog til sociale medier for at udtrykke deres bekymringer med hensyn til prisen på XRP, efter at det offentlige tilbud begyndte. Nogle mener, at børsintroduktionen vil dømme XRP-token til et uopretteligt nedbrud, især når man ser på, hvordan XRP klarede sig i 4. kvartal 2020.

Christy Ai, anker fra Boom Bust, sagde, at administrerende direktør risikerer at devaluere prisen på XRP, hvis virksomheden bliver børsnoteret:

”Når en virksomhed børsnotere, sælger den sine aktier for at rejse penge. Men indtil nu har virksomheden solgt mønter, XRP, for at skaffe midler … så hvis det nu beslutter at sælge aktier og blive børsnoteret, kan XRP potentielt være værdiløs, forældet. ”

Cryptocurrency-kommentator, Cantering Clark, mente også, at denne beslutning ville påvirke symbolet negativt:

 “[Brad Garlinghouse] trak lige den ultimative fade på $ XRP-indehavere … Åh, øh fyre, ja, vi skal faktisk børsnotere nu og tilbyde aktier, der bærer egenkapital, så … øh … om disse mønter …”

Der er også problemet med, at XRP løbende dumpes på markedet, hvilket sænker tokens pris.

Kæmpe batcher af tokens frigives regelmæssigt på et marked, der allerede er overfyldt med XRP, hvilket reducerer værdien af ​​det enkelte token. Og Ripple har stadig 220 millioner XRP-tokens, der skal frigives.

Konklusion

På trods af de mange spekulationer og forudsigelser ved ingen med sikkerhed, hvad der venter XRP i år. Vi bliver bare nødt til at vente og se, om 2020 vil give XRP-indehavere skuffelse eller glæde.

Fremhævet billede: bitcoinist.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me