Paras salausvaihto eteläkorealaisille käyttäjille

Korean vaihdot

Etelä-Koreassa asuu suuri määrä arvostettuja kryptovaluutanvaihtoja. Huolimatta hallituksen ja pankkien nykyisistä esteistä, Korea on edelleen yksi niistä maista, joilla on kehittyneet kryptovaluuttamarkkinat. Tämän päivän artikkelissa tarkastelemme parhaita salauksenvaihtoa Etelä-Korean käyttäjille vuonna 2019.

UPbit

UPbit on yksi suurimmista korealaisista kryptovaluuttapörsseistä päivittäisen kaupankäyntimäärän mukaan. Vaihdon perusti Song Chi-Hyung, yksi Etelä-Korean rikkaimmista miehistä vuonna 2017.

Vaikka vuonna 2018 UPbitin perustajaa ja kahta muuta vanhempaa jäsentä syytettiin väärennettyjen tilien luomisesta kaupankäynnin määrän lisäämiseksi, yritys hylkäsi vaatimukset, ja pörssi on edelleen Korean parhaimmissa suosituimmuuskohteissa.

UPbitin käyttäjäkanta on lähes 1,2 miljoonaa ja päivittäinen kaupankäyntivolyymi on 192 422 573 USD.

Vaihto tukee Etelä-Korean wonia, mikä on hyvä paikallisille käyttäjille, jotka haluavat käyttää fiat-valuuttaa salauksen ostamiseen. Fiat-talletuksia voidaan tehdä Etelä-Korean pankkitileiltä ja sieltä.

Bittrex-yhteistyönsä kautta UPbit pystyy luetteloimaan laajan valikoiman kryptovaluutan kolikoita ja rahakkeita. Käyttäjät voivat käydä kauppaa kaikkien 100 parhaan salausvaluutan kanssa markkina-arvolla sekä eräillä eksoottisilla altcoineilla.

Koska vaihtoa tukee fintech-jättiläinen Kakao, UPbit-käyttäjien varoihin sovelletut turvatoimet ovat huippuluokkaa. Lompakon suojauksen tarjoaa BitGo, globaali moniallekirjoitettujen lompakoiden tarjoaja, jota monet suuret salausvaihdot käyttävät.

Bithumb

Bithumb perustettiin vuonna 2013 Soulissa Etelä-Koreassa. Se on suosittu pörssi Koreassa, jonka kaupankäyntivolyymi on 627 306 115 USD. Käyttäjät voivat käydä kauppaa noin 90 tyyppisellä kryptovaluutalla Etelä-Korean wonia (KRW) vastaan. Pörssin omistaa BTC Korea.com Co.Ltd -yhtiö.

Vuonna 2017 Bithumb hakkeroitiin kahdesti ja menetti rikkomuksessa 30000 asiakkaan henkilötiedot. Toinen hakkerointi tapahtui kesäkuussa 2018, ja tapahtumassa menetettiin 30 miljoonaa dollaria kryptovaluutta. Maaliskuussa 2019 vaihdosta varastettiin vielä 20 miljoonaa dollaria kryptovaluutta turvahyökkäyksessä.

Hakkerien tiheyden vuoksi vaihto toimi yhdessä KISA: n (Korean Internet & Turvallisuusvirasto) yrittää saada takaisin tappiot. 30 miljoonan dollarin hakkeroinnista Bithumb onnistui saamaan takaisin 14 miljoonaa dollaria.

Bithumb tarjoaa erittäin kilpailukykyiset hinnat maksuistaan, tarkemmin sanottuna 0,15%, mikä on alle markkinoiden keskimääräisen 0,25%.

Bithumb paljasti, että heillä on suunnitelmia kioskien asentamisesta ravintoloihin ja kahviloihin ympäri Etelä-Koreaa, joissa asiakkaat voivat maksaa krypto-valuutalla. He kehittivät myös kosketuslevyn, kosketusluun ja Bithumb-välimuistin helpottaakseen salausmaksujen käyttöä asiakkailleen.

Korbit

Korbit oli maan ensimmäinen salauspörssi, joka tarjosi kaupankäyntiä Korean wonia vastaan. Kaupankäyntialustaa pidetään Korean kolmanneksi suurimpana salauspörssinä. Pörssillä on 6% Korean markkinaosuudesta.

Korbit tukee noin 30 salausta, mukaan lukien bitcoin, Litecoin, Ethereum, Zcash, XRP, Bitcoin Cash ja jopa Qtum ja Zilliqa, joita kaikkia voidaan käydä kauppaa KRW: tä vastaan.

Palkkiojärjestelmä on edullisin niille, jotka käyvät kauppaa suuremmissa määrissä, koska veloitettu prosenttiosuus pienenee vaihdettavan määrän mukaan. Käyttäjät voivat rahoittaa tilinsä KRW: llä joko luotto- tai maksukortilla tai pankkisiirrolla.

Vaikka sitä ei ole virallisesti säännelty, Korbit on yksi ensimmäisistä pörsseistä, jotka yrittävät noudattaa kaikkia Korean hallituksen asettamia säännöksiä.

Korbitilla on hyvä maine salausyhteisössä, ja se on luokiteltu luotettavaksi ja luotettavaksi vaihdoksi.

Coinone

Coinone on yksi suurimmista salauspörsseistä Etelä-Koreassa, ja sen 24 tunnin kauppavolyymi on 49 744 290 dollaria. Vaikka pörssi suunnittelee laajenevansa Kaakkois-Aasiaan, erityisesti Hongkongiin ja Singaporeen, se on edelleen suosittu kaupankäyntialusta kotimaassaan Etelä-Koreassa.

Coinone on myös yhdyskäytäväpörssi, koska se tukee kaupankäyntiä Korean wonissa useita kryptoja vastaan. Myös salaustalletukset hyväksytään uudelleen. Coinonen tarjoama salausvalikoima sisältää lähes 50 digitaalista omaisuutta, mukaan lukien Bitcoin, Ethereum, EOS, XRP, OmiseGo, Tron, IOTA, Stellar ja paljon muuta.

Palkkiorakenne perustuu myös kaupankäyntimäärään, ja käyttäjät voivat alentaa valmistaja- ja noutopalkkioita vastaavasti 0,02 prosenttiin ja 0,06 prosenttiin.

Coinone Transfer on vaihto-yhtiön tytäryhtiö, joka hoitaa maksuja ja on vastuussa maan ensimmäisen Blockchain-rahalähetyssovelluksen käynnistämisestä. Cross remittance -sovellus perustuu Ripplen xCurrentiin, joka mahdollistaa nopean rajatylittävän tapahtuman.

Huobi Korea

Huobi Korea on yksi tytäryhtiöistä, jota johtaa Huobi, salausvaihto, joka on ollut vuodesta 2013 ja jolla on muita sivuliikkeitä Aasiassa. Heillä on toimistot Singaporessa, Japanissa, Kiinassa ja Hong Kongissa sekä Yhdysvalloissa. Huobi on viidenneksi suurin salausvaihto globaalissa mittakaavassa mukautettuna.

Pörssissä luetellaan yli 100 kolikkoa ja 208 markkinaa, joista 19 käydään kauppaa Korean vonia vastaan. Turvallisuuden kannalta 98 ​​prosenttia asiakkaan varoista pidetään kylmissä lompakoissa hakkerointiyritysten estämiseksi.

Huobi Korea vahvisti äskettäin rahanpesun vastaisia ​​menettelyjään seuraamalla kaikkia epäilyttäviä tapahtumia alustallaan ja tarkastelemalla sen nostoja ja talletusprosesseja.

OKCoin Korea

Toinen suositun salauspörssin tytäryhtiö on OKCoin Korea, kiinalaisen salausyrityksen sivuliike OKCoin.

Vaihto tukee yli 60 digitaalista valuuttaa, jotka on yhdistetty Korean wonin kanssa. OKCoin Koreaa kuitenkin huomautettiin siitä, ettei se voinut säilyttää käyttäjänsä henkilötietoja. He saivat myös rangaistuksia tilin sulkemismenettelyistä liian monimutkaisesta toiminnasta.

OKCoin toteuttaa pankkitason SSL-salauksen, salausvarojen kylmävarastoinnin, GSLB- ja hajautetut palvelimet sekä talletusten ja nostojen valvonnan reaaliajassa.

OKCoinia hallinnoi sama maltalainen yritys, joka omistaa salauksenvaihdon OKExin.

GOPAX

GOPAX, lyhennettynä Global Online Professional Assets Exchange -sivustolle, on viidenneksi suurin Etelä-Korean Bitcoin-pörssi.

Vaihto tukee yli 40 salausta, ja Korean won on ainoa fiat-valuutta, joka on yhdistetty digitaalisiin varoihin. Muut perusvaluutat ovat Bitcoin ja Ethereum.

Kaupankäyntimaksut ovat markkinoiden keskiarvoon nähden hyvin matalat, ja valmistajan-ottajan palkkio on 0,040% 30 päivän volyymin perusteella.

GOPAX-tilille rekisteröityminen on erittäin helppoa. Se on ainoa vaihto, joka saa tietoturvan hallintajärjestelmän (ISMS) sertifikaatin KISA: lta.

He ovat myös käynnistäneet kaupankäyntialustan ulkomaisille käyttäjilleen, mutta korealaiset palvelimet eivät pääse sivustolle.

Johtopäätös

On olemassa paljon Etelä-Korean pörssejä, jotka tukevat salaustoimintaa. Toivomme, että luettelomme auttaa eteläkorealaisia ​​käyttäjiämme löytämään heille sopivimman kaupankäyntialustan.

Esittelykuva: CCN-markkinat

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me